69

ф 22

преди 8 години

Проблемът е следният .Група *** ВС,КК са си наумили ,че народа не ги обича и искат да му върнат комунизма,казармата ,да си го управлват както Живков и тн .Е,няма как да стане.А това задължително няма да мине в КС.А ако мине то ще се създаде политическа гилотина на която ще паднат не една и две партии .И то първо на така нар.патриоти и воеводчовци .

68

възмутена

преди 8 години

Какви са тези санции бе ,какво е това задължително гласуване ! Тези ненормалници ,които гласуват този закон не може ли да ми оближат п.*** ?! Ако ме санкционират затова ,че не съм гласувала ще ги съдя в Страсбург ! В нито една дамократична държава гласуването не е задължително и който не е гласувал не подлежи на каквито и да било санкции ! Такова безумие е възможно само в България !

67

МАМА СЛОНКА

преди 8 години

АЗ ИМАМ ПОЗНАТ В ЦИК - СОФИЯ....ЧОВЕКА ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ МИ КАЗА---ЧЕ ''' НЯМА ЛЕГИТИМНИ ИЗБОРИ СЛЕД 2001 ГОДИНА !!ПОСЛЕДНО ЦАРЯ СПЕЧЕЛИ С НАД 50 ПРОЦЕНТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ! И САМО ТАКИВА ИЗБОРИ СЕ ВОДЯТ ЗА ЛЕГИТИМНИ И РЕДОВНИ.. А ПОД 50 - НЕРЕАЛНИ И НЕДОСТОВЕРНИ = ЗНАЧИ ИЗМАМНИ !!ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ ИМАМЕ ЛЪЖА, УЗУРПАТОРИ И САМОЗВАНИ САМОЗВАНЦИ !!

66

Анонимен

преди 8 години

Браво!До сега почти винаги гласувах и винаги напук.Тези тъпоъгълници с тази простотия ме отказаха завинаги от гласуването.ДГД!

65

Анонимен

преди 8 години

До Асан:Асане, не си позволявай да ни казваш къде да ходим ние българите!!!Бегом към някоя друга държава да не те виждаме вече тук НИКОГА.

64

Анонимен

преди 8 години

Отдавна беше време за революция.Но революция се прави от хора, не от мишоци.

63

Горан

преди 8 години

Знаете ли какво е НС в наши дни? - Място в което няма нито един човек от народа!

62

dp

преди 8 години

А бе бая автогол май си вкараха. Съветската агентура ни разиграва вече близо 30 годиниимитация на многопартийна система и демокрация и много отдавна фалшифицира участието,от над 10 години реалното е под 20%.Сега и да отпадне "задължителното" (няма да мине през конституционния съд), кутийката "не подкрепям никого" ще остане, ще трябва тая бройка да фалшифицират (90+% от гласовете).А ако остане и заличаването от избирателните списъци ще стане много по-трудно дафалшифицират %-а участие...

61

Анонимен

преди 8 години

Ако бяхме нормален народ, щяхме всички да бойкотираме всякакви избори.Ноооооооооооооо не сме.Винаги е имало предатели.

60

Наблюдател

преди 8 години

Звездичките по-долу да се разбират като вид определение за улични кучета.

59

Г.Иванов

преди 8 години

Нека да има задължително гласуване, но да има и графа "не подкрепям никой". И колкото са гласували за дадената партия толкова субсидии да получи съответно партията.

58

Наблюдател

преди 8 години

Давайки всичко от себеси *** по недоразумени наричащи се народни представители от т.н. НС превръщат изборите в абсолютен фарс. Разчитайки да се бетонират трайно на власт натъманявайки законово "служебна победа". Което трябва да говори на хората че настава време да вземат нещата в ръцете си в прекия смисъл! Да не са залъгват повече с демагогията представяна за "демокрация"! Деградацията на тази политическа с-*** е пълна!

57

Българин

преди 8 години

На 30 години съм. Този номер със задължителното гласуване не минава. А и на повечето хора не им пука ако отпаднат от списъците, и без това в тях има починали и хора в чужбина. Много неща дразнят голяма част от народа. Едно от тях е, че политиците не полагат усилия за засилен диалог с народа. Или ако го правят е само по партийни сбирки или в някои села, за да отбият номера. В някоя спортна зала, спят в петзвезден хотел, оправят някоя девойка и айде към София.

56

ПОМАК от СМОЛЯН

преди 8 години

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СИРИЗА И ЗА ЗЛАТНА ГРЪЦКА ЗОРА !ИСКАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГРЪЦКИ ПАРТИИ. НЕ ЗА ВУГАРСКИ.

55

Горан

преди 8 години

В България официалният език е българският. Официалната религия е източно православно християнство. Наличието на няколко етноса и религии се дължи не на конституцията така както е написана тя, а просто на българина за 45 години социалистически строй му е била избита от главата всякаква религиозност. Пък и българинът никога не се е славел с това, че е особено религиозен. Така, че Асане не пробутвай такива крайно издишащи по всички точки възгледи.

54

Анонимен

преди 8 години

Това със задължителното гласуване е огромна простотия. По-голяма едва ли ще успеят да измислят.Свинетки по 100 лева, градски транспорт по 1.60, задължително гласуване... и това е само началото на герберастката програма за 2016-та. И вие ми казвате, че нямало кой да ни управлява по-добре?!?

53

няма да гласувам

преди 8 години

Задължителното гласуване е единствено и с цел печалба за партийте! Всеки глас=11 лв.! Иначе резултатите ще бъдат такива, каквито са им нужни.

52

Анонимен

преди 8 години

До АсанИма такова нещо аречено конституция. Не е лошо да провериш там какво пише по въпроса.

51

доктора

преди 8 години

Ха дано....ама надали.......

50

Горан

преди 8 години

Подозирам, че ефекта няма да е търсеният, ами ще доведе до още по-занижена изборна активност понеже с тая простотия породиха още повече гняв във и без това далеч не обичащите ги хора. Очаквам да дадат заден, няма да им е за първи път!