56

57

преди 12 години

В България ще има СДС но без този адвинтист Мартин Димитров и без Костовци. Надеждите всичките *** около тях.

55

ганчо

преди 12 години

когато започнат да работят без пари в парламента чак тогава ще се оправи България. сега им широко около врата взимат по една шапка пари и боли за тоя беден народ.

54

НФСБ

преди 12 години

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ? 1.ГЕНОЦИД - За 20 години от 9 млн. България остана 7 млн. души. 2.УВЕЛИЧАВА СЕ ВЪНШНИЯ НИ ДЪЛГ- благодарение на хора като Милен Велчев и безчинствата на престъпните политици. 3.БЕЗНАКАЗАНОСТ- няма нито един осъден министър или политик. 4.ХИЩНА ПРИВАТИЗАЦИЯ-продадени бяха ключови държавни предприятия... 5.КОНЦЕСИИ-ограбва се безмилостно българското природно богатство от чужденци. 6.ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ И ИЗСИЧАНЕ НА ГОРИТЕ-бастисва се уникална природа. 8.ПРОДАЖБА НА ЗЕМЯ- безогледно се изкупува земята ни от чужденци, предимно турци. 9.СУВЕРЕНИТЕТ- губим национална идентичност и ставаме европейски роби. 10.ЕКСПЛОАТИРАТ НИ КРЪГОВЕ ОТ ФИРМИ- предимно на политиците. 11.ФИНАНСОВИ МАШИНАЦИИ- През 90-те години гражданите бяха ограбени от банките. 13.МНОЖЕСТВО ТРАГЕДИИ- Люлин,София-Кардам,Бяла,Охрид,Лим,Индиго,Бисер... 14.ОТКАЗ ОТ РЕФЕРЕНДУМИ-политиците не се интересуват от гласа на народа. ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ ЛИ БЪЛГАРИТЕ? Назряло ли е времето да отворим очите си и да разберем тъжната истина - истината за наложените ни хиени: Костовци, Симеоновци, Станишевци, Лукановци, Борисовци, Стояновци, Първановци, Желевци и прочие ... и за НАШЕТО БЪДЕЩЕ!

53

Vesso

преди 12 години

Явно ляво и дясно в България не отговяря на общоприетите представи.Просто се делят на групички по интереси,а не на политически възгледи.В случая змениха"бизнесмен"от кръга"Костов"с такъв от отбор"БСП".Да не говорим,че БСП водиха по-дясна политика при тяхното управление спрямо ултралявата при управлениетио на специалиста по политикономия на социализма Костов.А искрения плач на ик.съветник/миналото тъмно син/ на бишия президент,иначе плачеше,че само"чуждите"престъпници се преследват от властта.

52

Анонимен

преди 12 години

Жертвите на комунизма- 90% *** и апаши.

51

Анонимен

преди 12 години

А пък СДС "разпродаде" България на своите мошеници , от които сега народа реве.

50

селянин с трактор

преди 12 години

Аз и около 50 мои съратници на полето ще гласуваме за новата партия НФСБ!

49

НФСБ

преди 12 години

Към онеправданите българи: Да запокитим всички стари и крадливи политици! България над всичко! Време е за равносметка и съзидание! В Парламента - 80 читави левенти, милеещи за Родината! Крадльовците и случайниците - на бунището на историята! Подкрепи НФСБ!

48

Любо

преди 12 години

Не ви разбирам критиките Какво значение има кой ще вземе Горубсо Не е ли по важно да се работи, развива и хората да им се дава това за което им е обещано най малкото редовно получаване на заплащането Това е като Правителството не разбрахте ли гледайте екипа не лицето Избрахте лице без екип сега само мрънкате ГЕРБ не си намериха експерти и кадърни кадри това им е и проблема Другите имат кадри, но са специализирани към фалит а не към просперитет АКО НЕ СЕ ОПРАВИТЕ САМИ И ГОСПОД Е БЕЗСИЛЕН

47

ганчо

преди 12 години

АБЕ ЗАЩО НЕ ЖИВЕШ БЕЗ ПАРИ .ИМАЛИ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ГО КУПУВА .КАК НЕ ТЕ СРАМ

46

Smurf

преди 12 години

Николай Вълканов е втория човек в Мултигруп по времето на Илия Павлов, след като го гръмнаха естествено стана първи и собственик на Минстрой холдинг, която фирма държи и резиденцията в Бистрица, където доста хора дадоха фира, а и още нещо Минстрой е платил хонорара на Ахмед Доган от 1 милион. Така че всичко си идва на местото сега вече държи и Бойко Борисов за топките. Та така Бойко и Доган на хранилка при Минстрой а иначе борбата с мутрите на прехода върви с пълна сила

45

Анонимен

преди 12 години

Мартинчо.Твоята фабрика за Кафе след Божурище посока Калотина.Да не би,Бойко да я направи бе Фъфлю

44

mark37

преди 12 години

Борисов: Трябва да се потърси отговорност от Костов...

43

миньор с кирка

преди 12 години

малтинчо,на герб им трябват пари продават го горубсото,дреме им кво ще е после

42

Анонимен

преди 12 години

Горубсо го "лапна" Доган чрез слугинчето, което му брои 1.5 милиона за Цанков камък...

41

Анонимен

преди 12 години

Няма ли кой да му каже на този Мартин Димитров,че неговата партийка е отдавна политически труп!!!! А трупове все още не могат да бъдат съживявани! Така че да не се напъва толкова,няма да влезе в следващия парламент!

40

arhar

преди 12 години

Не е ли ясно вече, че Гоце, Румен Петков, К. Добрев и Л. Корнезов играят в тандем с Б.Б. срещу Станишев ?Т. Дончева беше казала, че кръгът ' Монтерей ' И СЕГА СА ВЪВ ВЛАСТТА , КАТО ИМАЛИ ВЛИЯНИЕ И СРЕД НЯКОИ ОТ БСП ...

39

Анонимен

преди 12 години

Да отиде Мартин в Мадан да ги говори такива. Е*ати страхливеца. То е лесно от Ловеч.

38

Анонимен

преди 12 години

Малтинчо никой не го бръсне за слива ама той все се бута между шамарите!!!

37

МУСТАФАР

преди 12 години

ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ, НО МОЯТА ПРОГНОЗА, Е ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОСРЕЩНЕ 2013 ГОД. С 10 МИЛИАРДА ЛЕВА БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ.