24

До 20

преди 12 години

Пръдльо, Путин си има достатъчно работа, за да се занимава с глупости. От МВФ клечат от 2 месеца пред Кремъл и мрънкат за едни 16-20 млрд. гущера, че касичката им се изпразнила. Без да броим останалите безкрайни природни богатства като всякакви метали, диаманти, въглища и дървесина, само нефтът и газът са напълно достатъчни, за да бъдат богати дълго време. Разликата между тях и арабите, които не си знаят парите е, че никой няма да посмее да посегне на Русия, както на Ирак или Либия.

23

Анонимен

преди 12 години

Не стига, че ни сринаха икономиката с техните *** директиви, ами сега да им платиме задълженията. Въпроса сега е да наложат на страните членки големи вноски за спасяването на пропадналите. Когато Б.Борисов се яви вечерта на изборите, на лицето му личеше, че е угрижен, във всеки случай не беше за изборите. За мен повече от ясно беше, че става нещо лошо в Брюксел

22

до 20

преди 12 години

А ти зощо не погледниш какво има в твоят джоб,нито нефт и газ,и с какво ще залъгваш собственната си глупост която си написал,първо провери за житницата на русия,и тогава пиши простотиите си.

21

до 20

преди 12 години

Поне имат нефт и газ, щото ние нямаме. Иначе сме като тях в селското стопанство, ако не и по зле. Разликата е че те поне от няколко години се опитват да въстановят икономиката си, и са наясно с проблематиката,като не разчитат на никой отвън. Обсъжда се вкл. собствено /тяхно/ производство на селскостопанска техника. Докото ние само си говорим, по точно се споменава че има там некакви си проблеми, ама ЕС фондовете че ги разрешат. :)))

20

Жоро-бг

преди 12 години

Русия ще спасява ЕС хахахаха, ами че те имат по-малък БВП от минидържавите Холандия плюс Белгия бе. Путин пак произвежда "новини" за вътрешна употреба да залъгва алкохолиците в Русия, които са 70% от населението, че Русия е рая на земята. Хаха добре, че имат нефт и газ, че без тях БВП-то им ще падне с 70% и пак ще молят за жито и ориз Запада, за да изкарат зимата.

19

Анонимен

преди 12 години

ходовете са много ясни ...искат се гаранции от отделните държави - не от ес, защото ес практически не съществува!

18

Анонимен

преди 12 години

МВФ-nov svetoven red,slednqkoa dryga godina 6te stanime robi na evreite,tva im e celta malkopo malko da ni slojat xymota ,

17

Мм ...

преди 12 години

Русия заяви по-рано днес, че е готова да помогне на страните от еврозоната, но само чрез Международния валутен фонд (МВФ).... Москва ще настоява за такъв механизъм. Бразилският министър ... отхвърли възможността страната му да купи европейски дългови книжа и подчерта, че всяка помощ ще преминава през МВФ. ----------------------------------------------------------------------------------:))) Какви са тези ходове? Наказват ли за нещо ЕС ?

16

Анонимен

преди 12 години

не е лоша идеята за обща мин. раб. заплата в ес прим 300е. е ако има евро де :)))

15

Икунумист

преди 12 години

Разбира се,че каките Германия и Франция ще избършат дупето на Гърция,но предполагам,че с мерките които ще вземат всъщност ще и запушат и устата и дупето.

14

HB

преди 12 години

tva djuje mnogo vze da se pravi na vajen ako ne podkrepia onaya germanska drtata kuchka shtese da malchi kato riba

13

БАНКИТЕ НИ ГРАБЯТ

преди 12 години

Нема спасение, какво спасение, или фалират банките или дълговете се пренасят върху хората. Те като обеднеят, пак същотото, нямат покупателна способност, и започва свиване на икономиката и безработица... Няма спасение !!!!!!!!!!!Единственото е да се оставят банките да фалират...АМА ТОВА НЯМА ДА БЪДЕ ДОПУСНАТО !!!

12

traba

преди 12 години

Много ми е болно за банките. Не мога да понеса, да ги гледам как страдат горките. Най-святото нещо на този свят, не заслужава такава участ! Бъдете добри хора и помогнете да ги спасим!

11

Анонимен

преди 12 години

аз съм на бира днеска,вие?живо здраво на всички,аман от кризи...

10

До 4

преди 12 години

Прав си пич, само сватбата на онова ***, английския принц, струваше 20 млн. $. Отделно сложи колко хиляди лемури от цяла Европа се изтресоха в Лондон и пръснаха луди кинта, та да не изпуснат събитието! Отделно колко милиона пръснаха само медиите, да отразят епохалното събитие! Колко тона хартия се изписа в репортажи, колко мегавата ток се изхарчи да се снима неземната церемония... Всичко това да шашнеме света с богатството си! Па ние сме Европа!И сега некак си - дай некой лев бе, чичо... !

9

Анонимен

преди 12 години

Да Руснаците отново показаха огромен среден пръст. За жалост на нас, които им бяхме приятели.

8

Анонимен

преди 12 години

Пак се набутахме където не трябва. Костов и на теб да ти...

7

Анонимен

преди 12 години

VOLEN PREZIDENT!

6

петопръстие

преди 12 години

Да, Русия ви показа един голям СРЕДЕН пръст.

5

Анонимен

преди 12 години

Тези които ни докараха до това дередже,сега ще ни спасяват.Наглост..........