65

До 64 и 65

преди 13 години

В Европа не биха допуснали да унищожават общински жилища или частни домове,в които не се живее целогодишно.Като чета за "подвизите" им,спомням си един научно-популярен филм за маймуни - когато попаднат сред бананови дръвчета,първо ошушкват едно,после друго и т.н.- не оставят дори едно плодче след себе си.Но приликата свършва дотук.Маймуните не трошат клоните на дървото - то ще роди пак.А нашите роми трошат клоните,после сядат на сянка и късат плодовете от отчупените клони- овошките са унищожени

64

извинявам се

преди 13 години

оборотни жилища

63

европеец

преди 13 години

Жалка работа ! В европа те настаняват в оборонти жилища , докато се реши проблема ,а в България трябва да посочиш адрес на близък или роднина и общината те завежда там "безплатно"! Ами ако и на роднината не му е широко около врата ?! Не , България не е за ЕС !

62

маргатита

преди 13 години

браво, аз съм ЗА премахването на всичко незаконно. Но защо се гледа само в паничката на бедните?Има толкова нзаконни строежи на разни чичко-паричковци,на бивши и настоящи УПРАВЛЯВАЩИ, на разни митничари, сини, жълти, червени, зелени....дъгата няма да ми стигне..Темида била сляпа-вярно е, но има ръце и те се пълнят с парички!Интеграция на ***- мисията невъзможна!

61

Дончо

преди 13 години

децата ни какво ще чинят с тези *** след време

60

бг

преди 13 години

всички *** ***,да очистим България от *** и от срама който ни правят сред Европа..!!!!

59

sssssss

преди 13 години

До 34 На 100% съм съгласен с предложението! Канев вместо да помисли за работниците си, на които има да плаща по 1000 - 2000лв на човек неиздържени заплати се застръпва за ***! То няма лошо да мислиш за ближния си, но *** са неблагодарници. Колкото повече получават, толкова по-малко са способни да дадат! Да се премахне цялата *** махала в Ямбол! Тая *** ***, която тероризира к-с Бенковски няма работа в Ямбол! Съсипаха "Червен баир"! Г-н Славов да действа, ще го подкрепим!

58

jasemi

преди 13 години

До обяд нямахме нет,защото *** ни откраднали кабела!Коментари???????

57

той

преди 13 години

Браво! Ром, не-ром, трябва да има ред вече в тай държава!

56

..

преди 13 години

съборете блока с тях вътре..*** прокажена...живеят на гърба на нашите бащи и майки...живеят на наш гръб...ако продължаваме да ги "интегрираме" и защитаваме ще живеят на гърба и на децата ни..нашите данъци отиват за да могат *** стада да се *** на поразия и да взимат помощи...вижте гетата - погледнете колко чинии и колко техника,а да не го говорим за злата,има там... те не искат да се интегрират - искат да лапат на готово и да въртят *** на маането... толкова от мене.. аз бягам навън...

55

до 53

преди 13 години

Много интересно, докато четох тази новина, си помислих точно същото нещо!

54

fsb

преди 13 години

закво да се унищожава работна ръка - насилствено се принуждават да работят без пари за държавата, хем ще си изплатят задълженията, хем ще посвършат и те нещо...

53

Анонимен

преди 13 години

То така се убиват хора.Леко сте мръднали.

52

xnet.bg/forum

преди 13 години

Nqkoi da prigotwi napalma...

51

хуманист

преди 13 години

Има много приятни и то не палаткови лагери за бездомниците от блок номер 20 : примерно ... Аушвиц, Бухенвалд, Белене и т.н. А след като се налагеруват ще има "Zyklon B"

50

До 47

преди 13 години

Май най-подходящия термин ще е "дератизация" :)

49

Кунев89

преди 13 години

Браво, днес в Ямбол, утре в цяла България!!! Премахване на незаконните гета, а и както за казали хората, който не работи, не трябва да яде!

48

Анонимен

преди 13 години

абе няма ли *** за тия скотове

47

YO

преди 13 години

Men puk mojete da me obvinite v rasizum, ili kakvoto tam si poiskate i shte budete mnogo pravi: rasist sum, da! Ne moga da ne buda, kato gledam kakvo se sluchva v durjavata mi!

46

до 45

преди 13 години

Що "геноцид" бе, приятел? Има по-точно определение и по-ефикасен метод - нарича се дезинсекция