142

Анонимен

преди 9 години

Комунистическата лъжа продължава да отъждествява "добро" с комунизъм.И да отъждествява националното с интернационалният болшевизъм.Много прилича на еврейското понятие за нещата. В "Катехизис еврея в СССР" се казва, че единственият истински интернацинализъм е еврейският интернационализъм.И при комунистите е така, те казват, че единственият истински национализъм е комунистическият интернацинализъм (което е безумие, но...).Спомнете си чл. 1 от конституцията на НРБ, за водещата роля на БКП.

141

бай Иван

преди 9 години

Ей,папагали.Горбачов сам не направи перестройката.Как си представяте ония главорези от КГБ да разрешат,без общо съгласие от зор.СССР и целия соц лагер фалира.До тук добре.Но после започна втората вълна на фалит на скапаната икономика-пладнешкия обир на номенклатурите от КПСС и БКП на икономиките.Парите в тях,а народа духа супата.

140

На СЕДЕРАСТИЯТА

преди 9 години

все агенти на 6-то, все доносници им се привиждат. А бе *** - че най-големите ДОНОСНИЦИ са при вас бе - ГЕРГИ МАРКОВ и ..... и.... Все дейци на ДС, пък сега ПЪРВИ АМЕРИКАНИСТИ. Това прилича на ПОТУРЧВАНЕТО на БЪЛГАРИТЕ. Сменилите вярата са най-ревностните ФАНАТИЦИ

139

Анонимен

преди 9 години

Тоз *** що живее в Германия, като е толкова загрижен за РФ? Руснаците ще го обесят още в терминала на Ш2 ако кацне в РФ.

138

ТАВАРИШ ПУТИНЬ

преди 9 години

Кои държави имат Водоровни бомби ??И кажете ми , коя е разликата между атомната и водордната бомба??Благодаря !

137

а бе Хашек

преди 9 години

Украйна дава вече премия на войник който удари танк: 2400 евро, 6000 за самолет. Това висша форма на демокрация ли е или изродщина? Преди да започнем да наричаме нещата по име, ще подкрепяме пропагандната машина за убиване.

136

Yakov

преди 9 години

Кой каквото и да казва, става въпрос за ................долари и ресурси! Къде е златния резерв на Украйна? Отдавна е изнесен зад граница. А може би и нашият ще замине натам след време! Идва времето на неоколониализъма. Никога хората с много пари не са мислили за бедните и няма и помислят!

135

Анонимен

преди 9 години

В Русия и България все още комунистите пишат историята и настройват общественото мнение. Разполагат с власт.Затова в Русия мразят Горбачов, защото там така направиха болшевиките, че този човек да бъде мразен.Яд ги е, че ги свали от политическата сцена и сега трябва да се прикриват зад партии от типа на "Единная Россия".

134

АГЕНТ ГОРБИ на ЦРУ

преди 9 години

се изказва за да остави все пак малко по-добро име за историята

133

Анонимен

преди 9 години

"ако не се вдигнем и пометем тази фашистка банда от властта. Плевнелиев веднага трябва да бъде арестуван и осъден на смърт, веднага за назидание на останалите ***"Записвате ли IP-та?

132

onz

преди 9 години

горбача им го нагърмя с макарите разпадайки съюза и сега за 200 лева хонорар се е наредил на хорото и той патриот. апарите на рейгън май са попривършили. леко напомня български спортен коментатор на кулине пред пулев и домуса...

131

до 185

преди 9 години

До Българин: И войната е най-естественото нещо и за нея говори Горбачов.

130

Анонимен

преди 9 години

В Русия реално всеки има роднина лежал в комунистически концлагер.

129

товарищ Горбачов

преди 9 години

До Анонимен"джобовете на бъгарите са празни .Кажи тавариш Горбачов какво да правим?"По-малко кибик в интернет и по-малко мрънкане, повече работа.

128

do 177

преди 9 години

Има далеч по-големи *** в момента. Освен това един стар човек като него може да си позволи да казва истината.

127

Анонимен

преди 9 години

тоя деди що не отиде да говори в Русия.чакат го на границата и там ще го обесят.

126

Българин

преди 9 години

До фактТоя, дето обърка света, няма значение как се казва - дали Горбачов или някой друг. Едно единствено нещо е сигурно - държавно регулираната икономика, позната още като планова икономика, е противоестествена и с нулев шанс за дългосрочно оцеляване. Обратното на пазарната икономика.

125

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен>След Украйна, Русия ще завладее и Северния полюс.По принцип това е вярно, че ще има конфликт за Арктика, само че Канада и Щатите не са Украйна, няма кой да ги пусне руснаците да си разиграват коня там.

124

Мунчо политикант

преди 9 години

Що не пият по една гроздова ракия- Обама и Путин и да се разберат как да си поделят света???

123

Анонимен

преди 9 години

В Русия сега историята се пренаписва,както и в България.Руснаците сега идеализират комунизма,след като имаха псевдо преход.Същото е и у нас.Сега се идеализира един режим,който беше античовешки.За жалост и САЩ забравиха своят антикомунизъм и преправят и те историята си.Сега в САЩ се отделя прекалено голямо място на "холокоста",който не беше чак толкова важен доскоро и на него не се акцентираше в такава голяма степен.Сега младите могат да се объркат,но за моя радост те все още откриват истината