102

Анонимен

преди 13 години

Аз пък мисля, че очевидната цел е едни пари да отидат в едни ненаситни джобове. А правдоподобното обяснение на цел нефела

101

Стефан

преди 13 години

1 250 000 000 х 0.14 ст. /печалба/ = 125 000 000 лева. И после? Къде отиват тези пари? Щото май срамежливо е пропуснала да уточни...

100

Анонимен

преди 13 години

абе тая луда ли е или сега ще полудява

99

Идея.

преди 13 години

Вместо тези крути,/и бъркащи в джоба/ мерки да се задължат производители и търговци да ползват КНИЖНИ,а не найлонови торбички. Виждал см и такива,но рядко. А найлона не бива и да го гориш в печка или камина:задръства комините.

98

123

преди 13 години

Проблемът не е в найлоновите торбички, а в начина на управлението им. След време мъдрете управляващи ще повдигнат въпроса с пластмасовите бутилки, които в белите страни се изкупуват, но у нас е по - лесно да се изхвърлят. Същото важи и за стъкления амбалаж, който при социализма се връщаше тотално - бутилки от вино, мляко, буркани. Между 5 и 10 евроцента се изкупуват алуминиевите кенове /предпочитам българската дума кутийки/,но у нас е по евтино да се сепарират от смесени отпадъци.

97

гурбетчия до Ели

преди 13 години

Не се изказвай неподготвена! Интересно е ,че "много знаеш" как е в белите страни! С една дума се опитваш на краставичари краставици да продаваш! Не се ли замисляш,че сайта е посещаван от много хора,които живеят именно в тези бели страни! Не ставай смешна,найлонови торбички има навсякъде,друг е въпроса ,че българите са нехигиенични!

96

bajbaj

преди 13 години

каквото и да си говорим истината е една СЛАБА КУЛТУРА

95

Коко

преди 13 години

То сега остава да забранят и предпазните гуми, нали и те са от пластмаса. Те също се хвърлят през балкона от над 90 % от ползвалите ги.

94

Анонимен

преди 13 години

и кво,трябва да си набавим платнени торбички като пенсионерите

93

Ели

преди 13 години

до 96- Ти НЕ МОЖЕШ,ние МОЖЕМ и го правим.Проблема си е твой идиотизма също!!!

92

Бо

преди 13 години

Българина не го ли удариш по джоба - не можеш го оправи! Чакам ефективни глоби за изхърляне на *** през терасата да разоря съседа, иначе няма оправия!

91

Ели

преди 13 години

До 41 Аз си нося много от познатите ми си носят а ти си *** *** щом така мислиш!!!Аз съм си купила 10 тина шарени торбички от плат,различни размери.Пера си ги и си ги ползвам със здраве.Не ми трябват найлонки и когато ги забранят/както във всички бели страни/ ще съм адски доволна.В

90

Анонимен

преди 13 години

e... sega ''novite sofianci'' w kakvo ste si slagat bombite, koito redovno si metkat ot balkonO,vmesto da razhodiat kulki do konteinerO...;))

89

спонджбоб

преди 13 години

Аз вече го правя... ползвам чанти за многократна употреба от ПЛАТ!!!А ВИЕ???...

88

до "германците&

преди 13 години

81 и 84. В Германия е пълно с найлонови торбички по магазините ,те дори се използват повече от платнените,но германците са чисти хора и знаят къде да ги изхвърлят!А за контейнерите,не всички се заключват ,има и на открито! Второ,дори и да има *** по улиците /торбички,бутилки без пфант и т.н./ ,те много бързо се почистват,защото хората плащат!А в Бг. дават им 150 лв. заплати, а искат да блести от чистота,е ще ме извините,но не мога ли аз да им е......!

87

IKJI

преди 13 години

Ние НЕ МОЖЕМ без торбички. И то точно найлонови, за да може в тях да си събираме ***. Какво иска тия чукундури? Да ходим да си хвърляме *** с кофи и после да се втъщаме и да ги мием и да хабим по 3 кубика повече вода месечно ли? Тогава ще се сетят, че и водата е кът и ще ни сложат капкомери да не можем да се изкъпем като хората.

86

Идеята

преди 13 години

Идеята да ви взимат пари и чрез торбичките, така както и чрез парното, водата, тока и т.н.Ако нямаше найлонови торбички, ще сме потънали в смрад и ***.

85

Анонимен

преди 13 години

на Караджова да й бръкнат в мозъка за 15 ст.

84

Varbanov do 89

преди 13 години

Да подобря предложението ти с *** пример: Купуваш си Загорка 2 литра за 2,50 + 0,50 за бутилката. На който не му е ясна сметката - даваме на магазинера 5 лева и той ни връща 2. Изпиваме си бирата и отиваме с лек наклон до първия магазин, където връщаме бутилката на (друг/а) магазинер/ка, който/която ни дава 0,50 стотинки. Тях си ги слагаме в задния джоб и си свиркаме доволни

83

Иван

преди 13 години

Торбичките за многократна употреба имат поне един съществен недостатък.С времето стават развъдник на микроорганизми, в това число и опасни. А се осъществява допир с храна или с опаковка на храна, с ръцете ни.