64

Stamat

преди 9 години

Da gi zakrivat na ob6ti osnovaniq!

63

Коментатор

преди 9 години

До Sgt. PepperАко ядеш по-малко, по-малко и ще сереш...

62

55

преди 9 години

До ДжонМоже и да го постигнат след 10-20 години..А междувременно 37 000 безработни ще духат борша....

61

Анонимен

преди 9 години

и кучето си не бих хранил с тази помия.в един от малкото пъти,които съм ял това подобие на храна в макдоналдса на НДК плъхове доволно похапваха заедно с мен отвънка та си помислих дали това,което ще яде следващия след мен няма да е самия плъх?

60

Джон

преди 9 години

Не виждам какво чудно има? Макдоналдс е американска компания която дори чрез закриването си на магазините в Крим играе политически игри. Същевременно сащ поставя санкции на руски компании и хора. На макдоналдс ще и свият сърмите, бих се очудил ако скоро остане и един макдоналдс в Русия а тоя 1.3 милиарда евро ще секнат. това което правят сега руснаците - инвестиране в собствено производство, собствени вериги заведения и т.н. е най-доброто за националната сигурност и икономически проспертет.

59

Анонимен

преди 9 години

До vargЗа 25 години светът разбра,че е направил огромна грешка като е загърбил комузнима.-----------------------------A az za teq 25 godini razbrah che e triabvalo da go zagyrbia mnogo po-rano

58

Ъъъ

преди 9 години

По времето на Буш медиите и политиците в Америка го бяха докарали до такава истерия, че френската кухня беше символ на врага, и френски вкуснотии, от които дебелите американци не можеха да се откажат, бяха преименувани. Какво тогава да ги жалим, че "американският начин на живот" е опротивял на руснаците?

57

Sgt. Pepper

преди 9 години

В интерес на истината , след като опитах два-три пъти сандвичите им, стъпвал съм в МакДоналдс единствено за да ползвам тоалетните им - поправило те са безплатни и сравнително чисти. Но напоследък са почнали да въвеждат някакви кодове, тъй че смятам да се преориентирам към друга верига.

56

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 70Тя баб ти ще е вечно жива като ленин - циркаджия. Га умре ще ми ядеш.... знаеш какво.

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25Аз кока кола не пия! С нея си почиствам редовно тоалетната чиния! Почиства страхотно!

54

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 42Ами ти си яж там бе, кой ти пречи!?Ще оставя аз на баба ми Пенка розовите домати, прясното пиленце с прясно зеленце, и ще ям пластмасови буламачи!Хо-хо-хо

53

Монархист

преди 9 години

до 62Аз веднъж съм ходил и то преди години, но не останах доволен. Друга ми беше мисълта, например в една лицемерна Великобритания, един известен готвач поведе цяла война срещу тези вериги и я спечели, дори успя да обърне училищните менюта и децата им почнаха да се хранят здравословно и с полезни храни. У нас обаче да се тъпчеш с химиите на McDonalds в междучасията се счита за лукс. Да ви ------ на лукса!

52

Анонимен

преди 9 години

До 64Това бива тъпотия ама това вашето никъде го няма.

51

Анонимен

преди 9 години

Че то нормални американци се гнусят да ходят там ,какво остава за руснаците.ГМО ***.

50

муспи

преди 9 години

Някои пишат лакейски за американските продукти, като че ли не се знае от всяко дете че продуктите навсякъде са обрпработени от евреите за да мре населението, и още по добре - да дегенерира. На първо място в това зло са американците. След войната дават безплатно мляко но прах на България специално за децата, като пострадала страна, - от кого пострадала? от американските бомбандировки. Комунистите лакейски го приемат. За наша чест почити никой не го е ял. Получавали са го и хвърляли в клозета.

49

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 46Преди десет дни гледах в един чужд сайт видео как се правят бургерите, отврат

48

Анонимен

преди 9 години

За соросоида Макдоналдс и Кока кола са като въздуха и водата за нормалния човек,затова вият толкова жално.

47

Анонимен

преди 9 години

До Монархистами то няма нужда да ги затварят. Просто решаваш и не ходиш, аз например не купувам нищо от там

46

Анонимен

преди 9 години

*** то много акъл требе да си вкараш дузпа. Затваряш ресторант, в който се продава храна от руски производители и в който работят стотици руснаци.

45

?

преди 9 години

Защо Москва тръгна на поход срещу McDonalds's? Ами то е ясно защо. Да подложи пак руснаците на мизерия. Колко е по-хубаво да купуваш блинчики от бабите на тротоара, и по-здравословно също! Какво им пука на *** и Метя, че 700 човека останали без работа )) Тея сами си слагат санкции на народа, съвсем откачена работа. И онези алкаши, щото са много горди, даже не разбират какво става, щом *** така казва значи е правилно. Руска работа.