10

Ева

преди 13 години

И на мен не ми хареса..Едва изчаках да свърши. Образът на Дж.Спароу е толкова осакатен, че вече дори и това не може да ме грабне..Жалко.

9

Retro

преди 13 години

От толкова реклама ще се получи обратен ефект... Джони Деп си е култ, ама и на мен взе да ми писва.

8

Анонимен

преди 13 години

мноу хубав, забавен - абе хубаВ!

7

Ани

преди 13 години

Гледах го снощи, едва издържах до края, може би едно дете на 10 ще се впечатли, но филма е повече от измислен и недоизпипан от към сюжет...като зле сглобен пъзел

6

Анонимен

преди 13 години

Първия 1 час действието се развива малко мудно и дори екшънът не е баш екшън, не те грабва. Едва при появата на русалките става вече заинтригуващо.А въпросната русалка Сирена наистина е уникална. До такава степен ме впечатли, че главният сюжет за мен остана на заден план.

5

Липса на смисъл

преди 13 години

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Тъкмо щях да го напиша и видях коментара ти!!! :D:D:D:D

4

Анонимен

преди 13 години

Четвъртата част на трилогията?!?

3

Jack is back

преди 13 години

За мен това беше най-добрият филм от поредицата, при това съм фен :)Визията е страхотна, както и играта на всички. Само актьорът, който играеше краля, ме издразни, че преиграва. Предполагам, че е търсено умишлено, но не беше нужно.Много много по-добър сюжет и зрелище от "на края на света" и дори по-добър от любимия ми "Черната перла"!

2

:)

преди 13 години

Гледах филма, абсолютно съм съгласен с долния коментар. При положение, че съм голям фен на Карибски пирати!

1

WTF

преди 13 години

Евтина визия, *** сценарии и изтъркани лафове, гарнирани с "мазня", която няма нищо общо с 3D "технологията". Колко пари платиха за статията?