84

Анонимен

преди 6 години

Ама никакви войни не могат да правят руснаците и приказват сказки на малките народи.Техните богаташи притежават големи луксозни квартали в Париж, Лондон,Ню Йорк, Лас Вегас, Сион , Женева, Берлин и Рим.Сами те не могат да подкопаят дългосрочната си многомилионна пенсионна осигуровка, вложена в западни и европейски имоти.По скоро Русия ще се разбие след като и бившия СИВ разбра с що за стока е бил.Либия, Ирак, Сирия, Ливан,Грузия,Армения,Украйна вече пострадаха от проруските си политики.

83

u4en

преди 6 години

До Анонимен 79 Ще върнат и Крим...и на Украина ще платят ! Както СССР върна на хората...Естония...Латвия...Литва...Беларус....Украина....Казахстан...Таджикистан...Киргистан....Грузия...Армения.

82

Анонимен

преди 6 години

Много са си добре отношенията.Само се санкционират.Преди се готвеха за атомна война.Маккейн призоваваше да им пускат бомби с Б2 а един руски генерал отговори,че до няколко часа може да командва 50 хиляди руски пехотинци във Вашингтон.Хилъри искаше да ги напада със самолетоносачи...Руснаците се похвалиха с ядрени торпеда който плуват с 600-700 километра в час.Това са доста по-обтегнати отношения отколкото липсата на някакви чиновници и парични глоби.

81

Анонимен

преди 6 години

Русофилите мислят само за войни. Също като руснаците.Това е очтаянието на неккадърниците, които не могат да създадат нещо добро, които само крадат, обират мандри, убиват хора...Русия е обречена на бедняшко и жаллко оцеляване, собачая жизнь.Няма да има Live за руските хора, които останат да живеят нещастни в Русия.

80

Анонимен

преди 6 години

Ама засипи ме със атомни бомби да те и ушанката.Аз ще пукна, с тебе какво ще стане на 600 километра?

79

до 124

преди 6 години

Най - смисленият коментар под цялата статия ! Няма чувства в голямата политика , има само пари......

78

Анонимен

преди 6 години

Безсилието и нетърпението на САЩ пролича. Но никой няма да се предаде в Русия нито да се съгласи. На практика Америка сама доказа на цял свят, че винаги е била враг на Русия, след всичките вълчи клетви, а не съюзник. Знам, че американците трудно преживяват, че не са единствената сила и че трябва да се съобразяват с такъв силен противник с ядрено оръжие като Русия. Мога само да им предам съболезнованията си...

77

Анонимен

преди 6 години

Американските бази вън от България.Когато ви посипят с атомни бомбище пием шампанско за победата на Русия.

76

Анонимен

преди 6 години

Когато взеха атомните бомби на Украйна подписаха ли пакт за ненападение рашките?Когато ограбваха всичките си съюзници и после ги обиждаха да бяха помислили и за другата страна!

75

Цън Дзвън

преди 6 години

Коя е тая държавица с населението на Иран и част от продукта на Италия? Някаква бъдеща турско-китайска провинция.

74

Анонимен

преди 6 години

САЩ получиха поредния ритник по мордата.

73

Анонимен

преди 6 години

Че кой е очаквал? Понеже на много хора в САЩ не им харесва Тръмп и от десет кладенеца вода търсиха, само и само да го изкарат руския кандидат. И в Европа така правят - като не могат да си замажат див0тиите и си търсят някой виновен.

72

Анонимен

преди 6 години

Американският лобизъм направи този ход защото му трябва нов враг, нови милиарди за въоръжаване, нова надпревара. Икономиката на USA винаги се е крепяла от две основни неща; оръжие и петрол. Евтин петрол за Америка и конфликти за да си продава "демокрацията" на някой "лош диктатор" и оръжието. Другото са народни приказки за "санкции" и други весели историйи.

71

Анонимен

преди 6 години

Този Тръмп е голям клоун. Има кинти, тарикат е, но в крайна сметка Путин е класи над него.

70

Анонимен

преди 6 години

Паузата на Русия продължи седем месеца толкова време продължи руското мълчание в отговор на демарша на американската страна в навечерието на новата 2017 година, когато от САЩ бяха отзовани 35 руски дипломати. В крайна сметка отговорът на Русия дойде със съкрушителна сила, случаят се оказа действително безпрецедентен и очевидно ще влезе в историята на световната дипломация със забележка "Не копай другиму гроб - сам може да паднеш в него".

69

истината

преди 6 години

тръмп е още една пионка в ръцете на илюминатите. да не забравяме, че масони създадоха сащ и го ръководят. докато това е така, президентите, ще са само едни театрални кукли. целта е световна война. на елита не му пука, колко ще измрат, защото те разполагат с 20-етажни подземни луксозни бункери, трябва да се заграби всичко и да се продадат повече оръжия, след това да се редуцира населението чрез атомна война. те искат да започнат наново цивилизацията с най много още 1-2 милиона роби.

68

пущиняк

преди 6 години

До хахаха,Ти голям любовчия се извъди! Хората говорят за концепции, за право на силния, за справедливост от няколко различни гледни точки, той нашия, разбираш ли за любов говори! Обичай си който си искаш - например Филип Киркоров! Е той има малко и българска жилка де, ама какво ти пука- важно е да има любов!

67

Жалко!

преди 6 години

Путин закъсня с 4 месеца.Преди 4 месеца Тръмп изгони 821 руски дипломати от САЩ.Путин вече дори не знае кога и как да реагира, трябваше по-рано!Но Путин е страхливец!

66

до хахаха

преди 6 години

Чети, човек, чети... има къде и какво да се чете за да се събере две и две...гледай кой ги е финансирал, кои банки,кои са втори ешалон...няма случайни неща в този свят..комунизмът е експеримент..провален експеримент, защото е притив законите на природата, и е човешко творение, но не е руско...чети човек, чети...най-доброто време в един живот е времето когато позволиш на разума си да събере две и две...

65

Анонимен

преди 6 години

На нацистите и социалистите , фашистите и руснаците, все евреите са им виновни :)))А не виждат, че проблема е в самата Русия :)