132

Хлора

преди 13 години

Фидосова да обясни как се е облагодетелствала от промяната в закона за нотариусите и да дава факти когато отрича такива, както в този случаи - изборът е факт.

131

Пейо

преди 13 години

До 130. Ти откъде разбра, че това управление е най-принципното? От телевизията ли?Явно си взимаш хапчетата редовно. Последното принципно управление в Бантустан е било на Борис Трети, оттам нататък само главорези и крадци. Тези също са отгледани от партията-майка, а като не знаеш какви комисионни се раздават, просто си трай.

130

Анонимен

преди 13 години

До 121:Най-неприятни са хората, които говорят само клевети и нямат нито една причина за това. Какъв "Българин" си ти?!Ти си ***, прозрачен провокатор!Досега управлението на ГЕРБ е най-принципно и макар да има неща за изкусуряване, поне не са крадливи и нагли като предишните.На празен хамбар какъв хляб ще изпечеш?!Ще се оправят нещата, ама "тройните" трябва да се заличат!Единственото, с което се занимават, са интриги, пречки и мръсотии. А голяма част от тях останаха окопани в държавните служби!

129

Анонимен

преди 13 години

Времето на политическите интриги,безпринципните коалиции и ограбването на държавата свърши с трагичния мандат на Тройната коалиция!ГЕРБ осъществи рискования,но брилянтен ход да състави Правителство на малцинството,като остана верен на своите избиратели.Политическите брокери и шантонери се озоваха извън властта и единственото,което им остана е да измислят схеми и клевети за омаскаряване управляващите. Предвиждам пълно мнозинство на ГЕРБ на следващите парламентарни избори.

128

111

преди 13 години

na orajie bratq.Da gi ometem tiq pedali ot GERB (Grajdni za Ejednevno Ograbvane na Balgariq)

127

Гражданин

преди 13 години

Каква е цената на сделката с ДПС и кой ще я плати, попита "Синята коалиция" управляващите от ГЕРБ. Ами то се вижда кой я плати: Синята коалиция и БСП. Синята коалиция - защото непрекъснато заявява, че при следващ вот на недоверие ще гласува против ГЕРБ, а БСП - понеже са опозиция и непрекъснато се занимават с интриги срещу управляващите. Заради това и двете партии пропуснаха участието в отговорната Комисия за конфликт на интереси. Сега да се оплачат в КС за пропуснати ползи.

126

оая

преди 13 години

Ще се коалират тези мошенници.Всичко очаквам от ГЕРБ вече.

125

TOM

преди 13 години

MI6O NA TOZI ELEMENTAREN LAJEC DA VQRVAM NIKOGA BOKO TIKVATA PAK GOVORI EDNO DRYGO PRAVI

124

Мишо

преди 13 години

Стига сте писали само глупости. Борисов не веднъж е казал, че партия ГЕРБ няма да се коалира с никой.

123

TOM

преди 13 години

DOLNA SGAN PRODAJNA E GROB ZATOVA NA VASTANIE I DA OTGOVARQT ZA ZOLYMITE PRED BESILKITE

122

Българин

преди 13 години

116 - ще гласувам за всеки, който обещае да изправи пред съдът животното борисов и цялата му престъпна хунта !!!

121

Българин

преди 13 години

ГРОБ е промангалска партия, ДПС е протурска - и двете са антибългарски и двете целят унищожаването на Българската държава и Българският народ !!! Неслучайно ГРОБ през цялото си управление води политика на геноцид срещу нормалните хора в държавата и на всевъзможно толериране и безнаказаност на престъпната *** ***... та коалиция между ГРОБ и ДПС е най-естественото нещо.Що се отнася до предателите от Атака, излъгали 300 000 Българи-патриоти, те са обикновени лакеи и ***.

120

молекулката

преди 13 години

Малко е стршно ,ама на .Взе та стана много!

119

НЕРЕЗА

преди 13 години

Честито ни новата ТРИГЛАВА ПРОСТА И ЛАКОМА ЛАМЯ!

118

Ruja

преди 13 години

До 115 - алтернатива винаги има. Бедата е, че много хора се подлъгаха по толкова елементарното политическо твърдение, че такава няма. Алтернативата е хора мислещи, знаещи, можещи и , ако може да си го пожелая - ВЪЗПИТАНИ И ОБРАЗОВАНИ ( нямам предвид и не държа да е завършил средно образование със златен медал! )

117

?????

преди 13 години

Какво се чудие ,ГЕРБ и ДПС ще бъдат ...МНОЗИНСТВО ---БЕТОН ,а всички други партии ще бъдат в постоянна .......опозиция и ще се разпаднат ,защото ням да има елементарен ....ГЮВЕЧ /ДАЛАВЕРА /!ТОВА СЪМ ГО ПИСАЛ ПРЕДИ НОВА ГОДИНА ,ама кой ти разбира ,СДС са все сърдити ,но на кой ...?

116

до 115

преди 13 години

А ти какво предлагаш ,каква алтернатива ?

115

Ruja

преди 13 години

Предпочитам да си говаря с някой, който знае кой е , от къде е и за какво бленува. Ясни са СДС, ДСБ, БСП, ДПС, дори и НДСВ. Но ГЕРБ?!? Към младите привърженици на ГЕРБ - разбирам ентусиазма, който ви е обзел, но ми се струва, че сте жестоко излъгани. Вашите партийни лидери официализират едно в публичното пространство, а се стремят да се домогнат до друго. Те идват от гореизброените партии и в този смисъл са предатели. Който обича предателите да гласува с минус.

114

Анонимен

преди 13 години

Преди две години, когато Бойко Борисов дойде на власт, той обеща да създаде условия, при които министрите от ДПС и техните корупционни сделки да влязат в съда. Това не се случи. Това каза депутатът от Синята коалиция Иван Иванов пред журналисти,ДПС се отблагодари като в продължение на няколко месеца представителят на ДПС в комисията за борба с корупцията чрез неучастие в заседанията не позволява да се даде ход на разследване на имотното състояние на Цветан Цветанов, каза той.Вчера бяхме свидетели на техния отвод депутатки от ДПС подкрепиха представителя на ДПС в тази комисия за предотвратяване и разкриване на конфликта на интереси. Всичко това показва, че Тройна коалиция отново има и това е вече коалицията на Борисов - Доган и Сидеров. Поради тази причина Синята коалиция отправи три въпроса коя е цената, която плащат за тази сделка и кой ще плати истинската цена. Вторият въпрос е към народните представители от "Атака" кое събра народните представители от ДПС с "Атака, посочи Иванов.Третият въпрос е свързан с новата Тройна коалиция. Иванов заяви, че депутатите от ГЕРБ са били посъветвани да подкрепят кандидата на ДПС.Хората, които участват на определени нива в управлението, не са представители на Синята коалиция, заяви Иванов.Ние не можем да въздействаме на тези хора по никакъв начин, каза още Иванов по отношение на отграничаването на сините от управлението.Десислава АНТОВА

113

BKP

преди 13 години

ABE 4IFYTITE OT DNES,ZA6TO SKRIXTE KOMENTARITE ZA ONIQ SME6NIK SIDEROV,KOITO PRAVI CIRKOVE V KOMBINA SAS *** YOYRIK 4E DA SI ZAKREPI FALIRALATA SI PARTIQ ATAKA.SMART NA GERB I VSI4KI KOITO GI PODKREPQT.KOLKOTO I DA LIJETE BOKO I PEDALI,VIE JYRNALISTI PRODAJNI NE6TE ODARJITE NARODNIQ GLAD I GNQV KOITO PARVO VARXY VAS 6TE SE IZLEE PRODAJNI 4IFYTI . SVETLOTO BADE6TE ZA BULGARIQ MINAVA PREZ TAMNIQ KOV4EK NA GERB.SMART NA KAPITALIZMA I DEMO KYR-CIQTA.DA SE SABYDIM VSI4KI I DA PRESPIM GERBERITE.