543

do DQNKOV

преди 12 години

JIVQLI CME PO-DOBRE,no OTKAKTO TI CI MINICTAR JIVEEM ZLE,ETO ZA6TO NE E LOGI4NO DA CI MINICTAR,A DA NE CI V 4AC ,4E BG i NIE-4ECTNITE BALGARI NE TE ICKAME ZA MINICTAR,ZA6TOTO CI LO6 FINANCOV MINICTAR I MNOGO LAJE6.LAJA E,4E BG E OCTROV NA CTABILNOCT.DARTA LAJA I MaKAR,4E CI NA CREDNA VAZRACT TAZI TVOQ KONCTATAZIQ GOVORI ZA LAJA.DARTA LAJA.

542

Стареца

преди 12 години

Да 540:А къде е "Жестокостта ми си сломи" пак на Славейков - антипод на това, което цитираш. Май по-лесно е да преповтаряте едно и също като обиждате българите, без да сте чели достатъчно. Това не е случайно.

541

Демон

преди 12 години

Тоя е луд за връзване. В момента съм на почивка в Италия. Криза тук има само в празната глава на Дянков. Магазините са пълни, цените ниски, народа пазарува като луд. Навсякъде се строят пътища и магистрали. Автопарка е чисто нов от лъскави тенекета. Дай Боже и у нас такава "КРИЗА", АМА НЯМА!!!

540

KRITIK

преди 12 години

BALGARIA E OSTROV NA NISTETA I GLAD! TI NI DOKARA DO TUK S TVOITE PROSTOTII!

539

Анонимен

преди 12 години

Писна ни от тоя *** Дянков, разкарайте го най-после, че да миряса държавата!

538

Хитлер

преди 12 години

Червената *** е изпаднала в стресово състояние в Украйна са арестували бившата премиерка уличена в корупция малеее идва редът на Станишко-геят и Овчаров-мошеникът малееее каква стана тя.

537

:)

преди 12 години

Радвам се, че никой не чете обидните коментари, които така или иначе на никого не вредят! Само мога да кажа, че правителството рине помията на всички преди тях и трябва да сме им благодарни, че за две години успяха да покажат какво е управление и да издигнат държавата ни, а да не й позволяват да бъде потъпкана, както се случваше преди!

536

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Един *** поздравява друг - за дъщеричката му , един грандос мафиот се 'извинява" на Рапона и Рапонът ОТМЕНЯ сам , действието на Закона/наредбата/ , като обещава на грандос мафиота- че ще го чака до Нова година, да изпълни задълженията си ... ..Последният пък обещал 1 милиард инвестиции..:))И всичко това-по телефона..Ей така :D :D :D ...Алооооооо,Мин.съвет-отменихте ли Наредбата ??Защо просто не приемете Закон , който да гласи :Българските закони , Наредби , инструкции, НЕ се отнасят за другаря златев и руските другари в Балхарийй, нито за фирмите им , нито за мангизите им , нито за имотите им - каквото и да правят ::))Така , другари гербаджий , ще бъде най- добре ..:))Все пак сте 'десноцентристи"- уникат в ЕС. :D ***.. държавата, в която един мутант "отменя" Закона, заради друг мутант, защото му се извинил или защото му се родила дъщеричка ..Хвала на Рапоните, начело на България

535

Анонимен

преди 12 години

Дянков, скриий се някъде, мръсен, долен, миризлив гей-гном!! Изгониха те с шутове от смръдлива държавица като Грузия и дойде да съсипеш България... явно ние сме по-*** от грузинците...

534

ANONIMEN

преди 12 години

DIANKOV - *** IDI V AMERIKA DA METE6 ULITSITE - NEKADARNIK

533

viki

преди 12 години

hora neka se obedinim i rabotim za na6ata balgaria .navan v evropa sa6o ne e dobre .vreme e da sprem da govorim za 4erven ,sini,zeleni i t.n a da mislim trezvo i ako vidim 4e niakoi iska da napravi ne6o za bg da my pomagame .trabva da sme po zadryjni i da se obi4ame pove4e za6oto sega ima mnogo omraza i zloba y balgarie.kogato sme obedineni i politikata 6e se promeni ,ako pokajem 4e sme s dostoinstvo i politicite ni 6e stanat takiva .

532

Анонимен

преди 12 години

На българина лчбимото му занимание е да се оплаква със и без причнина. Най-често без.Затова плюят тези които реално вършат нещо полезно. Защото като се подобряват нещата, на мързеливия българин не му остават поводи за оплакване, и не може да обвинява другите за собствената си мизерия.

531

П. Славейков

преди 12 години

"Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време."

530

avenger

преди 12 години

Това е самата истина, всички ние сме много по-стабилни. Има постоянен прогрес, което говори добре за управлението на държавата ни. Браво!

529

от форумите

преди 12 години

...КЕФ МИ ПРАВИ ,КАК *** ВИЯТ НА УМРЯЛО...ХАРЕСВАМ ТАЗИ МУЗИКА !ТОВА Е МУЗИКАТА НА ЗАКЛАНИЯ И УМИРАЩ ,"ЧЕРВЕН ***"...!ТАЗИ МУЗИКА ПРЕДВЕЩАВА , ЩАСТЛИВА КОЛЕДА ЗА ГЕРБ И СВОБОДНИТЕ ХОРА!

528

Амидала

преди 12 години

За да имаме трайна стабилност трябва да се поставят здрави основи. Именно това прави правителството, след това следва постепенно стабилизиране на държавата. За малкото време на управление правителството направи много и това си личи. Разбира се има още много неща, които трябва да се свършат, но това не може да се се случи от днес за утре. Пожелавам успех!

527

пулбек

преди 12 години

Нещо май не прочетох добре? България и остров ли? Да не са се покаяли и да са ни върнали границите от преди 2500 години? При Терзис си беше така, но после болярите пак се скараха в Народното събрание и пак рухнахме. При толкова алчни хиени по света едва ли? Иначе ние сегашните българи сме си стабилни....който избереме все ни клати и ...без да избереме пак ни клати, така че сме си ....супер стабилни.

526

ХА ХА

преди 12 години

България е остров на стабилност, сигурен е Дянков. Със сигурност стабилно ще ти го наблъска цяла България скоро ***

525

Гръцки съвет

преди 12 години

"Един демонстрант с плакат под прозореца на правителството е 1000 пъти по-полезен от 1000 драскачи по форумите." Това прочетох в един гръцки форум, а съседите за разлика от нас умеят да си отстояват правата.

524

анонимен

преди 12 години

Ами г-н Дянков всеки ден ходи на работа и си върши задълженията, за разлика от други, които отиват да се наспят в Парламента.А резултатите от работата на Дянков ги виждаме - В България е спокойно, а в съседна Гърция са по улиците...