16

Анонимен

преди 12 години

"...но за някои от локализациите страната ни е с по-високи показатели, например рак на маточна шийка, ларинкс, стомах и бял дроб."Първият и отчасти вторият вид се дължат предимно на безразборен секс - човешки папилома вирус

15

до 15

преди 12 години

Не знам какъв разврат ти се мотае в главата и къде го видя, защото за разврат се искат пари!!! Развратничат показно богатите, това е част от фукърлъка им, но те пари за лекар си имат.

14

Анонимен

преди 12 години

Химията, електровълновото замърсяване и СТРЕСЪТ от уникално добрия и хубав живот, които водим ни изпраща рано в гроба.Живеят дълго пенсионерите от времето на Живков, следващите поколения просто не стигат до пенсия, продължителноста на живота тук непрекъснато спада. Най-важен е човекът в една държава, защото той е двигателя на всичко, но за нашите пишман управници ние сме просто "ресурс".

13

д-р Ливайн

преди 12 години

Според мен, втората причина след мизерията и липсата на работеща здравна система е, РАЗВРАТЪТ - БЕЗКОНТРОЛНИТЕ И МНОГОБРОЙНИ ПОЛОВИ КОНТАКТИ!Не знам защо НЕ се споменават венерическите билести, като много от тях водят до ракови заболявания!!!

12

Анонимен

преди 12 години

баланса между човешкия организъм и околната среда е деликатно нещо, иска време и естествен подбор, колкото повече се отдалечаваме от природата или я видоизменяме, толкова повече този баланс се нарушавасега тия дето лекуват рака искат повече пари, то ясно, но кой да съдиш, че ти е причинил рак, те са толкова много

11

Анонимен

преди 12 години

освен химическите смеси, наречени храна, и извратените манипулации над хранителни продукти, широкото изпозлване на пластмаса в контакт с хранителни продукти също влияе, особено при децата, наред с тоталното замърсяване на околната среда, вкл. електронно. има неща, които обаче всеки може да предприеме, особено за децата си, напр. неизползване на пластмаса за храна и вода (или само за кратко време) и тефлон. дори нещо да не е доказано супер вредно в краткосрочен план, не се знае в дългосрочен, за

10

Индустриалец

преди 12 години

Колеги, игнорирайте мението на болния мозък с коментар No7, това са пълни глупости и неистини, аз като производител Ви гарантирам, че Е - тата са НЕвредни за човешкия организъм, живеем в 21 век, в днешон време парите не стоят на човешкото здраве! Ако някой ви каже, че E950, E951, E953 и E954 са вредни, то той ви лъже. Пийте боза, пийте лимонада, дъвчете дъвки, яжте колбаси и не си правете труда да четете какво пише на стикерите на тези полезни за здравето храни!

9

до 8

преди 12 години

вземи си дъвка орбит, че ти е много лош дъха хахахахахахахах

8

ДО 7

преди 12 години

Знам само,че не искам да ям това с което ти си се налапал,че бълваш такова разтройство....

7

da

преди 12 години

ЯЖТЕ ВКУСНИ САЛАМИ И ВСЯКВИ ДРУГИ ШИТОВЕ С Е - ТА И ПОСЛЕ СЕ ЧУДЕТЕ ОТКЪДЕ ВИ ИДВА! САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ, НЕВЕЖИ ***, САМИ СИ ГО ПРАВИТЕ, СЕГА МИ ДАЙТЕ МИНУСИ, щОТО ПАК ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ СА ВИ ВИНОВНИ, НЕщАСТНИЦИ!

6

галактика

преди 12 години

до 1 - Съботата е ден за размисъл ..... Не го правим обаче по най-добрия начин - затова и заглавията от този род преобладават.... / до номер 4 / - Въпросът е по-скоро до правителствАТА - защото всички полагат усилия резултатите да са именно такива, каквито са. Надявам се да сте съгласни с мнението ми.

5

osata

преди 12 години

Стига сте писали за огромната вреда от тютюнопушенето. Загубих съпруга и син вследствие на заболяване от рак, и двамата НЕ ПУШЕХА. Аз пуша цигари, но за съжаление ги надживях... Възможно е тютюнопушенето да увеличава риска от рак на белите дробове, но не то е толкова решаващо.Така или иначе все още се търсят причините за този съвременен бич на човечеството, но засега за съжаление без успех.И причините все още са на степен "предполагане".

4

Анонимен

преди 12 години

Дянков или някой от правителството чете ли тези статии?Или тях ги вълнува само вдигането на възрастта за пенсия?

3

строител

преди 12 години

Как ли ще им се отрази бъдещия завод за изгаряне на битови отпадъци?...

2

Салахадин

преди 12 години

И по зле ще става.Сега хората като разбраха ,че никой от тях не може да се пенсионира ще е още повече.Толкова благотворно действа на организма, да знаеш, че няма да имаш никога пенсия ,че чак се чудя.

1

Анонимен

преди 12 години

Ей,простаци от Днес.бг!Днес е СЪБОТА,кви са тия статии?????