36

Анонимен

преди 12 години

Над 34 000 българи годишно заболяват от рак -Парите на НЗОК като миналогодишните, това било добре каза Константинов!!!Без коментар

35

анонимен

преди 12 години

пропуснах да добавя..ракът е натрупване в организма на токсини и само токсини...а стреса и трудният живот който живеем днес в тази измислена демокрация увеличава скорострелно възможността от подобно заболяване..рай за една шепа хора а мъки и глад за останалите

34

анонимен

преди 12 години

хм.и как няма бе хора.всички знаем какви *** ядем повече от 20 години вече.вземете хляба примерно.набухватели.даже и захар слагат и какво ли не още.а водата минералната.уж чиста а топла не се пие от горчилка.а измислените салами и месести продукти на знайни и незнзйни фирми и "фирмички" ??? а зеленчука и плодовете всичко е внос и бог знае с какви препарати са пръскани за да издържат повече време.вече си мисля че само консервите от риба са по чисти.друго всичко е ***.до кога ще търпим

33

галактика

преди 12 години

до 23 - С най-добри пожелания !!!!!!

32

9.11

преди 12 години

Нека прибавим и химическите следи CHEMTRAILS, които са в БГ вече 5 години!!!!! За незнаещите да видят материали в нета! Също и за Georgia Guidestones. Отровни съставки има навсякъде - в храни, напитки, козметика, дрехи и обувки, лекарствата и най-вече във ваксините vs животинските грипове(изк. създадени), защото съдържат животински ДНК, несъвместими с човешката!! + облъчванията от GSM, TV, компютри, наркотици, цигари, злоупотреба със захар и алкохол, което е почти едно и също, резултата е ясен!

31

анонимен

преди 12 години

Болна и нещастна нация.

30

1 000 000

преди 12 години

Над двеста доклада ще бъдат изнесени в рамките на четиридневния конгрес, който се провежда в резиденция "Бояна". Онколозите се обединяват около идеята да се изработиединен стандарт по онкология.

29

ДО 31 - 1 000 000

преди 12 години

Прати партия ГЕРБ на село. И те са уморени и отвратени от всичко. Липсвало ми природата ,тишината и чистия въздух. Там ще търсят начини да преживявам пестеливо и щастливо. Възможно е, нали. Толкова техни приятели го направиха. Цивилизацията им се оказа най-големият убиец.

28

Анонимен

преди 12 години

Толкова съм уморен и отвратен от всичко, че планирам да се преместя в малко селце. Липсва ми природата ,тишината и чистия въздух. Там ще търся начини да преживявам пестеливо и щастливо. Възможно е. Мои приятели го направиха. Цивилизацията ни се оказа най-големият убиец.

27

:-))))))))))))))))))

преди 12 години

КАКВА Е ТАЗИ РЕКЛАМА НА СИБАНК!!!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ДА НЕ БИ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА КАРАГЬОЗОВА ДА СЕ Е ПРИТЕСНИЛА НА ЖЕНСКИТЕ РАКОВИ ПРОБЛЕМИ В БЪЛГАРИЯ??

26

Ескулап

преди 12 години

...рак на маточна шийка, ларинкс, стомах и бял дроб...И никой не е наясно в България, че тези 4 са едни от най-уязвимите области в човешкото тяло. Не че всички клетки не могат да се видоименят/дегенерират/мутират...

25

Анонимен

преди 12 години

Еми все от нещо ще се мре!То така или иначе няма гаранция кой до кога е.Дори и богатите *** без време-Джексън,Джобс и т.н.Така че яжте и пийте!Носете си новите дрехи и живейте всеки ден!Утре може да ви няма.Човечеството е една прогресивна реакция.Реакция подобна на атомната,но в жив модел.Един умира друг се ражда и като цяло ставаме все повече.

24

НАЛИ!

преди 12 години

С вдигането на годините за пенсии,броят на заболелите от рак ще се покачва на всеки 6 месеца !Ееех,как звучи само ....?

23

Инна

преди 12 години

Ами като нямаме достъп до лекари.Една колоноскопия е 90 лева за 3 дни престой +потребителска такса.миналата тодина оперираха познат от карцином на дебелото черво.Не му предложиха, нито химиотерапия нито лъчелечение.Била чиста операцията!?!?!Да но днес му дават от 2 до 6 месеца живот ,защото целият е в метастази.Какво да говорим повече?

22

nlo

преди 12 години

BG E NA PARVO MQCTO V EC.ONKOBOLNITE V BG CE PRAVT,4E GI LEKYVAT.DA CE ZAKRIQT ONKODICPANCERITE,A BLNITE OT RAK DA CE NACO4VAT V EC,NALI ZATOVA CME V EC .

21

Рак

преди 12 години

Не пуша и на практика не пия алкохол. Хранех се уж здравословно. Работех и се радвах на жизненост. И хоп, в един момент се оказах болен от рак. Оперираха ме, наскоро ми свалиха конците. Следва химиотерапия. Колко още ще изкарам не знам. Така, че далеч не всичко е в алкохола и цигарите. Храните се правят от неимоверни продукти - неща които навремето отиваха в екарисажа за туткал или изгаряне, днес даже докарваме от на майната му и ги слагаме в колбасите. Стреса и безсъницата също пречат!

20

xaxa

преди 12 години

Умориха ни от нерви.Това истината.В България лошо и трудно, ако емигрираш пак лошо и трудно.Не знам с какво толкова сме заслушили тази участ.Все по - малко щастливи хора виждам. :(

19

.

преди 12 години

Или 340 000 за десет години , но вместо да се създават по-добри условия за живот те продължават да допускат храна с отвратително качество на пазара и то на безбожно високи цени , ниско заплащане , за да можеш да мислиш всеки месец как ще си платиш сметките и какво ще ядеш , непрекъснат стрес , почти никакво здравеопазване , отказват ти годишни пълни прегледи защото си бил "добре" , няма пари вечно за онкоболните и явно очилатото джудже с умисленото личице и глас на *** вижда решението на проблемите в увеличаването на стажа за пенсия ... еми трайте си сънародници щом ви се умира (от глад , студ , рак , прегазване от черен джип, от *** нож и т.н.)

18

Анонимен

преди 12 години

Абе к'во ша пра'иим с одъртяването?То май ни мори най-много, а всички доктори са праят на госпо'ици!

17

до д-р Ливайн

преди 12 години

Ще не измислиш едни магнитни презервативи за превенция? :)