249

Русия е зло

преди 6 години

С чужда пита - помен правиВъзпоменание за това как Русия заграби Молдова от Румъния и после ги обезщети със Северна Добруджа.

248

Анонимен

преди 6 години

До Обективен наблюдател:))))) Опорните точки на Кремъл ги знаем, да :)))) Предизвикват само смях и съжаление към умствените неспособности на руските ***.

247

Анонимен

преди 6 години

Боже какъв *** и *** е тоя Путинчо .

246

до 511

преди 6 години

По добре попитай за цената на Ф-35. Който досега струва, все едно че е направен от злато. А и пак го спряха от полети, защото пилотите се задушавали. Може от пълни памперси, знае ли човек?

245

Анонимен

преди 6 години

Санкции до дупка за Рашка

244

Анонимен

преди 6 години

За комплексираното джудже само санкции до дупка.

243

Анонимен

преди 6 години

Открили са седемте моряци от американския мораб, който се натресе в контейнеровоз. Удавени като мишки!

242

Анонимен

преди 6 години

Русофилията е безпросветна политическа ниша за социално примитивни и необразовани хора. Русофилите е вид религия и русофилите сляпо вярват, че всичко, което идва от Русия значи е добро. Достатъчно е 6 месеца живот в Русия за да се превърне и най-яростния русофил в нормален българин.

241

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 508:)))) Ще видим. Още не е построен. Да питаме ли за цената или ще ни е срам да прочетем за най скъпия мост в познатата история ?

240

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше "лошата Русия" , сега щяхте да говорите на турски език , неблагодарници.България нямаше да я има или пък щеше да бъде с размерите на Косово.....Че преди да ни "освободи" дядо ти на турски ли е говорил?

239

Анонимен

преди 6 години

Рашка не е птрибявала на никого. Докато *** реват как ФАЩ искали да заграбят Рашка, руските олигарси системно и ежедневно ограбват руснаците докрай.

238

Анонимен

преди 6 години

Де е оня, дето разправяше че в Русия нищо не се строи, че всичко е в бъдеще време. Да прочете, че Керченският мост е завършен. Засега с жп трасето. А догодина и автомобили ще преминават. Ама ще мълчи като ***!

237

Анонимен

преди 6 години

Тука един *** само реве нападайте, та нападайте. Защо да нападаме, като има санкции? Те вършат същата работа. След 2-3 години ефектът ще е като след война. Пък като нападнем после трябва ние да ходим да копане газ и ресурси в студа. Сега ги копаете вие и ни ги продавате за жълти центове. Ако не ти изнася нападни ти, ако ли не копай мирно и се наливай с импортозаместен боярищник.

236

Анонимен

преди 6 години

До До всички русофоби........ Даже Симеон СаксКобуртГота ви го каза............Няма русофоби я български патриоти.За пореден път даваш доказателство, че русофилите сте неграмотни. НЕ ГО Е КАЗАЛ СИМЕОН а го приписват на неговия баща. И не Българие е срещу Русия, а реската *** е срещу цялата човешка цивилизация. И ще го отнесе по пълната програма!

235

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 499Чисти храни ама друг път :))) Вносът на палмово масло в руско нараства с 40% всяка година от 2014 насам.

234

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че санкциите натикаха Русия не до стената, а в на кучето г*зъ. Навряха им ушаннките чак до правото черво на ***. Затова всички рушки поддлоги като почнеш от льопен и свършиш с радефф реват кански за отменянето им.

233

Да бъде Мир!

преди 6 години

До Велик!Съгласен съм, че враговете на Русия се страхуват от възхода на Русия.Съгласен съм, че Владимир Владимирович е велик и точно поради това той няма да допусне враговете да предизвикат Русия. Силовото въздействие, военните действия, войната са шести най-нисш приоритет в управлението на държавата. Ръководейки Русия, Путин владее, използва и работи с петте по-висши приоритети. Думите му "Всичко ще бъде добре", произнесени на финала на пряката линия, означават обещание за мир на Русия.

232

Анонимен

преди 6 години

Американските санкции-поредният шамар по моретата и поредната гавра с коччинката. Като са толкова велики говвняшките да въведат контрасанкции да ги видим. Нали са велики. Хахахаха

231

Анонимен

преди 6 години

До Велик!Русофилите изпитвате оргъзом като наблюете България и българите. Да не си случайно руски *** та толкова се кефиш на написаното?

230

Анонимен

преди 6 години

До 477Украйна е западна. Свикна ли ушнаке :) НАТО е до границата на азиатската руска кочиина.