118

do 115

преди 13 години

vas v bkp samo puski i pistovi sa vi v praznite kratyni typi

117

krasyo 4erniq

преди 13 години

grozev da pita krasyo kak e yredil sestra si i da vzima opit ot nego,4e onq pone v kratynata ima nesto,za razlika ot tova kleto milizioner4e,yf,a ten4o da si gi gyska

116

naivnik

преди 13 години

gledah go po televiziqta,ama toi na nisto ne mqza toq,a svetla petrova sus sina trafikant na droga suvsem,kakvi... da ne kaja nesto gadno

115

Анонимен

преди 13 години

Ти сигурно си полицай - пише се прийом, не приом!

114

Хи-Ха

преди 13 години

Що пък да си не говори Галентинчо с Тенчо Колев? Нъл трябва да съ разберът докъде са я докарали? Арно момче си е Галентинчо, културтрегер, от червената подривна организация. Първо културата оправи, после другарите го туриха да я въведе масово в полицията. Култура значи-събира Галентинчо наивните колеги, и протестират като пушат хорицата. Мълчаливо и скромно. Пред църквата. Значи-богоугодно е делото. То и аз пуша, ама началника хич се не сеща да ми дигне заплатата, щот туй било форма на протест

113

do grozev

преди 13 години

stiga si se opravdaval,stiga luji,stiga si mazal,na nisto ne zaprili4a,izpulni si zada4ite,deto bsp ti dade

112

divoto zove

преди 13 години

galentin grozev se pravi na lyd i luje qko,taka si moje 4oveka

111

div

преди 13 години

ne prosto e nagul,no i e komynist tozi grozev,s ten4o kolev si govorqt po uglite

110

Анонимен

преди 13 години

Галентичо и всичките галентичовци около него ще бъдат третата вълна бъдещи политици-учили недоучили ченгета от БКП които драпат към властта. Е тези ще закрият България ако дойдат на власт.

109

Dizhel

преди 13 години

Галентине само ако това ти открият в биографията, ще те канонизираме за първия полицейски светия:))) Ако не открият друго очаквай да те определят за *** и да пуснат твои голи снимки( след омалка обработка с фотошоп) Май приомите на ДС не с забравени!

108

адс

преди 13 години

"В публикации в няколко български медии се твърди, че Грозев не е посещавал упражнения в Юридическия факултет на СУ Св. Климент Охридски, но е успял да получи заверки за семестрите."ОХООО, опасен престъпник изглежда! А представяте ли си и ако се окаже, че е шползвал пищови на някой изпит!!! Трябва да направи половин часов репортаж БТВ репортерите за това, непременно!Тия се е*ават с нас!

107

Развеселен

преди 13 години

"..парите ви били малко! Що си мислите, че нашите са много?! Ама вие заработихте ли вашите, та да митингувате!"Кви митинги бе.. Я на работа. Ква е таз демокрация дето сте я намислили. Студенти там, лекари, полицаи, бачкатори... ***.. :)Застрахователят е свързан с КНСБ. И с тия нямам нищо общо, но да те светна. КООПЕРАЦИЯ са си направили и който иска си прави застраховка. От Алианц пищят, че им подбиват пазара, а вие със завист ръмжите.

106

Анонимен

преди 13 години

Ами стачкувайте...господа,на антимафиотите им дадоха нова сграда а ние ще ходим със скъсаните обувки тази зима,ще си купим от заплатата си...пък може да се смилят за напролет да ни дадат някой чифт.

105

Веселушко

преди 13 години

"... през 2009г. полицаите бяха в градинката на църквата "Св. Седмочисленици ..." , а иначе са си по кафенетата на Витошка... Тцъ, тцъ, тцъ! Какъв неуют.

104

Отвратения

преди 13 години

До 109: Към милиционерски похват на оклепване, бе пич? Давам ти факти. Питам - с какво сте по-различни от другите синдикати? По-безкористни ли сте, по-самоотвержени ли сте, кво? Щото това, което е насреща - разкрития показват, че част от вас играят с "добрите" момчета; не сте си доучили за това, което работите; парите ви били малко! Що си мислите, че нашите са много?! Ама вие заработихте ли вашите, та да митингувате!

103

Отвратения

преди 13 години

Пич, леля ми все още не я показват по телевизията. И жалко, защото щеше да се вписва по-добре от синдикалните ви протести. Ако мислиш, че всеки ден не се "любуваме" на "самоотвержения" ви труд, изразяващ се в пилеене на време и пари на данъкоплатците, явно живееш в друго измерение. Относно това, което ти писах за застраховките, първо провери, после плюй. Ама реакцията ти е нормална. Е за тва не ви подкрепям! Макар и да не мога с това да ти накривя шапката!

102

Отвратен

преди 13 години

Нямам нищо общо със СФСМВР, но милиционерския подход на оклепване ме дразни. Дайте да ги наречем застрахователи богаташи, па те да доказват че нямат сестра и гърбица.

101

Анонимен

преди 13 години

Председателят на синдиката СФСМВР - Валентин Попов, пак по данни от въпросния сайт, е завършил педагогика! Боже, Боже, що ли сме на това дередже? Едно време завършваха школата в Симеоново, сега - учители, културолози нищят престъпността, а в свободното време /по-голямата част от служебното/ се занимават с протести за повече пари и условия на труд. Кви условия, бе? Не ви ли е срам, когато всеки втори българин е пропищял от престъпността, а вие ни занимавате с щуротии? И тези пари са ви много!

100

Отвратен

преди 13 години

Една леля ми каза, че .. някакъкав синдикат си имал застрахователно дружество..После, понеже не знам къде бяха полицаите през 2009 съм склонен да плескам небивалици на ангро. Нищо че не помня нищо.През 2009 бяха в градинката пред църквата Св. Седмочисленици, а Михаил Миков казваше, че протестът на работещите в МВР бил политизиран. Цветанов ги "подкрепяше". Днес хората са отново на протести, а Цветанов вижда политика у протеста, а Миков ги подкрепа. Такива като теб пригласят подличко у форума

99

Справедлив

преди 13 години

Аз доколкото съм информиран, крепостничеството отдавна го няма/поне в Конституцията ни/.Така, че кой държи някого насила да работи някъде?Преди 89г ги събираха по кафета и площади посред бял ден тези които не работеха и в камиона.Сега мисля ,че няма такава опасност за нежелаещи да се трудят.Който не му харесва, има други дейности.Чудно защо много под пагон не желаят?