151

Патриот

преди 12 години

167 - ***, това от дядо си, дето е бил ЗКПЧ по татово време ли си го чувал ??? Да речем, че съм бил под пагон достатъчно дълго време, за да осмисля нещата и да си позволя да изкажа мнение!

150

ердал

преди 12 години

и дума да не става Турция винаги ще помогне на България,това ви го гарантирам 100%,но ако стане нещо като възродтителен процес тогава може да е враг

149

От една баба :-)

преди 12 години

Навремето като младо момиче харесвах едно момче,той влезе в казармата за цели 2г. и излезе истински мъж,с гордост мога да кажа,че моя мъж можеше да се справи с всичко сам, можеше да се пере,да си чисти и да си готви,беше научен на дисциплина и имаше цел в живота си,с много любов сме заедно вече 35г. отгледахме и възпитахме 2 деца,но сина ни не хвана казармата и със съжаление мога да кажа,че си личи както на всички младежи сега,никаква дисциплина,чувство за чест и съвест,гневни и объркани.

148

Анонимен

преди 12 години

ЕС разчита на финансовата помощ от Китай, Русия и Бразилия за да спаси Еврото. Умници, Русия обяви положително салдо към 30.09.11 г в размер от 1,021 трлн. А ЕС се чуди как да избегне фалита.Не забравяйте, че ако не беше Русия сега на мястото на катедралния храм-паметник "АЛ.Невски " щеше да има джамия, а пък В.Левски, Хр. Ботев, Бенковски... щяха да бъдат обявени за терористи. А истинските патриоти Българи, досущ като Кюрдите, щяха да партизанстват по планините. Къде е истината ?

147

...до 137...

преди 12 години

Абе, приятел, само по терминологията се познава ,че не си и помирисвал БНА преди 1989 .Служилите тогава знаят за какво става дума... И какво означаваше това за тях...А ти си един...

146

за 163

преди 12 години

Турция ни е вековен враг! Ето такъв враг ни е. Били сме с Турция съюзници два пъти, но приятели не сме били.

145

Анонимен

преди 12 години

turcia kakuv vrag ni e te imat 1 milion armiq i moderni orujiq durjava koqto proizvejda vsi4ko sama turciq ako iska da ni prevzeme nqma da ima nikuv problem nie i raketi nqmame armiq ne ni trqbva to dali 6te sa 20 hilqdi ili 10 hilqdi nqma nikvo zna4enie nie raketi samoleti nqmame korabi

144

137

преди 12 години

И се присъединявам към Инкогнито, много точно определение е "мозъчна пръдня" за това "наши хора" там, където става въпрос за политика.

143

Анонимен

преди 12 години

Ясноооо...Военните не са гласували за герб ! Останали са полицаите тези от правосъдното...Да ви говори нещо това ?

142

Анонимен

преди 12 години

Дай адрес.Идвам веднага.

141

ердал

преди 12 години

аз ходих в казармата на времето,това беше за мен голяма гордост и никога не съм съжелявал и дори бих искал пак да съм там

140

777

преди 12 години

Нищо безцелно нямаше през тази година, всичко си беше с цел. И сега мога да ти оцеля продажния *** и с автомат и без него!

139

137

преди 12 години

Аз съм ходил в казарма, при това по време на комунизма, при това в бойно поделение, но това не ме е направило ***. В политиката няма приятели и наши хора, а има интереси и съюзи. В момента, а и в обозримо бъдеще, Турция е и ще ни бъде съюзник, както и НАТО, а Русия - вероятен противник. Колкото до интереси, българския национален интерес е бил и винаги ще бъде в разрез с руската идея - да направят всички славяни поданици на руския цар.

138

за 154

преди 12 години

Аз като ходих в казармата пазих границите на своята страна! Години по-късно ходих в САЩ и разбрах, че там хората като мен се гордеят с това и всички ги уважават!

137

до 139

преди 12 години

ти като ходи казарма ,освен че една година от живота ти мина безцелно и си загуби времето какво научи.Да бягаш като гламав и да стреляш.Сигурно сега всеки ден стреляш с калашник,а.

136

сома

преди 12 години

За 149. Аз пък имам неудобен отговор - ЧЕТИ КНИЖКИ и ще намериш отговорите.

135

Анонимен

преди 12 години

Аню Ангелов отива при Борисов и докладва:- Г-н премиер, реформата в армията приключи! Останахме аз и шофьора ми.Борисов го поглежда накриво:- Е кво, ти книжка немаш ли.....

134

ив

преди 12 години

Руснаците е нормално да охладеят към нас. Нали се правим на натовци... А Турците са ни приятели, колкото лъва е приятел на антилопата. На Балканите никога не трябва да си спокоен - тук е барутен погреб и запалената клечка постоянно се подхвърля и е твърде вероятно някой да я изтърве. Готви се за война, за да живееш в мир! Уж сме мъдър народ, ама много глупци се навъдиха напоследък. Бог да ни пазки, като ние не можем. Амин!

133

за 149

преди 12 години

Защото нищо по-умно не можеш да измислиш.

132

Патриот

преди 12 години

Имам няколко неудобни въпроса към драскачите тук - първо, защо ни е многобройна армия и от кой ще ни опази, второ - защо му е на полковника заплата от 2000 лв, трето - защо към и без това мизерната ни армийка е принадена цяла структура "Военна полиция" а в добавка на това и част от ДАНС си изкарва заплатите на армейския гръб ??? Чакам мнения!