307

АНОНИМЕН

преди 12 години

От край време в Русия когато народа започне да недоволства, управляващите започват да обвиняват запада за вътрешно вмешателство което не е вярно. Руския народ е убиван, мачкан и унижаван от собствените си управляващи и сега когато народът им се надигна, отново запада е виновен. Правилно искат да отстранят Путин от властта, кой е той ? Бивш полковник от КГБ узурпирал насила властта, а сега милиардер !

306

morski

преди 12 години

amerikancite iskat da se mesat v politikata na vseka darjava,no 6te si namerat maistora.ne znam za6to gi tarpim o6te tuk v bulgaria.

305

ми

преди 12 години

Ти-на вас ти говоря-пиша-противопостави ли се на убийците си в компютърната зала?Та дори не ги виждаш защото нямаш видимост към тях а те следят всичкоооооо.Здравей чичко звездоличко и звездолъчко.звездоналично!Успях та си платих данъците-да го поживят целия данъчен потенцциал!

304

савов

преди 12 години

Когато толкова стръвно като бясни *** лаят срещу Русия забадните медии и лидери най вече американски и британски със сигорност означава че Русия върви по правия път означава че се развива и възражда.Освен това в Съветските американски щати САЩ имат огромни икономически и социални проблеми и гладни бунтове глад и несигорност.Та за това така раздуват за проблеми в Русия за да изнесат вниманието на хората извън проблемите в САщ .Да отложат колкото се може огромния социялен и ищономически крах!

303

USA

преди 12 години

На всички *** русофили ще повярвам,когато в Москва,Санкт Петербург и прочее руски градове се появят американски квартали!!!Да,да,същите квартали,каквито има във всеки голям американски град:Руски,Китайски и т.н.Ревете за Русията,а ходите да бачкате в Англия,Америка,Австралия,Германия и т.н.Двуличници!

302

Анонимен

преди 12 години

Пичове, познати сте ми, ходите смрадливи с фанелки на Че Гевара и се наливате с водка, няма да има милост за вас, всички ви ще изтрепем :))

301

Анонимен

преди 12 години

Бае Путин има да урежда стари сметки с Хамерика! А те знаят че прошка вече няма. Прости им за Курск, за Грузия но си върна Украйна. Развла на Великая Русь свърши с Елцин...Фейсбук, Твитер и що още сигурно ще бъдат контролирани. А колкото до демокрацията то се видя колко държат за нея ингилизите това лято. Камерън открито заплаши с намеса на войската...

300

Трендафил

преди 12 години

ДГД за хамериканските хахлави брача .Поздрав От Бугаристан.Ще ви взривим сите военни бази тука *** за Вас

299

Не си прав 308

преди 12 години

Не сте прав 308, просто този форум се посещава главно от ***

298

Нещастници

преди 12 години

Руснаците, че са нещастници все някой им е виновен, ама от къде и в България такива *** и нещастници има та вярват на руските глупотевини.То аслъ с такива *** като в България дето ги има, няма да мръднем скоро напред -- изпадат във възторг от азиатските похвати и идотщини на руското правителство

297

Анонимен

преди 12 години

искат да са господари на света но ги е страх и сьздават вьтрешни размирици по всички дьржави които не са с тях.От тях си патиме и ние.------------------ Добре, ние нали сме с тях, и у нас ли създават размирици? Защо не създават в Германия или Англия?

296

MORSKI

преди 12 години

TIA AMERIKANZI ISKAT DA OKUPIRAT ZELIA SVIAT!

295

Истината!

преди 12 години

Руснаците още ги плашат със САЩ, само и само случайно да не разберат, че бившия офицер от КГБ - Путин отдавна е станал милиардер (притежава акции в Газпром на стойност над 1 милиард долара) и с диктаторско управление почти идентично с това от времето на култа към личността е по-опасен за демокрацията в Русия и самите руснаци от САЩ и чеченците взети заедно! Но руснаците масово започнаха да изтрезняват и да виждат истинското лице на многоликия Путин! Много поръчкови убийства на известни журналисти, които открито го критикуваха ще се окажат наистина негово дело! КГБ-истите в Русия са днешни олигарси, там милиардерите са над 250 човека, мултимилионерите са над 25 000. Огромните богатства на тази страна са съсредочени в в 5 % от населението и там като у нас средната класа е едва 10 %, останалите 85 % живеят на ръба на оцеляването. И там стана краен капитализъм, много по-зъл от капитализма на Запад през 20- години от миналия век!

294

бай онзи

преди 12 години

Евала Тинче Аз сьм на сьщото мнение.Почти сто процента сьм сигурен че това е провокация на СВЕТОВНИТЕ АГРЕСОРИ-АМЕРИКА. През 2008 ТЕ направиха опит и в Китай но не ги огря,ТЕса чумата на нашата планета,просто искат да са господари на света но ги е страх и сьздават вьтрешни размирици по всички дьржави които не са с тях.От тях си патиме и ние.

293

Tina

преди 12 години

Естествено, че е американска провокация.Добре поддържат шпионите си...

292

Анонимен

преди 12 години

Мизерията е резултат на 45 годишно комунистическо тъпчене на едно мясти и живеене на кредит.

291

сократ

преди 12 години

Г-н Путин,избий тази ***,която не знае какво иска.Днес след толкоз години ми се иска някой да беше ни разтрелял по площадите,защото е факт мизерията която си докарахме.Милицията стоеше безочастно гледайки ни саира.Сега много като мен съжаляват,че изпълнявахме нахъсано указанията на сценаристи и режисьори.Използваха ни и сега ги вижте как ни се надсмиват от високите си парични могили.1994г.написах статия във в-к 24часа,че СДС са Синове и Дъщери на Социалисти,още тогава го разбрах.Но не е късно

290

do 298

преди 12 години

Преди години дядо ми лека му пръст беше овчар, но вече на години реши да се отърве от стоката като я даде на 'Родопа". Идваше една рампа от дърво като подкараш овцете и се качваха на камиона. Само че нямаше нужда да ги подкарваш - те сами се качваха... След време питах баща ми - защо сами отиват в каросерията - отговорът - Ами в дъното на каросерията има разсипан фураж и им мирише на хапване.... Та и за това днес и у нас и в Русия си спомнят за СССР - овчедушието и глада са масови.

289

Анонимен

преди 12 години

За снимката - някой лъже като депутат от ГЕРБ, митингът завърши по-светло време. Миналата седмица американската телевизия ""Fox news" показа репортаж от митинг в Москва и се видяха кадри как московската полиция бие демонстранти, а пък по улиците имаше палми. След това се оказа, че това са кадри от Атина, и американците поднесоха извинения, подобно на атомната бомба на Ирак. Герберска му работа.

288

Анонимен

преди 12 години

"Руският народ си иска СССР"- така казват, по повод на ставащото в Русия, анализатори от Германия, а те знаят защо е така.