117

за 233

преди 9 години

Тоз е с нефункциониращ мозък- за тях светът започва и свърщва с азиатската ***....най-добре живеят хората, които са далече от тях.....иначе току - виж се събудят я освободени, я присъединени

116

Georgi Georgiev

преди 9 години

Цялата тази дандания със санкциите може да приключи самo за 30 минути . За целта е необходимо , Путин да заяви че каквито и да е билo загуби понесени oт Русия в следствие на санкциите , ще бъдат разпростени върху цената на газта която продават на страните участнички в санкциите .

115

на двойни цени

преди 9 години

Парламентът на бивша Украйна е въвел Данък Война. За да може олигарсите да крадат още повече пари от бюджета. Патриотът Коломойски доставя на армията жилетки на двойни цени, в сравнение с пазарните и доставя гориво на армията на тройни цени.

114

Вирджиния

преди 9 години

След официалното разпадането на украйна дали все още ЕС ще иска да асоциира укрите? Те и сега са разочаровани, че уса и ЕС не им пращат оръжие и не им изплащат космическите дългове..а зима иде..

113

за 228

преди 9 години

Рашките купуват брони за танковете си от Германия, кораби от Франция, мерници и снайпери от Англия, дрони от Израел...Я сега кажи какво точно купува ЕС от ''магучая'' :))

112

погр ебален агент

преди 9 години

До SchutzstaffelСкучен си. Пускаш само изтъркани тривиални клишета. Измисли нещо по-хитро.

111

умерен

преди 9 години

Нищо руско нямам у дома, а и не ми трябва....Северан Азия е била и ще бъде *** от която идват само беди за цивилизацията

110

Вирджиния

преди 9 години

Хмм..определно тези "санкции" ще ударят върху военния потенциал на ЕС! Оказа се, че ЕС купува оръжие от Русия всяка година за повече от 3 милиарда, а Русия купува европейско оръжие само за 300 милиона хи..хи..

109

набит на кол?

преди 9 години

Какви ще бъдат санкциите срещу бивша Украйна, Сащ, ЕС и Нато, когато окончателно стане ясно, че украински военни са свалили Боинга? Нато ще бомбардира Киев ли? Всички украинци ще бъдат изгонени от Европа ли? Порошенко ще бъде набит на кол ли? Обамата ще бъде пратен в Гуантанамо ли?

108

Анонимен

преди 9 години

192 няма да драскаш дезинформации. Искаха да съберат многохиляден протест в Москва преди 2 месеца в подкрепа на Украйна, но дойдоха само 15-20 заблудени като теб. Очаквай следващият митинг на предателите - белолентъчници на 17.08.2014 г. в Новосибирск.

107

Tari Cat

преди 9 години

До Спонги: защо да търся български стоки в Русия, нали сме уж равноправни членове на ЕО? Е, къде са българските стоки по Европа и колко са или все са кофти и не отговарят на техните изисквания? Ами те май и в България все ги режат по какви ли не причини, щели да забраняват розовия домат например. Производителите го духат, не им се изплаща да произвеждат и никаква защита за тях, а прекупвачите печелят. Ще започнат още малко банани от Швеция да внасят, ай сиктир!

106

само лъжи

преди 9 години

Кери лъже за руската намеса. Както Обама лъже за сваления самолет. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Садам.

105

Анонимен

преди 9 години

Кога ще почнат аналогичните санкции за Израел, който нахлу в съседна Палестина и вече изби много палестинци?

104

в бившата Украйна

преди 9 години

Има поврат във войната в бивша Украйна! Опълченците започнаха стратегическо настъпление. Фашистката хунта има непоносими загуби. Обамата започна да налага санкции. ПВО на бивша Украйна започна да сваля пътнически самолети.

103

ако юропейците

преди 9 години

Да забранят на олигарсите на *** да ходят на шопинг в ''гнилия'' Запад за 2 седмици ще насправят пуч и проснат кожата на джуджан на Червения площад...

102

Анонимен

преди 9 години

Поляк: ние страдаме заради трима наши политици, направили си презентация на Майдана.Русия спря вноса на всички плодове и зеленчуци от Полша.

101

амин

преди 9 години

Пияните наемници на *** засадиха огромен Бук в задния му двор...

100

демократор

преди 9 години

Нашата демокрация е най-силната в света, заяви US президентът. Ние подслушваме 5 милиарда телефона, включително и на Ангела Меркел, ние имаме най-хубавия концлагер в света - в Гуантанамо, ние имаме Цру, най-голямата терористична организация в света, ние създадохме и фашистката хунта в Киев!

99

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Топлофикация София е скърпила сезона... - поръчала е три композиции руски рубли...

98

Анонимен

преди 9 години

Какво ще стане, когато стане ясно, че санкциите срещу Русия са без ефект? Цру и ЕС ще заповядат на фашистката хунта в Куев да нападне Русия ли, като Адолф Хитлер на 22.06.1941? И ние ли ще участваме с окупационен корпус?