98

God

преди 13 години

И най-отявления метъл ще научи имената на поне 4-5 чалга-"певци", защото техните имена ни заливат от всеки вестник, телевизия или интернет сайт. БТВ освен турска си запази и емблемата на чалга-тв с поредното новогодишно чалга-изстъпление на димитровградския Боливуд. Медиите все по-малко дават избор на публиката като пускат една и съща боза. Рекламодателите наистина ли вярват, че чалгарите са по-платежоспособни от нормалните хора?

97

БАЧКАТОР

преди 13 години

Буквата "ч" се намира горе вляво на клавиатурата точно под клавиша esc .

96

Ди

преди 13 години

Девдесе и три ТИ СИ ЛУД(А) ***! Ей ти свобода на словото. За следващия коментар се научи че "4" е цифра, а не буква и пробвай да изключиш капса. Весели празници!

95

:)

преди 13 години

Samo P.S- a stava gore-dolu za neshto :D

94

R

преди 13 години

Да това е! Всички коментари(без 1-2)показват колко *** може да бъде един народ.Много жалко дори не заслужава да го коментирам.

93

Анонимен

преди 13 години

Авторът - Анелия ДимитроваДА БЕШЕ СИ СЛОЖИЛА НЕИНА СНИМКА НА БАЛАМО4А КОИТО Е НАДРАСКАЛА.1---ДА БЕШЕ ПИСАЛА ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ,А НЕ ДА СКА4А ОТ ТЕМА НА ТЕМА И ПАК НА ПРЕДИШНАТА ТЕМА,"МИШ-МАШ".2--ДА БЕШЕ ДРАСКАЛА ПО ПРОСТИ4КО НА РАЗБИРАЕМ , ПРИЕМЛИВ И ДОСТИЖИМ ЗА РАЗБИРАНЕ ЕЗИК,ТЪИ КАТО В БЪЛГАРИЯ ХОРАТА СА ДОСТА ОПРОСТЕЛИ ОТ ЗАОБИКАЛЯЩАТА ГИ СРЕДА И НАДАЛИ СА ПРО4ЕЛИ И РАЗБРАЛИ НЕЩИ4КО ОТ ТАЗИ "МЕШАНА САЛАТА".3--ТЕЗИ ДРАСКАНИЦИ ДА БЕШЕ ГИ ПРАТИЛА ДО БОИКО, ПЪРВАН4О, ДЕПУТАТИТЕ НИ, ТЕЛЕВВИЗИЯ И МЕДИИ ,А НЕ ДА СИ ГИ ПУСКА В ДНЕС.БГ ТА НИЕ ДА СЕ МЪ4ИМЕ ДА ГИ РАЗ4ЕТЕМЕ ,ПЪК И ВСИ4КО ТОВА КОЕТО РАЗ4ЕТОХМЕ С ПОМОЩА НА "ПРЕВОДА4" ГО ЗНАЕ И ВСЯКО МАЛКО ДЕТЕ .ОСВЕН ТОВА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ 4Е ДНЕС.БГ ЕЖЕДНЕВНО И ТЕ НИ ЗАТРУПВАТ С ПОРЕДНАТА ПОРЦИЯ МАТЕРИАЛ ОТ ПРОСТОТИИ ДО ОЛ...ФРЕНИИ ЗА КОИТО И ТЯ ИЗБРОЯВА .4--ДА БЕШЕ КАЗАЛА НЕЩО ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО , ПИСАНЕТО И КОМЕНТИРАНЕТО ,ТЪИ КАТО ДНЕС.БГ ЕЖЕДНЕВНО ИЗТРИВА И БЛОКИРВА ДАДЕН КОМЕНТАР КОИТО НА ТЯХ НЕ ИМ СЕ ХАРЕСВА....ТУК ОБА4Е ТЯ МЪЛ4И И НЕ СМЕЕ ДУМА ДА ОБЕЛИ МОЖЕ БИ ДА НЕ ОБИДИ СВОИТЕ НА4АЛНИЦИ ОТ КОИТО 4АКА СВОЯТ ХОНОРАР ЗА СВОЯТА ДРАСКАНИЦА.5-- НЕ СПОМЕНАВА НИЩО ЗА "ВЕЛИКИТЕ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ ВОДЕЩИ ***" НА БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КАТО ИВАН4О И АНДРЕИ4О,СЛАВИ,РУМЕН40 И Т.Н. НИКАКВИ ИМЕНА НЕ СПОМЕНАВА НИТО СПОМЕНА ИМЕНА НА 4АЛГА ПРИМАДОНИТЕ КОИТО ОБЛИВАТ НАРОДА С ПОМИ ....ИЗЛИЗА ТАКА 4Е ОБВИНЯВА НАРОДА ЗА НЕЩО КОЕТО КАТО 4ЕЛИ ТОИ САМ СИ СЪЗДАЛ , НАПРАВИЛ И Е ВИНОВЕН ЗА ПРОСТОТИЯТА ,А НЕ ТЕЗИ КОИТО МУ Я НАЛИВАТ ЕЖЕДНЕВНО В ГЛАВАТА .ИЗЛИЗА ТАКА 4Е .НАПИСАХМЕ СИ ДРАСКАНИЦАТА, ИМЕНА НЕ СПОМЕНАВАМЕ НИКАКВИ ДА НЕ ОБИДИМЕ НЯКОИ "СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН ТАЛАНТ" ЗАЩОТО УТРЕ ТОИ НА МЕНЕ ЩЕ МИ ПРАВИ 4ЕТКИ И ТАКА ЩЕ СЕ ПОДЪРЖАМЕ ЕДИН ДРУГ.А ЗА ВСИ4КО СТАВАЩО СИ Е ВИНОВЕН САМИЯ НАРОД, НИКОИ ДРУГ.БРАВО 4УДЕСНА САЛАТА "МЕШАНА"" ПРИ ТОВА.

92

edin_grad

преди 13 години

Аз добре схващам статията и идеята тя да се пръкне и затова ще драсна няколко реда пък кой разбере - разбере, както каза пичът под мене. Анелия Димитрова не за първи път показва, че работи в тази медия, защото комплексираното й творчество няма къде другаде да вирее. Особено след като приятните моменти за нея през 2010 г. са свързани с инициалите ЯЯ и АП. И не е нужно да не говори с имена за чалгата. Знае коя снимка да прикачи, знае за нац. флаг, но е *снобарски дистанцирана*. Само привидно. ;)

91

Анонимен

преди 13 години

"Не че новините са криви, те са това, което се случва."Абе медиите са виновни колкото политиците за положението в което се намираме.Но както и другите три власти са безнаказани.Журналята могат да пишат каквото си искат и не можеш да ги вкараш в затвора.

90

duhku4e

преди 13 години

Дано има повече такива млади хора-мислещи и пишещи реалности..Прекрасна статия.Тези,които не са доволни да не четат.,а се знае и че истината винаги боли.!

89

Error 404

преди 13 години

Брилянтна статия.Много истина, на едно място, браво!Жалко само, че много хора ОТНОВО няма да разберът смисъла й и ще продължават да драскат , колкото да си чекнат пръстите по клавиатурата.Събудете се бе, хора, говорите за бъдещето на България, говорите, че чалгата докарва народа ни до деградация, това пречи, онова пречи, а какво правим по въпроса? Докога ще я караме така? Не се ли вземем в ръце самите ние, и Господ не може да ни помогне.Весели празници на всички.

88

галактика

преди 13 години

до авторката - всичко казано е точно казано и добре казано

87

До бат Сали

преди 13 години

Туй е оная разгонената чалгаджийка !

86

Бат'Сали

преди 13 години

Абе туй на снимката дет си разтворило тъй сурата не е ли нашто Петя?

85

o!o

преди 13 години

Ох, извинявай, но ще ти отговоря след малко, че пак ме напъна и трябва да бягам. Нямам нерви вече!

84

Анонимен

преди 13 години

кажи нещо повече, каква е консистенцията ? Като чиста вода или бозица

83

o!o

преди 13 години

Аз пък имам разстройство. Май е от едни чушки които ядох на обяд.

82

усмивка

преди 13 години

Непрекъснато се опитвам да обясня,че с критики нищо не се променя.Но това е загубена кауза.Повечето българи мислят,че ругаейки всуе, нещо ще се промени.Винаги плюем последствията,но никога не търсим причината.И си намираме повод да се бием в гърдите ,ръсейки огън и жупел я във форумите ,я в кварталната кръчма за обкръжаващата ни действителност.Толкова е подтискащо да си вечно недоволен.

81

Cuore

преди 13 години

до А. Димитрова!!! Супер статия!!! Обнадеждена съм че има хора като теб и такива мислещи като теб!До тези които не я харесват!!! Никога няма да се оправим докато има толкова елементарно мислещи, злобни и егоистични хора, толкова ли е трудно да кажете една добра дума, да направите едно добро!!! А не се ли замисляте че може да е найстина в 1-ви курс и че се учи, а какво лошо има в това да искаш да се научиш. А чалгарите са актуални и само тях канят, българската музика е забравена отдавна :(

80

БГ

преди 13 години

*** и общество нямат нищо общо! Докато българина търпи, като вол... А, защо е той толкова търпелив това аз не знам, и не мога да си го обясня... Все ще сме така... Изглежда вековете на робството са се втъкали във гените ни... Колко ли поколения трябва да измрат... Че да се почне на чисто? Въпроси много, задаваме си ги... А, отговорите едни такива... мъчни!

79

Анонимен

преди 13 години

Ми то ние сме си *** общество,колкото и да не си признаваме....