211

djoniee

преди 11 години

През пролетта на 2010 се махнах от армията, след 17г служба. Махнах се заради дивотиите които предполагах да се случат занапред благодарение на тия А.А , Б.Б и Ц.Ц. Сега вече съм на хиляди км. и с болка виждам, че прогнозите ми се оказаха вярни. Мъка ми е - но това е положението, и моя съвет към тези които са в армията да си помислят добре дали си заслужава да търпят да ги разиграват-защото това няма да е последния удар по армията.Големия Враг на армията не е в Афганистан,той е в МО- и се казва

210

andon

преди 12 години

trqbva da se mahnem ot tazi skapana darjava,

209

andon

преди 12 години

anio nete li sarbi gazqgata

208

az

преди 12 години

ne sme glasuvali za boiko za6toto znaehme kakvo 6te stane celta mu e nas da ni mahne a da oveli4i policiqta

207

Гадняра

преди 12 години

ЛЕЛЕ,аз не знаех ,че имаме армия....а те даже я съкращават-феноменални са тия

206

kalitko

преди 12 години

Тоя дядка с памперса да си ходи и да престане да лиже *** на шефа си.Един министър , който не може да се аргументира и да защити министерството си и за това , че не иска пари да го поставят в графа успешен министър трябва да си ходи.

205

недко

преди 12 години

понеже армията гласува за Бате бойко, айде сега му целувайте ръка

204

иван

преди 12 години

Ние сме единствената държава в света в която полицията е три пъти повече от армията.В други държави има военна хунта, а в нашата полицейска хунта.

203

Анонимен

преди 12 години

20000 военни и 120000 милиционери открийте разликите

202

Веско Маринов

преди 12 години

Не ни трябва армия щом "Нашата полиция ни пази" :)

201

танкист

преди 12 години

оня ден слушам дянков, 7 милиона за армия и полиция надолу, от там се почна и до днес станаха 10 милиона за армията и естественно 25% от кадровите аут, еми кажете си го направо ,ч е ви е страх да има армия и поръчката е да я унищожат, интерсно що не уволняват полицай, не ,ч е вършат нещо де, те и военните толкоз ама поне гасят пожари помагат при бедствия а синьо дрешковците само мятат крак по царигратско когато идва някой *** при бокича и ревът ,ч е нямат кинти. та така нашата полиция ни е.

200

Любо

преди 12 години

Не се косете, от вчера започва реформа и в немската армия. Вчера цял ден го тръбяха по радиата. Те сега са около 170 хиляди, но до няколко месеца 20 хиляди военни се съкращават и около 30 гарнизона се затварят.

199

Анонимен

преди 12 години

Че, кой е луд да окупира държава и население с толкова много проблеми - икономически, политически,социални... Можете ли да си представите колко десетки милиарда - в долари или евро - ще трябва да трябва да инвистира за да възтанови промишленоста, производството, селското стопанство, здравеопазването, инфраструктурата..., да се пребори с корупцията ни и то при тази глобална финансова криза? Съмнявям се, лудите или се издавиха в морето или хванаха гората. ))))))))))))

198

Йовчо

преди 12 години

С тези бързи темпове и високи проценти на съкращения, да не се наложи последния войник да го делят на части?

197

......

преди 12 години

Армията я съкратиха преди доста време-това сега не е армия ........

196

Анонимният кандидат

преди 12 години

Изберете мен и ви гарантирам, че проблемите с бюджета на армията ще бъда решени не със съкращение на състава, а с 25% съкращение на РОМИТУ. Даже може да се влеят средства за закупуване на нова техника.

195

Жик-Так

преди 12 години

За какво ни е Армия като си имаме Батман

194

Анонимен

преди 12 години

Накрая само Аню Ангелов ще остане. Но нищо -и сам войнът е войн.

193

Анонимен

преди 12 години

Що пребоядисаха BMWтата? Каква ударна сила бяха само. Със екипажи от абитюрентки всяка вражеска армия само като ги види моментално би свалила гащите.

192

Анонимен

преди 12 години

що не вземат накрая да съкратят цялото министврство ? че както е тръгнало ще стане като в оня виц "вие що имате министертво на корабоплаването като си нямате море ? - а вие що имате военно министерство като нямате войска ?