37

Анонимен

преди 6 години

тая не е идвала в Симитли

36

Мария Габриел

преди 6 години

Единица. мярка за куха лейка!

35

Анонимен

преди 6 години

Тази звезда ще свети като електронно табло, толкова е умна че няма нито едно интервю никъде.

34

Гробокопач

преди 6 години

Това "куха лейка"; "снахица" и "кумица", дан са новите метафори за еврейка? Нормално е, да я изберат за еврокомисар и да я фалтотят гьотере, тя си е нихна мома, не нашана;)))

33

българска работа

преди 6 години

ми то в Бг парламента коя от коя по "интелигентни" "ерудирани" "образовани" - то Лиляна,то Цецка ,то Теменужка ,то Деси дулото ,а има и нови "звезди" -гледах едно селИнче чалгИрче пък на важна позиция в земеделието - Дорева ми се ! Ще затриете държавата и това е!

32

Анонимен

преди 6 години

мъжкарана, да вземе да сложи една пола

31

га

преди 6 години

тая женица има шанс да си покаже рогата, но кво да кажем за доказаните гьотверени като комунистките Бокова и Поптодорова, изложили ни пред цял свят с клептомански прояви...

30

Анонимен

преди 6 години

Червена агонияяяяя.....Хахаха....

29

Анонимен

преди 6 години

Най-смешния шут беше БарАката който не знае и английски но беше издигнат от ЛАФКА.

28

Анонимен

преди 6 години

С всеки изминал ден се убеждавам, че 90% от анонимниците тук са платени безмозъчници, на които единствената работа е да хулят против ГЕРБ и всичко/всички свързано/и с тях... като сте толкова начетени и сте по-интелигентни от тази дама, защо не сте вие в европарламента, а само си хейтвате зад мониторчето?! Като толкова сте против всичко, нали знаете къде е терминал 2?! Взимате си "големия" ум и отивате да си реализирате "блестящите" идеи др!

27

Анонимен

преди 6 години

Като е била толкова добра 7 години евродепутатка. защо ГЕРБ бавят 10 години електронното правителство и избори и източиха и откраднаха 10 милаирда лева за кухи електронни проекти. Назубрила е някакви клишета за ЕС бъдеще и никаква полза за България освен че плаща по 20 хиляди евро заплата на тая кокона.

26

Анонимен

преди 6 години

Има двойно гражданство и защитава френски небългарски интереси.

25

Пенсионер

преди 6 години

Александър Симов за пореден път доказа колко е зле с мат'ряла БСП. Такива като Симов със сигурност ще докарат БСП до следващата загуба на избори. Но така става, когато К-у-рнелия Нинова си отглежда послушни кухи *** - те само кънтят като ги чукнеш, но вътре са празни, както е празна откъм разум и логика "великата кормчийка" стрина Ниновица.

24

Анонимен

преди 6 години

Биков да каже какво е говорил за ГЕРБ преди години и как сега е депутат от същата група. Никой не може да ме убеди , че тук не става въпрос за пари. А нали е демокрация всеки може да си каже мнението. А Симов каза "кухи фрази", а не "куха лейка". Действително бяха заучени фразите без съдържание и нещо смислено. Но нали сме снаха на ЕНП, ние сме голяма работа. А нали тези работи ги имаше само през комунизма!!!

23

Край

преди 6 години

Той ако не я е нарекъл - да я нарека аз. Тя че за нищо не става е ясно. Проблема е че е ужасно подходяща за ЕС. Смятайте ЕС какво е.

22

Анонимен

преди 6 години

Много работят и седят и се гледат.

21

Повече от стокиране

преди 6 години

Нова афера свързана с недвижими имоти и властови действия около българската кандидатка за еврокомисар Мария Неделчева Габриел разкри Биволъ. , нейният брат Борис е успял да се сдобие с голям апартамент в София в Комплекс Дианабад Резидънс на ул. Пимен Зографски в кв. Дианабад . И в момента там се продават свободни апартаменти. Цените се движат средно около 1000 евро/м2.Борис Неделчев обаче купува апартамент от 82 кв.м. Декларираната цена е 39 000 лв или 237 евро на кв.м.

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо 19В ЕС има дискриманция и например ако нямаш трудов стаж или диплома в Германия или Франция, те режат.Тогава и в България важи същото и който не е работил в България, няма право да се кандидатира за България.

19

Анонимен

преди 6 години

Името не е българско и може да се кандидатира от Люксембург или Франция..

18

Песталоци

преди 6 години

Ще повторя : Това момиче е специалист по хранително-вкусова промишленост -може да управлява цех за лимонада! Всички други тапии и сертификати е взело благодарение на членството в ГЕРБ ...