201

Нашата армия

преди 1 година

или останки от нея вирно съществува само за донор на Украйна! САЩ граби какво и оставало още без да плаща за него разбира се!!

200

Анонимен

преди 1 година

През цялата минала година Европейският съюз се бореше с енергийната криза: запасявайки се от нефт и газ, опитвайки се да намали потреблението, да спести пари. Преживя зимата без особен шок, до голяма степен благодарение на Китай. Фабрики и заводи в Китай спряха в карантинираните градове, икономическият растеж се забави рязко - Китай значително намали вноса на енергийни ресурси.

199

Анонимен

преди 1 година

В очакване на дефицит. А Русия намалява доставките. Това означава, че ще има дефицит и котировките ще растат. През втората половина на годината - до 90 долара за барел.

198

Анонимен

преди 1 година

Според официален докалд на САЩ Държавният департамент е похарчил над 1 млрд. долара в Източна Европа финансирайки организации на гражданското общество и други субекти, за върховенство на закона, медии, кибер и други програми, които укрепват демократичните институции и процеси и противодействат на руското влияние и агресия.47милиона са за България .Затова има толкова лобистки по медиите.

197

Анонимен

преди 1 година

Най-великия виц, който чух, е че Американците си бранели родината в Ирак най-самоотвержено. Не знаех, че американците са иракчани. Ти да видиш! Герои, героични.

196

Анонимен

преди 1 година

Анализатори описаха сценарий за "бърз растеж" за китайската икономика, базиран на възстановяването на индустрията чрез увеличени разходи за инфраструктура. "БВП ще добави 7% през 2023 г. и 5,5 процента през 2024 г.", се казва в доклада на Ууд Маккензи "Отварянето" на Китай след коронавируса ще бъде "най-големият двигател на търсеето на нефт и газ", казват експерти. Те изчисляват, че световното търсене на петрол ще се увеличи с 2,6 милиона барела на ден тази година, като Китай ще вземе един милион.

195

Кънчо

преди 1 година

Ако бяхме нормален народ (гърци, франсета и тн ) трябваше да ври и кипи пред президентството след тази новина. За пореден път ние (народа) разбираме от външни източници, че нашите мижитурки (политици) говорят едно пред нас и друго навън. Това е абсолютно недопустимо и даже обидно. Даже не става въпрос за това дали да ги даваме или не, а за факта че политиците действат зад гърба на собствения си народ. Че те утре и война могат да обявят на някой без да знаем. Абсурдно е това, а ние го търпим...

194

Зозо

преди 1 година

До Жуков........ сега щяхме да имаме ескадрила грипенчета............ Спрямо Ф-16, Грипенчетата са като тротинетка пред Харлей Дейвидсън.

193

Анонимен

преди 1 година

Хубаво че са хакерите, че да разберем аджеба кво се случва у нас!

192

По принцип

преди 1 година

Е незаконно да данем самолетите без съгласието на държавата отхкоято са купени! Пише го в договорите. Все едно да дадем на Русия тея Ф16, купени и произведени в САЩ..чертежите им де..

191

Анонимен

преди 1 година

А бе и със самолети и без самолети ни имат за балъци

190

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 145 Не дайте да дадем , а дайте да дадете.Това е точното.Комунистите са като попове. Не дават , само взимат.

189

Анонимен

преди 1 година

Дайте им всичко, че да се успокоим и Зе да престане да врънка. Купете им пшеницата, яйцата, всичко да направим за тях каквото можем и дано ни оставят на мира поне за малко.

188

До 200

преди 1 година

И за сакво им е на САЩ този скрап без двигател тогава?!! А?

187

Жуков

преди 1 година

Ако тиквата не беше близал близалката на америка сега щяхме да имаме ескадрила грипенчета , напълно достатъчни да прихванат всичко руско което може да ни притесни.

186

Е па тия па

преди 1 година

Е как е застрашена България без бънч от съветски ръждясали железарии, при положение , че ни охраняват най-модерните самолети на НАТО? Да ви имам про раzzийскире статийки лол

185

Зозо

преди 1 година

Хахаааа, на Рундю - руснака никой не му даде двигатели за 40 годишния скрап МиГ-29. В резултат на това след около 2 месеца им свършва ресурса и остават за музейни експонати. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

184

Анонимен

преди 1 година

Ами нашите журналисти се въртят в кръга на Витошка,НДК,Народно събрание и Дондуков! Всеки реоортаж тръгва от пространството между НДК и Витошка! Там си намират темите и събеседниците! Е КАК да разберем неща които вълнуват народа и са важни? Ето и отговора защо разбираме какво става в държавата ни от чуждата преса!

183

До 195

преди 1 година

Ааа първо га_щите и после дупета ;)

182

Анонимен

преди 1 година

Да съобщят какво става с танковете и бтр-ите