35

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Напълно нормално ! Всеки човек иска най-доброто за себе си и околните.

34

до 45

преди 6 години

Кой ти е,давал да,стреляш по военно тъпаак,всичко беше една теория и час за спане...стрелал бил!!Я си помисли пак???

33

Анонимен

преди 6 години

До 41Ти да не си продукт на родната образовтелна система?

32

от Гюнтер

преди 6 години

И кво ми слагаш минус бе ***,аз ли знам или ти какво е било.Пиша истната която съм преживял..ай да ва ...и козяците плевнЯлийски!!!Ходихме на едно военно накрая за десет дена и там си беше купон и разврат и беше,супер моабет!!!ай да ва .....

31

Анонимен

преди 6 години

До 39Къв преврат? СССР беше фалирал много преди 91-а година. Икономическата му система беше един голям балон който се спука и помете цяла източна европа. Не можеш да прозивеждаш нещо на една цена и да го продаваш много под нея. От страни изглежда много добре ама като дръпнеш чертата нещата не излиза. Китай го знаят много добре за това икономиката им е нещо съвсем друго от тази на СССР.

30

Анонимен

преди 6 години

Е как да не стреляхме? Стреляхме в училище в часовете по военно, които се водеха от ***, както и "морал и право".*** бяха.

29

Циник

преди 6 години

Май мун ата си облизала за дника...и казала:- Е те тва е вкус!НДК е типично грозен гютюрюмин в прекрасните традиции на Сталин!Приживе пирамида на чалмосаната татова щерка....за която България беше бащиния...а българите - роби!

28

Анонимен

преди 6 години

Интересно пък кой, кога е доказал хипотезата, че има еволюция?Има много факти доказващи, че макроеволюцята (от един вид да се образува друг) е невъзможна.Възможна е само микроеволюцията (промени в рамките на вида).

27

Гюнтер Хитлерович

преди 6 години

Марширували сме по празници и спартакиади и тям подобни и се кефихме щото скатавахме училище и забивахмв гаджета от други гимназии.А за стрелба,нещо не помбя някой да ме е карал да,стрелям или дори да държа оръжие!!!Много сте фейк продажнициии..От Соросчо захлебвате май!

26

обективен

преди 6 години

Забелязвате ли как историята се повтаря. По-възрастните помнят. Навремето Полша, Унгария и Чехословакия (имаше и такава държава) бяха непослушните деца в соц. лагера, а България беше най-верният и послушен сателит на СССР. Днес е същото, само че в ЕС.

25

Анонимен

преди 6 години

Доче Веле получават нервни пристъпи от това, че патриотизмът отново е на мoда. Кофти, хазарчета, свиквайте! Европа отново се изправя.

24

Анонимен

преди 6 години

ТОВА КОЕТО СТЕ НАПИСАЛИ СЕ ОТНАСЯ В НАЙ ГОЛЯМА СТЕПЕН ЗА НЕЗАКОННАТА(ДЪРЖАВА) ИЗРАЕЛ.ТАМ ДЕЦАТА ОТ НАЙ МАЛКИ И ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ С ВОЕНЩИНА ,С ТОВА,ЧЕ ЕВРЕИТЕ БИЛИ НЯКАКВИ (ИЗБРАНИ) И В ИЗРАЕЛ ВСЕКИ МЪЖ И ЖЕНА СЛУЖАТ В АРМИЯТА .В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТОЧНО ЕВРЕИТЕ НИ УНИЩОЖИХА АРМИЯТА И ЕВРЕЙСКИ МЕДИИ И (РАЗБИРАЧИ) ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ НА НАШИТЕ ДЕЦА С ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ И РЕКЛАМА НА МАРИХУАНА И ДРУГА ДРОГА,КАТО ТАКА СЕ ЦЕЛИ ОТСЛАБВАНЕ НА СЪПРОТИВИТЕЛНИТЕ СИЛИ НА БЪЛГАРИНА

23

Един българин

преди 6 години

До: номер 18Аз искам само да добавя, че дори НДК-то, макар и строено по времето на комунизма, си беше западноевропейско творение! Всички материали са закупени от "мpъcнитe" капиталистически държави: Дискотечното оборудване в първата по рода си дискотека там беше от Западна Германия, баща ми работеше там и съм разговарял с германските инженери. Фонтаните например бяха докарани от Испания. Нищо съветско нямаше например. И така нататък...

22

Един българин

преди 6 години

"Критици на идеята припомнят, че това представлява връщане назад към времето на комунистическия диктатор Чаушеску, когато за всеки предмет имаше само по един задължителен учебник."Е че какво лошо има в това да има един учебник по един предмет???Колко учебника трябва да има? Двеста ли???

21

Кон Дьо

преди 6 години

А демокрацията ни научи, как по-бързо и ефикасно да изуваме гащите, за да ни о нодят,докато се чудим, дали не сме трето-полови!

20

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът беше толкова добре... Че сам СЕ РАЗПАДНА. ХАХАХАХАХАХА

19

Анонимен

преди 6 години

София, след Януари 1944 е срината от съюзническите бомбардировки, а след Септември е окупирана. Преди това е била нормален европейски град, далеч по-нормален от това, което имахме през 1980.

18

Анонимен

преди 6 години

брех още ли има живи писично болни които бленуват по стартово "добро" време?

17

Найденов

преди 6 години

ДЕЖУРНИТЕ РЕДАКТОРИ СА СЕ РОВИЛИ ЦЯЛА НОЩ В НЕТА ЗА ДА НАМЕРЯТ ПОРЕДНАТА СУПЕР ГАДНА НОВИНА ЗА РУСИЯ. И ПОНЕЖЕ НЕ СА НАМЕРИЛИ КОЙ ЗНАЕ КАКВА ОЧЕРНЯЩА И ВЦЕПЕНЯВАЩА, НАПРИМЕР ПУТИН Е УБИИЛ И ИЗЯЛ ДВАЙСЕТИНА НЕВРЪСТНИ ДЕЧИЦА, ИЛИ Е ЗАПОВЯДАЛ ДА СЕ ПОТУШАТ ЖЕСТОКО ДВА-ТРИ ОПОЗИЦИОННИ ПРОТЕСТА, НАМЕРИЛИ СА ТАЗИ МЕГА- СВЕТОВНА НОВИНА. БЕЗ НЕЯ ПРОСТО НЯМАШЕ ДА ЗАСПЯ! БЛАГОДАРЯ НА РЕДАКЦИЯТА. НАПРАВО НА СЕКУНДАТА СИ ПРОМЕНИХ МНЕНИЕТО ЗА РУСИЯ- ГАДНА СТРАНА Е!

16

БРАДАТА ЖЕНА

преди 6 години

С какво мога да си оформя брадата като на Ленин?