6

mama

преди 12 години

Как да стават нещата като всеки *** е гласоподавател за който плати повече. Кмете, ти си много смел човек щом реши да разбуташ *** кошер. Само поздравления и много кураж.

5

бля

преди 12 години

4добавен от: Анонимен преди 7 часа Ами вземи го тоя у вас да обижда теб, както си обижда гражданите, няма си го искаме обратно :)

4

Анонимен

преди 12 години

Този човек има смелостта да събори *** блок - символ на европейска българия в двайсет и първия век. Не съм от Ямбол, но на фона на цялата ни оправия, някак тенденциозно ми изглеждат тия непрестанни атаки срещу него. Ехоо, гражданското общество от Ямбол, ако кметът ви е достоен човек, какъвто ми е изглеждал, когато съм го слушала по телевизията, защитете си го! Заявете позиция! Ама то гражданското общество в нашата родина е само на "повикване" за определени цели от другарите.

3

еееее

преди 12 години

има само да ду диша праха на Лечков- той има над 10 обвинения вече. А това Еко бул агро не беше ли една от приближените на Лечков фирми?

2

та не се наядоха

преди 12 години

Крадливото комунистическо племе в Ямбол не го оставят да работи... ама лошо и съдът е пълен със стари комунисти...

1

Ямболлия

преди 12 години

Обществена тайна в Ямбол е, че всеки месец известният като Гошо Крадеца кмет прибира по 40000лв от "благодарната" сливенска фирма. С тези пари Крадльото уж подпомага местната структура на ГЕРБ. И сигурно е така, щом същият нагъл тип продължава да е и кмет и председател на ГЕРБ. Дори се готви за нов мандат, а от ръководството на крадливата му партия мълчат като риби.СМРАДЛИВА РАБОТА СЕ ОКАЗАХА ТИЯ!