230

преди 5 години

Сега е края на 2018 - няма Нибиру, има само обичайната българска простотия.

229

alex

преди 11 години

До Анонимен Да, много се подигравате. Казано е, че ще има подигравачи. Но е и писано, че цялата земя ще тръпне в страх от това, което има да връхлети върху нея. Още си стойте в заблудата, че сте независими, ненаказани и много умни - съжалявам обаче, че ще разберете истината много късно и тогава първи ще се биете да минете в "ложата на избраните"!

228

Бате Пешо

преди 11 години

Глупости за хора без работа.Малко ли ни е нашето родно българско Нибиру,което ни удря след всеки вот ,ами и планети и разни там дивотии.

227

Митко

преди 11 години

Що за партия пък е това,да си сложат името //ГЕРБ//

226

Ники

преди 12 години

Дами и Господа! Искам само да кажа, Яжте, Пийте и се Веселете защото идва края на скапаната материална цивилизация и идва новото време. Времето на ДУХОВНИЯ живот. Време в което всички ще сме равни, няма да има пари, радио, телевизия, Измама и Лъжи защото ще комуникираме чрез мозъците си!!! И ЗАПОМНЕТЕ: Колко си по-богат, по-алчен, по-злонамерен и отмъстителен - ТОЛКОВА ПО-БОЛЕЗНЕНО ЩЕ ПРЕМИНЕШ В НОВОТО ВРЕМЕ...ОБИЧАЙТЕ СЕ И ПОМАГАЙТЕ НА ДРУГИТЕ ОКОЛО ВАС БЪДЕТЕ ДОБРИ И НЕ РУГАЙТЕ -ОБИЧАМ ВИ

225

ER

преди 12 години

zaza,умник си ти.Какво търсиш при "изперкалите",издигаш се сам в собствените си очи ли? Аман от комплексари-смешници,които пишат на латиница зада скрият неграмотността си.

224

ГЛУПАЦИ !!!

преди 12 години

Който вярва в това има сериозни психически отклонения и незабавно трябва да се лекува докато не е станало късно.

223

Zeitgeist Movement

преди 12 години

Е КЪДЕ Е СЕГА НИБИРУ. 2012 Е ВЕЧЕ ????

222

Кирил

преди 12 години

Никой не може да каже на 100% какво ще се случи,може и нищо да не стане,което е по-вероятно според мен,може и да настъпи някаква промяна ,към добро или лошо,най-добре да си живеем живота такъв какъвто е.На мен само ми е странно съвпадението-11.09.01г.(атентатите в САЩ)+10.03.11г.(земетресението в Япония)=21.12.12г.

221

zaza

преди 12 години

mnogo mi e interesno kak mladi hora se zanivat s takiva gluposti i daje i nqkoi ot vas jelqt kraqt na sveta vi e ste totalno isperkali hora gospod da vi e na pomo6t

220

До Онзи същия

преди 12 години

"Не е ясно кой е този анонимен отговарящ на въпросите? Човек от НАСА...или?"@ Онзи същияПри ТВОЙ внимателен прочит на статията ТИ щеше да забележиш това:"Представяме ви въпроси, задавани на сайта на НАСА, на които отговаря Дейвид Морисън от NAI Институт по астробиология на НАСА."

219

KIKI

преди 12 години

VSI4KI STE ZA NOBEL XAXXAXASME6NICI

218

Информиран

преди 12 години

Не е вярно, че земната *** се завърта на 180 градуса. Завъртането става на 45 градуса за няколко часа. НАСА е изстреляла досега 4 инфрачервени телескопа, за да наблюдава движението на Нибиру. Катастрофалните събития ще започнат през 2012 г.

217

Скарлет

преди 12 години

Надеждата умира винаги последна, но отричайки не бихме могли да избегнем предстоящите събития,които междувпрочем мнозина отчакваме с радост.Самозалъгват се тези, които са в основата на предизвикателсктвото.Вече нищо няма истинска стойност,издигнахме разврата и сребролюбието на пиедестал.Дори първите признаци отричаме, защото сме самовлюбени, иска ни се да значим нещо, вярвайки че всичко ни е разрешено.

216

Библията

преди 12 години

факти,теории, календари.. следователно - лъжи, илюзия, страх! Истината е в Библията - вярваш или не всичко което пише ще се случи! Никой не знае кога ще дойде края на света.. Спрете с смъртния калкулатор и започнете да четете!

215

Орион

преди 12 години

Навремето на Нибиру на пристан край една орионска мандра намерихме маса сегашни на4алници едвам ги убедихме да посетят тн Земя 4е и обама тогава дете дойде с тях.Нибиру се ползва като транспортна звезда планета осигурява трафика между околните региони сега освен по4иващи кара мед и амброзия///

214

Известен

преди 12 години

ГЕРБ са виновни!

213

2012

преди 12 години

dano vsi4ko tova e luja i da ima naistina krai na sveta prez 2012

212

Онзи Същия

преди 12 години

Не е ясно кой е този анонимен отговарящ на въпросите? Човек от НАСА...или? Защото внимателният прочит на отговорите му буди съмнение в искренността му. Защото ако разбира времето , в което живеем, би трябвало да каже, че живеем в края на историята (имаше и книга по въпроса), т.е. човечеството минава през най-голямата промяна от зората на своето съществуване. Огледайте се наоколо, погледнете в себе си - хората ходят замислени и леко "неадекватни"м станали са по-толерантни, по-любящи и съпричастни

211

djordjo

преди 12 години

spored mene edninstveniq krai 6te nastapi sled 5 milqrda godini kogato slanceto stane 4erven gigant.Vsi4ki drugi teorii sa palni izlislici s1zdadeni za da spla6vat naselenieto i da vselqvat panika .