24

Бадаев

преди 12 години

Стига с тази кьорсофра за мошеника-грък, Нека заявим ясно-Не! на помоща за мързеливия, крадлив и алчен грък!

23

Анонимен

преди 12 години

Гърция има такива космически дългове че ще бъде в рецесия не до 2012 ами до 2112.

22

Анонимен

преди 12 години

Гърция фалира и спира да плаща лихви и главници? И какво от това? Кой ще го духа? Тоя дето е дал пари на заем. А кой е той? Европа! Европа оперира с евро. България е вързала левът към еврото. Еврото се сдухва, значи и левът почва да го духа! И кой ще обере пешкира ?

21

дО БУРГАЗЛИЙКАТА

преди 12 години

Държава не фалира, тъпке! Фалират банките ,дето са купили ДЦК !!! А банките бачкат с парите на обикновените вложители. Надявам се ,че никак не зависиш от банковата система? Не получаваш пари,нямаш банкова карта, нито влог,нито заем. Не плащаш сметки и на оперираш с пари? Щото фалита на банките води до издухване на всички ,които понякога пипат между пръстите си книжни или електронни пари. За работещите в натуралното и разменното стопанство - няма проблем!

20

burgazliikata

преди 12 години

NAI MARZELIVIAT I MRASEN NAROD ! NEKA FALIRAT , 6TE SE RADVAM.

19

Хм

преди 12 години

бОли ги фара византийците! Рейсовете с гърци се изсипват на Слънчев бряг - в ресторанта с ол инклузив като засипват тлъстите византийки в чиниите, като праят едни грамади от плюскане... през к.ра им е - така е - като са хванали еуропата за топките...ядат, пият, спят и им дреме на тлъстите ***!

18

Анонимен

преди 12 години

Гърция е в рецесия а ние фалирахме.Що така?

17

Анонимен

преди 12 години

prez 2012 celia sviat shte e v recesia,da vi *** maikata i na tapacite!!!!!!!!!!!

16

12343

преди 12 години

айде, по-бързо да се оправя Гърция..................

15

12343

преди 12 години

ами продажните бг-*** ли да спасяват????????????????????????

14

Коментар 14 грешка

преди 12 години

==

13

Анонимен

преди 12 години

Виждам отвращение от някакво бъдещо увеличение на заплатите на простите полицаи.Но при критична ситоация всеки ги търси и в този момент те трябва да действат на секундата и безгрешно. А ако започнат да мислят дълго като професори ако има с какво ко праим.

12

Viv

преди 12 години

Да, Гърция ТРЯБВА да остане в рецесия, това дори е малко за тея лъжливи и крадливи гърци~! Целия ЕС се втурна да ги спасява, вместо да ги оставят да се удавят в собствената си алчност и кражба Аз не искам като член на ЕС да плащам за петнайстата заплата на държавния чиновник в Гърция, не искам да плащам заради тях компенсации по окрадените средства по европроекти, и не искам да плащам на техните деца абсолютно безплатните учебници и помагала и сто още неща, при условие, плащам и тук немалко!

11

Анонимен

преди 12 години

Всичко ще е в бъдеще време и затова не ми се вярва.

10

Лихви

преди 12 години

Че то в момента са вдигнали лихвите на гръцките облигации на 56%. При тези лихви 90% от страните в света ще фалират. САЩ при подобно ниво на дълга плащат 2,5%, а Пакистан при по-високо ниво на дълга от Гърция плаща на кредиторите си 8,5%. В С2щото време докато държавата Гърция плаща 56% за кредиторите си, гърците могат да вземат заем за 4%, докато българите за минимум 8-9%. К2де е логиката на всичко това - питайте банките.

9

До 2

преди 12 години

"Гърция ще остане в рецесия през 2012 г.И аз ко да направя??? "Разплети си блузата :D

8

Имигрирал Ром

преди 12 години

Ножа опря до кокала.... няма на къде, измъкване няма, само удължаване срока на хаос...и затъване все по на дълбоко. Да видим колко държави ще повлече на дъното, след себе си.

7

до Гошо

преди 12 години

Леле,Гоше...Сега като се върне половин Кривунделово дето беше там може и кмет да те направят :))

6

Даола

преди 12 години

Гърция е в рецесия - такива жалки пенсии като тези, които получават 50% от българските пенсионери, там са немислими. Ще има повсеместни бунтове.

5

Гошо Тъпото

преди 12 години

Не може да не се...оправят;иначе ще емигрират в Кривунделово и ще се...чудя какво да гиправя.