33

Анонимен

преди 11 месеца

Видяхме ги православните християни в Украйна...затваряха църкви.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Православни християни са в Украйна. Руснаците са азиатска държава с най-голямата джамия извън мюсюлманските държави. Отделно че се управлява от КГБ кадри, клели се във вечна вярност на КПСС. Виждаме ги по делата за каква кръвожадност става дума.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Укрите правеха сатанински ритуали и избиваха 8 г невинни въпреки Минските споразумения.Те и сатанинска църква отвориха.Когато е битка срещу дявола е друго.

30

Анонимен

преди 11 месеца

След като Църквата го е казала, остава много малко преди светът да си иде от ядрена война.Който вярва в Бог ще бъде спасен горе в царството Божие.Който е бил фарисеин и тука му е по -мило, няма как да бъде спасен.

29

Содом и Гомор

преди 11 месеца

Светът е достигнал своя линеен край.Християнското време свършва и часовника на физиците отброяващ страшният съд го знаят.

28

Анонимен

преди 11 месеца

КГБ-циите предрешени като свещеници обясняват, че трябва да убиваш за родината. Това ако не е гавра с вярата, не знам кое е?!?

27

До Урсула

преди 11 месеца

И уважиха ли те?!

26

ЬЬЬ

преди 11 месеца

Съгласен съм,че християнството защитава защитниците на отечеството,но в случая руската църква защитава агресора путин,заличаването на Украйна като независима страна и хилядите убити в тази напълно безсмислена война.Руската църква е църква на сатаната.

25

реалиста

преди 11 месеца

Руски православни джихадисти, с какво се отличавате от ислямска държава? Лицемери, Бог е казал: милост искам, а не жертва.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Днес Малин Злобакиев заплаши в студиото на БНТ, че ще реже ръце.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Каквито и безоборазия да върши Русия, този път загази много яко.

22

По точно казано

преди 11 месеца

КГБ ,комунизма и руската църква на путин са несъвместими с православието.

21

Обективен

преди 11 месеца

До Сър ПичукСпокойно пич.Бисфенолът бавно и необратимо увеежда клетките ти.Радиацията от Чернобил вече е дигнала вероятноста да умреш от рак тройно.Няма нужда някой да те отрови.Ти си достатъчно отровен.Между другото 1 грам отрова новичок може да убие 100 човека.Мислиш ли че тоя измамник Навални са го пръскали с новичок и той хванал разстройство? Във весник "Сън" имаше статия как извънземните преместили анysът на някакъв англичанин на челото.Там пишеше и за навални и новичока.

20

Урсула

преди 11 месеца

Бий за да та уважават :)))

19

Българин

преди 11 месеца

Църквата и тя може да заведе картони и при всеки разговор на високопоставен човек той да бъде ранкуван като таен християнин, съчустващ или влиятелен приятел, което не го прави като такъв. Патриарх Неофит не е бил агент на никого. В Източна Гемания от 9 милиона души е имало 6.милиона досиета и картони. Така че охулването е признак, че инвидида е национален предател и заслужава чай или куршум !

18

До 18

преди 11 месеца

Русия поробва територии, всичко отвъд Урал са колонии. Не за нищо сте "***".

17

Сър Пичук

преди 11 месеца

Отровата е инструмент на страхливците, но 2сички знаем, че бункерния плъх е точно такъв. Ела и ми дай отрова, ако не те е страх русороб.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Е нали показваха преди време едно брадато дългокосо същество което обясняваше как жените трябвало да сроят в къщи на 16 да са бременни и да чистят готвят.А мъжете да да готови да умрат за родината.Междувременно руският елит който праща хиляди на смърт няма нищо против децата му да са на Запад да карат Бентли и Ферари и да носят дрешки от най-изисканите европейски и американски марки.

15

До 2

преди 11 месеца

Къде сравняваш конкистадорите с руснаците?Сега е все едно индиянците нападнат с лъковете Испания в ония времена

14

Русия освобождава

преди 11 месеца

поробени територии!