68

!?!?!

преди 13 години

Другарки и другари управляващи, виждате ли, че и националното законодателсво е валидно! А вие ни мислите за боядисани врабчета и ни залъгвате "ЕС това, ЕС онова...." Така че, ВИЕ СТЕ НА ХОД - да прилагата НАЦИОНАЛНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТОВО спрямо БЕЗКОНТРОЛНО размножаващите се в НАРУШЕНИЕ НА НК ***.Сега ТРЯБВА да пратите по дяволите РОМСКАТА ТРАДИЦИЯ и да ПРИЛОЖИТЕ ЗАКОНА спрямо тях, така както се прилага за всички български граждани!НО НЯМА ДА СТАНЕ - ИДАТ ИЗБОРИ ;)Алъш-вериша с гласовете, а?

67

моден дизайнер

преди 13 години

Навлизането на модата на минижупът се свързва с името на френския дизайнер Андре Куреж така че не виждам как бурката щеше да се задържи във Франция....

66

Анонимен

преди 13 години

2000 жени във Франция с бурки? Може, но това са ханъмите на тлъстите петролни емири и шейхове които идват за преговори с правителствоти и техните забулени ханъми ги разкарват даже със охрана из скъпите бутици в центъра на Париж и никой не смее да ги закача. А френски мюсюлманки едва ли има които да носят бурки - само плашат гаргите франсетата, така и така християнството губи почва, а все повече и повече расте броя на мюсюлманите, просто са смешни с тоя ненужен закон, никой не носи бурка!

65

съвет

преди 13 години

sweden, теб те е налегнала депресията, характерна за този регион. Ела си на слънце!

64

Дона

преди 13 години

Когато искаш да живееш в Европа,ще се съобразяваш с традициите на страната.Ние като отидеме в мюсиолманска държаваходиме с дълъг ръкав и ни се казва че трябвада се съобразяваме с техните традиции.Като искат да си носят бурките да си отидатот там където са дошли.Хем правят демонстрации,хем искат да живеятв уредена страна,а получават и социалнибез да работят ,живеят като безделници.Поздравявам французите.

63

Питон 357

преди 13 години

Подай `и пръст на тази *** и тя ще ти захапе цялата ръка. Французите са си господари в държавата и те налагат реда в нея. Ние може само да се учим от тях, от тяхната демокрация, от техния начин на живот и от тяхното разбиране за изконна християнска цивилизация.

62

Анонимен

преди 13 години

Да си припомним,какво е казал Волтер:" Не ми харесва това,което говориш,но ще си дам живота, за правото ти да го кажеш!!"Toва е демокрацията!Защо се намесват в нашето управление на страната ни?Новини на турски?Там защо няма новини на арабски?Или попска им работа,не ме гледай какво правя,слушай ме какво ти казвам!

61

Жоро

преди 13 години

Евала ,наистина евала на Франция. Живея в Дания и има доста от тия забулените с както аз го наричам "каски" ,и направо ме влудява.Не съм расист,но за бога живеем в 21 век,не в 14ти.То забулено от всякъде мумии такива,дано повече страни последват примера!!!

60

ллл

преди 13 години

До 49 Какво си се НАДЪХАЛ толкова БЕ , каквато религия иска да преобладава, АЗ съм си и ще бъда такава каквато си искам, ХРИСТИЯНКА........ върви да се "снимаш"

59

sweden

преди 13 години

evropa bilo demokraciya bilo vsi4ko e lija i izmama te samite si nyamat demokraciya do v4era ne znaeha da se kipyat tiya evropeyci we ne 4e krasivo da sa mnogo no i vseki si ima sopstvena kulturaa

58

Анонимен

преди 13 години

Я да видим,дали няма да ги посети Ал Кайда???Това е нарушение на ЧОВЕШКИТЕ им права!

57

Маквикар

преди 13 години

Браво на галския петел! Започна да кукурига, плътно, с мъжки тембър и оглушително. Криворазбраната толерантност доведе до тези аномалии в християнските общества. Бурки ли, ще ви дам едни бурки! Ще пиете от извора на истинската цивилизация с открити, незабулени лица и с респект към изконните човешки ценности и демократичен дух!

56

петре

преди 13 години

Сега остава да забранят и аналния секс и край с мюсюлманите :)

55

Анонимен

преди 13 години

Приветствам!!!Всяка държава си има правила и своя култура и е нахално да налагаш правилата и особеностите на държавата,от която си дошъл.

54

ДО 51

преди 13 години

ТОЧНО В СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ИМА,В РАЗГРАДСКИТЕ СЕЛА СТРАШНА РАБОТА,ЩЕ СЕ ОПАЛШИТЕ АКО МИНЕТЕ ОТ ТАМ,ИСПИРИХ,КУБРАТ ТЕЗИ ГРАДОВЕ СА УЖАС НА УЖАСИТЕ.СТРАХОТИЯ...

53

до 49

преди 13 години

МЕЖДУ ДРУГОТА АМУДЖА ПРАВ СИ МНОГО *** ИМА В ЕВРОПА И СЕ РАЗВЪЖДАТ КАТО ***.ЩЕ СА МНОЗИНСТВО СЛЕД ВРЕМЕ.

52

АНОНИМЕН

преди 13 години

Франция ги забранява,а елате в родопите да видите ония заблудени овце как ходят.Те даже не се знаят какви са ама ходят с шалварите.

51

Валя

преди 13 години

Аз съм от Северна България и не съм виждала жени с бурки в БГ - има ли такива?

50

KAPO

преди 13 години

В България трябва да се приеме обратен закон - някои жени да бъдат задължени да си покриват лицето и тялото с бурка - например Искра Фидосова, да си скрие свинската физономия и тройна брадичка.

49

Анонимен

преди 13 години

"Никакви бурки вече във Франция" - смешници, това джудже саркози се чуди какво да измисли. 2000 жени били с бурки. И само заради тия 2 хил жени са приели цял закон, 2 хил от 65 милиона. Каквото и да правят исляма е религията на бъдещето, християнството си изшълни ролята и сега неумолимо запада и до 2050 исляма ще е преобладаващата религия в повечето страни в западна в Европа.