36

вв

преди 12 години

Мартинчо знаеш ли колко им пука на хората дето работят дали е на мултигруп или извънземни?Важното е предприятието да работи и хората да си получават заработеното,а не да работят бадява!

35

Анонимен

преди 12 години

в ямбол от всички приватизирани предприятия никое не работи,всичко в тях беше разграбено и продаденотова си беше една разбойническа приватизация на сдс в комбина с дс и бсп

34

Анонимен

преди 12 години

Мартинчо, колкото искрено и съболезнователно изглеждаш на тази снимка насред лагера на смъртта, толкова искрено и дълбокомислено звучат и коментарите ти ...

33

до 47

преди 12 години

охрана на бившия комунистически лидер ахаххахха и ти си ми умничъкИПОН охраняваха Тошо докато беше подсъдим, бе, и им се плащаше за това такива като тебе не проумяха - в България няма десни и леви партии, само на "наши" и "по-наши" хора, всичките за едни и същи работодатели работят

32

Бивш

преди 12 години

Бивши кадри , бивши Мултигруп , бивш мистър 10% , бивш Костов . И настоящи *** , които плачат , че някои препродават продаденото от тях ... на бивши ...

31

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ дясна партия? С Винету водача, охрана на бившият комунически лидер? :)Все едно "бивш" педофил, сега да работи в детска градина...

30

Анонимен

преди 12 години

а къде бяха всичките тези ,,загрижени за народа'' политици,когато хората от Мадан гладуваха и стачкуваха???Откакто се намери решение на проблема,пък дори и да не е от най-удачните,но все пак решение ,тогава всички станаха разбирачи и започнаха да дават акъл,какво е трябвали да стане.Това ми прилича на картина,в която се дави човек и някой е влезнал да го спасява и на брега 100 човека дават акъл,но не влизат.Май съвеста на някой е мноого гузна,защото не герб са дали концесията...а кой-проверете..

29

Анонимен

преди 12 години

Мартин Димитров: ГЕРБ продават "Горубсо" на бивши от Мултигруп-----Не господин Димитров, те го взеха от мутри (мутри на Иван Костов) които не плащаха редовно на работниците си и го дадоха на хора които ще им плащат редовно!

28

до василев

преди 12 години

Абе г-не да не би контролните органи до сега да ги е нямало, та чак сега искате да се раздвижат.

27

Анонимен

преди 12 години

От това, че ГЕРБ продават ключово предприятие на хора, които са близки на БСП и БКП, възниква въпросът дали ГЕРБ са дясна демократична партияТоя неумен ли е? То няма по-дясна партия в България от БСП!А Мартин за пореден път показа, че в СДС преценяват кой е демократичне по това на кой на кого какво продава.

26

dan

преди 12 години

абе на тоя Мартин няма ли кой да му каже да си завре ЗЛАТНОТО КЛЮЧЕ някъде

25

Анонимен

преди 12 години

Тези на снимката защо са така намусени?!?! Драгалевският крадец и ментор на едни файтон избиратели да не е пукнал най-накрая?

24

проф. Вучков

преди 12 години

Няма по-големи клоуни от *** :-) :-) :-) Още преди 13-14 години на хората им стана ясно, че Костов и компания са проект на Държавна Сигурност, а те продължават да играят театро...Смях!!!

23

Киро от Мадрид

преди 12 години

Благодарение на другарят Иван Костов, подарил стотици предприятия за по 1 лев, жертвите на "Демокрация"-та в България са в пъти повече! Смърт за всички, които разсипаха България, както и за техните семейства! Това заслужавате, пишман-демократи!!!

22

Анонимен

преди 12 години

до 35ааааа това ли било....само че разликата между одс и герб е от тук до луната

21

Анонимен

преди 12 години

Нали и Костов така даде Нефтохим на руснаците за 1 долар, щото е нямало друг кандидат бе г-н Димитров.Вие можете, пък тези не така ли?

20

Анонимен

преди 12 години

Малтинчо, що ти не го купи бе и да помогнеш на бедните хора там? Иначе е лесно да плямпаш по медиите докато има кой да те забелязва още.

19

high

преди 12 години

Искам да пожелая на хората на Мадан да се справят с трудностите и дано да случат на соственик този път. Честни и трудолюиви хора- дано да се изправят на крака и д аполуча достойно заплащане за тежкия си труд.

18

ф-1

преди 12 години

Близките на тези хора са били зверски избити от бащите и дедите на драскачите-комунисти по-долу.

17

rodop4ani

преди 12 години

ni6to novo na horizonta to se znae6e ot dve godini 4e v1lkanov 6te vladei rodopite samo 4akaha zahariev da klekne no za6to be6e da tormozat horata tolkova vreme tolkova kletvi ot strana na horata se isipaha sigorno 6te gi stigne gospod bavi no ne zabravq za6to zablujdavat naroda ili pone taka si mislqt vqrvaite si da vidim dokade 6te stigne nahalstvoto i al4nosta sega e momenta da snimat mizeriqta v koqto sa raboteli horata tova e kato kons lager v1tre kolko hora zaginaha