88

Анонимен

преди 13 години

"че със забраната на 1000 трътлести цървулани да носят черни чаршафи"От къде знаеш, че под "чаршафа" е трътлеста? Ясно е че твоята жена е трътлеста и си стяга тлъстините в тесни панталони напращялия ***, но от къде знаеш какво има под "черния чаршаф"

87

Килъра

преди 13 години

Крайно време беше

86

Сопа

преди 13 години

Е, слагайте ми минусчета, ясно ми е, че масата не можете да мислите и не ви е хубаво да ви кажат истината в очите, а тя е, че сте стадо и се подвеждате по елементарни номера. Както френски така най-вече и български. Затова 20 години едни и също мутри ви ограбват докато блеете пред празната копанка.Не вярвате? Идете в Париж, красив град пълен с *** и арабели. И кво като носят дънки и т-шъртове? Мислите си, че са станали европейци? Наивници.

85

Анонимен

преди 13 години

Мюсюлманите не идват в Европа за да приемат европейската култура, те идват да наложат своята. Хем бягат от държавата си заради порядките в нея, хем искат да ги натрапят на другите. Правят си гета, генератори на престъпност. В някоизападни градове отдавна има зони, през които местните не смеят да минават. Така лъсва лъжата за безпомощните хора, преследвани несправедливо от собствените си държави.

84

Сопа

преди 13 години

Наивна история. Ако си мислите, че със забраната на 1000 трътлести цървулани да носят черни чаршафи ще се реши проблема с излямизацията в Европа жестоко се лъжите и сеп одвеждате по елементарните популистки номера на еврейо-арменското президентче. Че някое правителство наистина иска да скастри мюсюлманите и да "прочисти" европа ще повярвам, когато скъса с арабелите изцяло. Спре да им купува нефта, да им изнася стоки, да им приема парите и т.н. Всичко друго е кьорфишек за стадото.

83

Анонимен

преди 13 години

"Поне 99% от харабските жени .ТРЯБВА задължително да носят БУРКИ и противогази Такива мутри с такива мустаци и във филм на ужасите рядко се срещат "Ти си много ограничено и просто момче! Виждал ли си някога арабка. Бих казал, че трябва да носят бурки, но точно поради противоположната причина. Европейките са просто пластмасови кукли в сравнение с арабките. Я питай чичо ти Берлускони какви предпочита, той рабира поне от тия неща за разлика от теб, явно си някой секуален неудачник.

82

Анонимен

преди 13 години

Има райони в България, където арабски държави дават пари на ръка за да се забулват жените....България е разграден двор.Ислямска пропаганда,джамии......Помаците също бяха подлъгани.....В собственият ни двор има бомба със закъснител!

81

християнин

преди 13 години

Абсолютно точно!Аз като отида там и ми се пие ,те викат ааа...не може,при нас законите са такива.Е добре при нас са други.

80

Анонимен

преди 13 години

нашето правителство да престане с толерирането на мюсюлманите и да спре да дава като пример за това европейците - защото на запад абсолютно всички са националисти . и такива проблеми са приоритет не като тука .

79

до 74

преди 13 години

Как може да ги наричаш пингвини?! Те са нинджи!!!

78

1но мнение

преди 13 години

Прекалената толерантност на европейците ги докара дотук. Те са възпитавани да помагат и да приемат на всеки, без да преценят неговите истински намерения. Виж, ние цял живот сме живели в среда, която ни дели на различни категории . на правоимащи, на активни борци, на работници и селяни, на лекари и пациенти и т.нт. И все пак не живеем добре, защото сме научени първо да се мразим помежду си, а такъв народ лесно се управлява. Французите обаче ще се оправят, ние да му мислим.

77

Анонимен

преди 13 години

адмирации на френското правителство за решението . който иска да носи бурка и да изповядва исляма да го прави в мюсюлманска страна . Франция не е таква . много съжалявам че в България нямаме подобни на Саркози и Мари Льо Пен управляващи да приложат същото и тук . а нашите управляващи правят точно обратното - дават на мюсюлманските малцинства по големи права от нас, докато ни превземат напълно

76

Анонимен

преди 13 години

Поне 99% от харабските жени .ТРЯБВА задължително да носят БУРКИ и противогази .Такива мутри с такива мустаци и във филм на ужасите рядко се срещат .Затова са го измислили харабитата --до първата брачна нощ да не виждаш булката .Или кога щесе ожениш за Джаба .Сега като им махнат бурките и стана страшно ,ще падат и гаргите във Франция от ужас

75

Анонимен

преди 13 години

Въпросът е още по-принципен. Ще се съобразяват ли мюсюлманите с порядките в Европа или ще се мъчат да наложат своите.

74

Blake

преди 13 години

Айде, No more ninjas :)

73

Shark

преди 13 години

Браво на французите!! Тея пингвини да си ходят там откъдето са, ако искат да бадат в Европейска страна ще се съобразавят със законите. Ако не марш кой откъдето е.

72

Анонимен

преди 13 години

бурките са идеално прикритие, никой не може да познае кой си

71

Анонимен

преди 13 години

Време е и в Англия да се приеме този закон. Че пълно с такива камикадзета по улиците.

70

петре

преди 13 години

Очаква се ООН тия дни да наложи зона забранена за полети над Франция за да не могат френските самолети да бомбят забулените по улиите .

69

До 55

преди 13 години

Много си прав и на всичко отгоре кадъните тук се г----т като глухи *** с който им падне,особенно ако е турчин от турция защото ги издържат и им дават пари.Ама иначе се правят на много морални