13

До сър Пичук

преди 11 месеца

Да си говориш с официални лица още повече в тоталитарни условия не означава да си агент.За всеки разговор едната страна може да ти оформи картон и да пише в нея нещо-това е като при масоните-при тях те всички възприемат като такива, като нечленовете са масони от 0-лева степен.вие ли не знаете това сър?Но вие сте шпионин а за вражеските шпиони на Републиката се полага куршум или чай !

12

Типипно за Русия

преди 11 месеца

Въобще дори не ме изненада нещо . Само се чудя на фона на християнските ценности и на ученията на Христос руснаците на какво от горе се наричат християни ? Трябва да са някаква самостоятелна религия да си създадат един бог като зевс или Посейдон и поне да им се припокрият разбиранията за религия

11

Стига фалшиви

преди 11 месеца

новини! Стига плюене!

10

До: Бан

преди 11 месеца

Добре си им го написал. Смачка фасона на платените доларджии. Не оправдавам агресията на Русия, за която до голяма степен са виновни и църковните лица с тяхното лицемерие, предателство на вярата и откровенни ереси. По важна е истината !

9

До долния

преди 11 месеца

Те май западняците искат да спрат другите. Справка-от НРБ станахме ***. А от БНА остана банда наднормени тюфлеци. Питай Китай, Индия и Бразилия кой кого спора. Нали си демократ, това са половината свят.

8

До 2

преди 11 месеца

Така ли му викат "подсигуряване на границите"?

7

Сър Пичук

преди 11 месеца

То и агенти на КГБ и комунизъм е несъвместим с православие, ни патриархът ви е точно такъв

6

Анонимен

преди 11 месеца

църквата няма нищо общо с религията, религията е миролюбива, църквата - войнолюбива - доказателство са кръстоносните походи, свиквани от папството. Пацифизъм идва от латинската дума за мир - pacificae. Нещо статията е доста объркана, ама аз не съм, напълно очаквано от тази медия.

5

До 2

преди 11 месеца

Те верно руснаците са спрели в миналата ера и не могат да мръднат и искат да спрат и другите ама нещо не им се получава. Само им върви пропагандата и промиване на мозъци и ти си добър пример.

4

Българин

преди 11 месеца

Руският патриарх също е несъвместим с Православието, той е предател на вярата и духовен брат на запада. Извършил е и канонични грехове, които предполагат неговото низвергване. В пророчество за патриарх Кирил сбъднало се още докато той е митрополит-той е наричан -"предтеча на антихриста". Затова такива хора, които търпят такъв човек да води Църквата им, не могат да ни учат, кое е вярно и кое не е.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Св синод на БПЦ е бъкан с ченгета на ДС.

2

от БАН

преди 11 месеца

Когато конкистадорите търмъчехя злато от Америките пацифизмът също беше забранен. Когато англичаните утрепаха сто милиона индианци никой не говореше за пацифизъм. Когато белгиеца Леополд режеше ръце на африканци пацифизма беше в ъгъла. Когато Русия иска да си подсигури границите там вече става друга бира. Двоен не Ами десеторен нагло-саксонски стандарт.

1

Олигофрени

преди 11 месеца

Липса на мозък, сър