33

до Марио36-кухият

преди 12 години

М-36 пак ли ти бе болен мозъко не те ли вкараха вече в психодиспансера!!! За освидеталставане си коп*еле нещастно в един сайт вече не те допускат сега тука ли се подвизаваш. В Днес Бг. как пък и от тук не са те баннали вече крайно време е тия админи да го направят. И запомни едно толкова си зле че цял сайт ти се смее!!!!!!

32

Марио-36

преди 12 години

Аз съм супер умен- интелигентен и затова с наслада гледам и коментирам личните ви драми *** МОИ:)МИ АЗ КАКВА ВИНА ИМАМ ЧЕ ВИЕ И ДОБРОВОЛНО СЕ ПОДЛАГАТЕ ДА сте ПЛЮНКИ ЗА СМЯХ ЗАБАВА и да гниете в гробищата от елементарните ви ЛИЧНИ ДРАМИ?!:))Е ПИТАМ АЗ ДАМИ ГОСПОДА защо така се случва че аз съм УМЕН И ИМАМ ПРЕКРАСЕН ПОЗИТИВЕН ЖИВОТ а вие сте ПЛЮНКИ ОБСЕБЕНИ ОТ ЗЛОБА И НЕ НАНИМАРЕНЕ НА ВЪТРЕшНОТО СИ -АЗ-?!:)ОТГОВОРА Е ЯСЕН И ЕДНОЗНАЧЕН- аз съм СУПЕР УМЕН -КЛАСА НИВО-А ВИЕ ОВЦЕ ПРИ ТОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ И МИСЛЯ ТАКА Е СПРАВЕДЛИВО ДА ВИ ИЗПОЛЗВАМ В МОЕТО СУПЕР ЧЕТЕНО АВТОРСКО ПРЕДАВАНЕ НОМЕР 1 В САЙТА ДНЕС БГ И НАВСЯКАДЕ КЪДЕТО ВОДЯ РУБРИКАТА -*** -МАЗОХИСТИ БГ!:))

31

до нищожеството М36

преди 12 години

Как не те е срам, бе! Марио-36, ти си единственият завършен ***, който дори сам си признава колко е ***!

30

Mарио-36

преди 12 години

Подмих си *** и съм готов да ми я лапнеш:)А после ще ти натъпча цяла таблетка в муцуната проста!:)Крадеца вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ДАМИ И ГОСПОДА така присъщо за ПОЛИТИЦИТЕ НИ В ЕДНО С МАЙМУНИТЕ НА КОЙТО СЪМ ВМЕНИЛ ПСИХОЗАВИМОСТ И ТЕ МЕ МРАЗЯТ ОТ СЪРЦЕ И ДУША!:)

29

rechkata

преди 12 години

PERNIK skarbi za momicheto :(

28

до 25

преди 12 години

И 5 км/ч ограничение да сложат, *** с кола пак ще убие човек! Не убиват пътищата, нито колите, убиват ***. И никакви ограничения или наказания не ги спират, защото те не мислят! В редица страни има ограничения като например - 2 години след като си взел книжка - кола до 75 к.с! У нас някои проверил ли е тези хашлаци от къде имат пари за БМВта и Аудита? Защо не се въведе закон - имаш право да караш кола над 100 к.с само ако си изкарал сам парите за нея, не от мама и тате или вуйчо

27

М-36 е голям тъпак

преди 12 години

Много си неграмотен бе ***!Сигурно защото баща ти те шиба от три годишен!

26

XXL

преди 12 години

Свирките по време на шофиране са опасни за вашето здраве.

25

Анонимен

преди 12 години

Ало, смешници от следствието, какъв неизвестен извършител?Хората са убити от автомобил, управляван отконкретен човек!Оттук нататък той е виновен, докато не докаже някаква повреда или намеса от друга кола. Вкарайте и двамата за по 10 години и после да се оправят кой е бил по-виновен. А ако наистина сте "доказали", че са се движили с разрешена скорост, трябва да лежи този, който не е ограничил достатъчно скоростта по булеварда!

24

sds

преди 12 години

като минах от там двигатела на буса беше на платното

23

Анонимен

преди 12 години

До старец : Ей, старец простите Българи са изключително много на брой в тази страна защото това кето виждат очите им не могат да го проумеят въобще и още един живот да им остане да живеят. ***, паметник не трябва да се прави на вашият златен Бойко Борисов ами на Европейският съюз който ПЛАЩА като по този начин ни ЗАКРЕПОСТЯВА БЕЗВЪЗВРАТНО !

22

старец

преди 12 години

Отсечката на смъртта... - Петолъчката-Карнобат. Взима жертви всяка година.Паметник трябва да му направят на Бойко Борисов, ако бързо направи магистрала Тракия, за да престанат тези убийства на пътя.

21

Анонимен

преди 12 години

Гагарин, рядко *** си. Факт.

20

пепи

преди 12 години

Че то вече стана по страшно отколкото по Баи Тошово време... Тая демокрация е прокьлната ..... Дьржавните служители бавно но сигурно водят дьржавата кьм крах....

19

Анонимен

преди 12 години

Причина за катастрофата е felacio на ***...100%

18

ами

преди 12 години

За съжаление жертвите днес са вече 10,а колко ли други умрели има дето не ги знаем!Топим се бавно ,но сигурно!

17

Анонимен

преди 12 години

И Гагарин е на ти с правописа. Нормално, нали е ***.

16

до Марио-36

преди 12 години

Марио, спокойно бе малкия, от няколко минуса ли се уплаши! Избивай си комплексите, кълни и подскачай, ние сме толерантни. Господ бави, но не забравя. Като бонус от мен, много поздрави на ***!

15

до 12

преди 12 години

Тези,,неизвестни извършители" нали се сещаш -единия е прокурорски син .Никой да не чака да ги осъдят.Те вече са оправдани.

14

до 11

преди 12 години

Обади се на 4ти километър момче, да дойдат и да ти помогнат!!Зле си!!