47

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД КАТО И ГЕПИЛ ТЕЛЕФОНА ДОРИ НЕ ГО ИЗКЛЮЧИЛ А СИ ИГРАЕЛ С НЕГО ТА ГО ОТКРИЛИ ОТ МВР !! ИНАЧЕ НЕМАШЕ И ДА ГО ФАНАТ!!!---------------------------------100% ЯСНО Е ! ЗАПОЗНАЛИ СА СЕ!!! ИГРАЛИ СА СИ НА ГАДЖЕТА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ !!! ТОЙ Я Е ПРИКЛЕЩИЛ А ТЯ СЕ Е СЪПРОТИВЛЯВАЛА И ГАДИНАТА Я Е УБИЛ! ЕДНА ЖЕНА Я УБИХА ЩОТО ОТКАЗАЛА ДА СИ ЛЕГНЕ!---------ВИНАТА Е ОСНОВНО НА РОДИТЕЛИТЕ!!ТУК ПИТАМ РЕДНО ЛИ Е 10 ГОДИШНИТЕ ДА ИМАТ ГАДЖЕТА!! ЩОТО ГАДЖЕ БЕЗ КЕКС НЕ СТАВА!

46

Анонимен

преди 6 години

Основната вина е на родителите на двете деца. Там е проблема!

45

Анонимен

преди 6 години

И кво се очаква да направят съседите по-точно? От площадките около нас нон-стоп се носят писъци все едно някой ги дере хлапетата, като им се направи забележка, безхаберните им "родители" почват да крещят неща от рода на "ти нормален ли си", "какво ти пречат детските игри" и разни други от сорта. Да подчертая че всичко това се случва по тъмно. Въпрос на време беше да стане нещо в стил лъжливото овчарче.

44

Джонатан Асов

преди 6 години

Язък за шестата космическа. Ами ако бяхме шестдесет и шеста, а?

43

Анонимен

преди 6 години

Чакайте само на патриотите и футболните агитки. А вие си стойте и си кютайте, друг да ви върши работата.

42

Анонимен

преди 6 години

Могат да се извадят изводи за интернет и опасностите свързани с общуването в нета.Някои пак го удрят на политика.

41

Анонимен

преди 6 години

Къде са патриотите да организират протест срещу растящото насилие, къде са футболните агитки и миризливите рокери??

40

Анонимен

преди 6 години

Да купиш скъп телефон на детето и да го оставиш да се "отглежда" и развива само чрез социалните мрежи, е престъпно родителско безхаберие и трябва да бъде подсъдно. Как се оставя момиченце на 11 години да скита нанякъде безконтролно. Отгоре на всичко пък и версии за пушене на наргиле. Детето е било оставено на пълен автопилот и ето ти и катастрофата. Ама нали сме му купили скъпи джунджурии и в очите на околните изглежда обгрижено. Допускам и че няма и да го жалят много. Махнала им се е тежест.

39

Анонимен

преди 6 години

Имам 11 годишна дъщеря и направо косата ми се изправя, като чета това.Добре, че навремето се махнах от България и тя се роди на друго място. Сега основния проблем е френски или испански да учи като 2-ри (за нея 4-ти език)

38

ГАДОРЯН

преди 6 години

На това малко лайненце да не му е била мисията от синия кит? Хич нема се учудя. Отврат. Е остава и да са имали интимна връзка. То ако е така не знам.

37

ох

преди 6 години

Защо сте изтипосали такава снимка? Осъзнавате, че става въпрос за 11 годишно ДЕТЕ. Трябва ли такова оскверняване на паметта му, в опит да го опетните? Всеки ден се убеждавам колко долни хора има.

36

д-р Исня

преди 6 години

Някой крещи за помощ, а на цял блок торниците са им гънгренясали от мързел и безхаберие. Негласуването и гласуването за продажници довлякоха народа до ръба - всеки си гледа неговото канче, защото е пълно с проблеми и околния свят, ако не може да ни даде нещо на аванта, не ни интересуууува! Двама брадати с колани да влязат на жълтите павета и да решават проблемите за минута-две!

35

vilidimdim

преди 6 години

Отговорни са родителите ! Майката ще плаче и ще се тръшка,ама дали ще си признае , че е виновна донякъде ... Едва ли. Нафукано хлапе , което пуши наргиле , задоволено със скъпи играчки,с 3000 приятели от скука - е какво да очакваме.А можеше да е съвсем иначе...НЯМА ЗАЩО ДА УПРЕКВАМЕ ОБЩЕСТВОТО,КОГАТО ГО НЯМА СЕМЕСТВОТО!

34

Анонимен

преди 6 години

В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ 9 ГОДИШНИТЕ ВЕЧЕ ГИ ОМЪЖВАТ!!!ТЪЙ, ЧЕ ТАЗИ Е БИЛА СТАРА БУЛКА НА 11!!!И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СЕ Е ОПЪВАЛА!!!НЕ СЛУЧАЙНО ВСИЧКО СТАВА ВЪВ АСАНСЬОРА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА МУ ИЗБЯГА !!! ЦЕЛТА Е БИЛА ЯСНА ДА И СИ ГО ТОПНЕ В НЕЯ ЦЕЛИЯ !!----------НЕ Е ПЪРВАТА УБИТА ЩОТО Е ОТКАЗАЛА НА МЪЖ!! ЕДИН ТИНЕЙДЖЪР УБИ ПРИЯТЕЛКАТА СИ ЗАРАДИ ТОВА!!-----ИЗВОДА Е КАТО ИСКАТ ДА ВИ ОПЪНАТ ! СЕ ОТПУСНЕТЕ И НАСЛАДЕТЕ :D

33

Анонимен

преди 6 години

само в социалните мрежи висятВече дори бабички висят в социалните мрежи, камарад. Като не искаш, гаси компютъра и дай личен пример.

32

Анонимен

преди 6 години

Е не е като едно време дето всеки крещеше и се караше и имаше купони нон стоп и полицията нищо не правеше. Вече времната са други.говоря за софия. Не знам как е в прованса сега, но обикновено там е по-спокойно, и там съм живял.

31

Анонимен

преди 6 години

То има всякакви крещящи. Има психично болни жени, те си крещат постоянно.

30

Анонимен

преди 6 години

мразичервенотиквеник, странното е, че дори синът на партийната ви лидерка не иска социализъм, та доста олеквате.Въобще не коментирам факта, че дори под такива статии си пускате пропагандата.

29

Анонимен

преди 6 години

Каква помощ господа. Скандалите, крещенето, боя и чалгата са ежедневие в повечето блокове. Виковете много отдавна не правят впечатление на никой.

28

Анонимен

преди 6 години

Гледайте сега как ще играе голямата баданарка и всичко ще се замаже , щото тук нещата трябва да се представят само "позитивно" , както ни препоръчваше един царствен идеолог, нали сме островче на благоденствието в ЕС , предлагам на МВР шефа , освен ало измамниците и килърите на станат сътрудници на МВР