165

дженев

преди 12 години

дааа...личи си ,че тук са пипнали от рено.Абе що не съдействат станадарта да ни стане като техния,ами ще се избият да ни пробутват"бюджетки".Щяла да стане най масовата машина за народа- дано не се задържи и тя 40 години на конвейра. Лошото,че и тая няма да мога да си я купя нова. Благодаря на досегашните правителства за непрестанната грижа за ЧОВЕКА....

164

Свидетел

преди 12 години

Едно време в ГФР, Западна Германия де, ЕДИНСТВЕНАТА кола, за която имаше записвания, демек опашка, беше Лада Нива. А тази количка не е чак толкова лоша! Колкото до това, на какво прилича, прочетох няколко различни мнения! Май ще излезе като оприличаването на едно бебе - на мама, на татко, на баба и т.н. Днес никой не смее да прави резки движения - просто може да струва много пари. Е, има изключения - някои *** на ФИАТ, Тойота, Нисан, Крайслер... Но за всеки влак си има пътници.

163

славянин

преди 12 години

*** *** вече не прозвежда и чушки и домати, но кусур винаги ще намери на някой!

162

Анонимен

преди 12 години

Руснака не е чувал за дизел

161

Анонимен

преди 12 години

Изнесоха нарочно автомобилите, французите ни прекратиха лиценза и руснаците ни пробутаха москвичите. Толкова ли сте наивни??? Сега румънците ни продават Дачии, вместо ние на тях.

160

Иван

преди 12 години

Едно време в България се сглобяваха Рено - Булгаррено 8, Булгаррено 10, Алпина. По договор колите трябваше да де продават само на нашия пазар. Но нали сме си селски шмекерчета надребно... франсетата ни гепиха и "Чао!". Пренесоха производството в Румъния. Да си българин е участ, орисия. Не злобейте против руснаците! Първо 25% ст ВАЗ е на Рено. Второ - дизайнът сигурно не е руски. 3-то колата не е лоша и 4-то - къде сме ние! Прочетете нещо за Гиа, Джуджаро, Бертоне! Направете си някои изводи!

159

Ядосан

преди 12 години

В наше село имаше един, който рисуваше магарешките каручки. Талант - дизайнер! Ей наша родна българска ***, слезте на земята, удушете дяволчето, дето ви шепне в ухото! Срещу кого рипате? Я прочетете колко италиански стилисти работят за фирми в Германия, UK, USA, Корея, Япония! Дали ще си купите точно тази кола, ми е през оная работа! Най-вероятно проблемът ви е съвсем другаде. Оцелявайте, макар не знам защо...

158

Анонимен

преди 12 години

Този пиян руски вирус пак пише глупости! Руснак-автомобилист! Това е виц, бе! Вие да сте продали автомобилен лиценз на някой? Мисля, че само купувате. Пробутвахте ни насила москвичите тук, защото никой не ви ги искаше. Мисля, че заводът фалира, нали?

157

Анонимен

преди 12 години

Вие в Русия не искате да карате тези отпадъци на колела, а очаквате ние да ви ги купуваме...Хахаха! В Москва има ли поне 5 % лади от всички автомобили, които се движат в града???

156

Drug

преди 12 години

RUSSNAK - vie ste always wee da doidete pak pri pidorasite, no kakto ste ia podkarali mai niama da e zadylgo. Nalivate voda v melnicata na rusofobite. A kolite vi (za syzhalenie) sa absoliutni bokluci. Kak ne mozhahte da napravite pone edin svesten avtomobil za vek i polovina. A ebanie balhari tut ne prichem!

155

lowforce

преди 12 години

пичове, защо трябва да сте такива хейтъри и защитници на всичко сделано в ссср-а? Какво като не се прави нищо тук, може би така нямаме право да си кажеме истината, че ладите са и винаги са били абсолютен ***!Тук не става въпрос за МИГ-ове или СКЪДОВЕ, а за автомобили.На никой не му пука кое оръжие е по-добро.И за да се насерете от яд-когато вашите бащи са карали лади(по-скоро лежали под тях за някой ремонт на 5хил км) американските им набори са цепели по highway-a с червен шевролет кабрио V8!

154

славянин

преди 12 години

Явно в България всички вече са ясновидци понеже само по фасадата познават всичките характеристики на машините. А на братята българи-*** пожелвам от време на време да четат произведенията на Алеко Константинов и тогава ще знаят защо България и на това дередже!

153

пич

преди 12 години

Това си е чисто рено симбол 2010 година!!! поне на външен вид!

152

Анонимен

преди 12 години

По-добре нова Лада, отколкото стар таралясник, в който са пърдяли "германски турци" или "италиански араби" на 500 хиляди километра!

151

thaddeus

преди 12 години

Те поне дна лада правят, ами българите какво правим?

150

Анонимен

преди 12 години

151Според теб, това че руснаците могат да правят оръжия, но не могат да правят играчки/джаджи е повод за гордост ?

149

Българин

преди 12 години

Руснаците само коли немогат да правят.Смеят се и се подиграват повечето малумници от вас,но никой не се запитал защо?Руснаците са се насочили изцяло във военната промишленост и космонавтиката-Направили са оръжия които повечето държави не са и сънували. С 300,С 400,Болава,СС 23.

148

драйвър

преди 12 години

Танкове да правят братушките и катюши,о,да-могат,но кола да ти напрвят....не и не.

147

Инджинеро

преди 12 години

Шшшшшт колхозниците по-тихо там. Даже буквите сме ви дали ние, така че не плюйте много. Което си е си е- коли не можете да правите, електроника изобщо, текстил изключително. За жените и водката евала обаче :-)))

146

RUSSNAK

преди 12 години

Egati pidorasite, sami ni6to ne proizvejdat, samo obsujdat..Da vi *** v guzu!Skoro shte doide da vi zemem pak! Shte vidim togava kakva pesenta shte peete! pidorasi!