110

Анонимен

преди 8 години

Ах, сега погледнах профила на въпросната госпожа, последният пост е сърцераздирателна защита на класната, трудно се живее в конфликт със съседите, Весна тепърва ще го разбере :-D

109

Анонимен

преди 8 години

Аз от цялата история разбрах едно: момчето през всички тези години е било подритвано от съучениците си заради това, че са го смятали за шматка, пък и пари няма... Спомням си как преди години си избирахме гаджетата заради тях самите, не заради това каква кола карат и дали имат пачки в джоба. Пожелавам му да успее в живота и да бъде опора в живота на майка си!

108

Анонимен

преди 8 години

Достойнството изисква след като не си желан, хич да не отиваш там! ,,.... Не паничка за дребни грошове! Не искам вместо обич милостиня.....'' - пее Вечната Лили, но кой слуша днес автентична българска естрада! Сигурно само Весна и още 2-3 като нея в държавата на Буки!

107

леле

преди 8 години

До Грешно мисленеЕто поради тази причина хората които имат устрем в живота са по стойностни от вас... ще оставя на който прочете това да го разбере сам ( вие няма да сте способен уверявам ви).

106

Lora

преди 8 години

Втора Английска! Дъщеря ми учи там една година, преди да се преместим в чужбина. И децата и родителите в класа бяха ужасни, надути и невъзпитани. На екскурзия в чужбина една група момичета бяха обидили дъщеря ми и "изгонили" от групата. Беше останала сама навън, на напознато място и се беше наложило да и помогне полицията, за да намери хотела. Училището е такова - деца на псевдоинтелекуалци, забогатяли чалгаджии, които едва ли разбират какво е да се нуждаеш от помощ.

105

Анонимен

преди 8 години

И как очаквате политиците да се откажат от лъскавите си коли, като втори ден топ новина е, че абитуриент щял да ходи на бала с метрото. За повечето хора там е акцентът, а не колко бездушни били съучениците. Цялото мислене и ценности ни е сбъркано, колкото по- беден е един абитуриент, толкова повече да се покаже като заможен, а същевременно унижихте едно рядко срещано скромно момче., браво!

104

Бивша ученичка 2АЕГ

преди 8 години

Цел клас простаци, барабар с класната им - най-голямата простачка! Явно незаинтересованите учители в това училище са много повече от само 1! Моята класна беше същата незаинтересована селска амбиция като тая, въпреки че виждаше тормоза, който ми се налага от един нагъл гейски подлизурко, дето й лижеше ***. Цялото училище е една пародия и незаинтересованост, не се възпитават хора, а вълци!

103

мда

преди 8 години

Хора разни.. Нашия клас като завършвахме се молехме на един съученик който нямаше пари да му помогнем да дойде с нас на бала. Така и не можа и ни беше криво (че и до ден днешен). Класа ни към днешен ден все още се срещаме и сме запазили приятелството си. Колкото до това че има "недорасли" коментатори говорещи с присмех че е ходил до хотела преди дни с баба си.. изпитвам жал към вас. Това говори за момчето че има здраво семейство и уважение. Аз самия бях почивните с майка ми (пенсионер) в Прага..

102

анонимен

преди 8 години

Цитат от профила на Весна във фейсбук:"Не подавай на всяка цена ръка на сриналия се в калта. Не знаеш защо е паднал." Странно колко бързо човек се мени. Характерно е за хората страдащи от хистерия.

101

Анонимен

преди 8 години

Гледахте ли интервюто с Кристиян? Изгледайте го, чуйте го как говори и си направете сметката какъв човек е. Разбра се, че това е не просто едно недоразумения, случило се на бала, а една човешка драма. Нима неговите съученици не знаеха в какви условия живее и че е нямал пари дори да си купи костюм? Нима той не е бил съученикът, за който първо е трябвало да се огледат дали има превоз? Калта от обувките си ще измиете лесно, но тази от душите-не.

100

Анонимен

преди 8 години

Ами, английската! В руската гимназия това не може да се случи! В паровоза има място за всички! и до вчера критикуваха абетурентите, че се качвали цял клас в една кола.Сега нямало място в багажника...!!!

99

:)

преди 8 години

Българските медии са с толкова ниско ниво, че си позволяват да тиражират "новини" от типа "една жена каза...". Позволихте си да напишете, че децата не били хора (буквално), само защото прочетохте глупостите на някаква кукувица в клюкарника на безделниците - Facebook. Засрамете се !

98

Анонимен

преди 8 години

А вие да не би да сте по различни!? Я-яяя, малко се огледайте край вас! Дали няма пък най сетне да забележите, че сте литнали нависоко, навирили нос и не виждате, че нито кмета, нито социалните забелязват, че онзи човек там се движи /силно казано/ с допотопна инвалидна количка чрез мускулите на ръцете си, след като има прекрасни акумулаторни! Но къде по престижно е да се пъчим, усвояваме милиарди и позираме пред камерите пред поредната мантенела....

97

Грешно мислене

преди 8 години

Значи гледах интервютата с това момче и ми направи впечатление,че не мисли много правилно.След като виждаш,че *** не работи и са ви малки доходите трябва първото,за което да мислиш да е намирането на работа и чак след това кандидатстване в университет.Инъче кофти за него,че стана най-обсъжданата тема вчера и днес.

96

Анонимен

преди 8 години

Поредната нереализирана графоманка, не знам дали сте й разгледали профила, но явно прави драма и от най- дребните неща ;) Чудесно е да помогнеш, но не е лошо и да помислиш малко преди да изложиш пред цяла България едно скромно момче! Защото всички негативи са си за него, съучениците и класната си измиха ръцете, едва ли са се трогнали и в самото начало...

95

Мария

преди 8 години

Втора английска - пълно с *** зубърчета с болни амбиции, неуспели да влезнат в Първа Английска. А тези умните, които не се влезли с толкова труд и зубрене като съучениците си се изолират, защото им се завижда, че постигат същите резултати с по-малко труд.

94

Аз

преди 8 години

Беше ясно, че цялата история е малко преекспонирана. Въпреки това горчивината остава...Организацията около бала винаги е тема в класовете месеци преди самото събитие. Няма вариант съучениците му да не са знаели, че момчето няма кола с която да отиде. Не може да чакаш някой да се унижава, за да те помоли за нещо, а трябва да проявиш инициатива! Това отличава възрастните от децата! Но явно съучениците все още са деца, макар и пълнолетни...Жалко...

93

Анонимен

преди 8 години

Вестна, закарай момчрто, направи добро, ок. Ама после що кудкудякаш за станалото излагайки го пред цяла България?

92

Анонимен

преди 8 години

Моя бал беше 2000 година, един съученик, който беше останал без баща преди 3-4 години ме помоли да го закараме, естествено че го взехме - повече хора по-весело. Нямаше даже как да разберем, че е без кола, бяхме 100 човека със 100 коли и още толкова роднини, не може от 1 поглед да разбереш кой е със/без кола. И до ден днешен сме добри приятели, а в даскало бяхме от "зубърите" - хахах - как се обърна живота за 16 години....

91

Анонимен

преди 8 години

ПОЗДРАВЯВАВАМ ВЕСНА, ЧЕ НЕ Е ПОРЕДНАТА НЕПУКИСТКА, КАКВИТО ИМА МНОГО И НЕ ИМ ПУКА, КАКВО СТАВА ПОКРАЙ ТЯХ. НА НИКОГО НЕ ДЪЛЖИ ИЗВИНЕНИЕ, НАПРОТИВ ПОСТЪПИЛА Е МНОГО ПРАВИЛНО!!!!!!!!!!ПОЗДРАВИ И НА МОМЧЕТО, ЧЕСТИТО ЗАВЪРШВАНЕ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ДА ВСЕ ТАКА ДОБЪР ЧОВЕК И НЯКОЙ БОГАТ СОФИЯНЕЦ ДА МУ ПОМОГНЕ НА ТОВА МОМЧЕ С ПАРИ, ЗАЩОТО СЪЧУВСТВИЕ, СЪЧУВСТВИЕ, АМА НЕ ПОМАГА ТОВА!