154

видимо е

преди 11 години

Сидеров ще дочака своя звезден час .........да е мандатоносител

153

Х

преди 11 години

АКО ИМА ПОРЦИЙКА И ЗА ТЯХ МОЖЕ И ДА РАЗМИСЛЯТ.

152

:/

преди 11 години

НОВИ ИЗБОРИ ЗАЩО СЕ СТРАХУВАШ БЕ СТАНИШЕВ ЗАЩОТО НЯМА ДА МОЖЕШ ДА НИ МАНИПУЛИРАШ ЛИ ИЛИ ВИ СВЪРШИХА ПАРИЧКИТЕ ДА КУПУВАТЕ *** НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРОДА НЕ ВИ ИСКА ВЕЧЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ

151

Анонимен

преди 11 години

СЛАВА БОГУ !!!КАБИНЕТА НЯМА ДА МИНЕ !

150

...

преди 11 години

Къде повече ще дестабилизра държавата??? Тя държавата е толкова зле, че няма на къде... Дано Атака да не се огъне!!! Сегашните Министри са толкова зле 80% от тях са марионетки

149

LILIA

преди 11 години

До АнонимниятАло Г-н Анонимен,защо се криеш и ти като червените хамстери . За затвора са червените мутри. Грешката на ББ беше че не ги набута в затвора.Идваме и то скоро. Няма кой да ви търпи и тогава трябва да изчезнете

148

Анонимният

преди 11 години

Много болни мозъци, много герберастка *** дращи по форумите, но това не измива срама , който натресоха на всички българи тия ***!

147

bb

преди 11 години

голяма ку*ва си станишев,но няма да ти минат номерата,които показваш,защото това са номера за първокласници!!....толкова ли мислиш атака и герб за ***!!!за да ти се вържат!!

146

Анонимен

преди 11 години

Луди ли сте? ГЕРБ никога няма да гласува правителство на БСП и ДПС! В случая решаваща е ролята на Атака (както съсела се е изказал), така че - от тях зависи. На мен лично вече ми е абсолютно все тая... Писна ми от циркове.

145

are_kulata

преди 11 години

Смешковци, розови, ГЕРБ и БСП са всичките бизнес партньори. Заедно ги дърпат от Брюксел.В БСП няма нищо про-руско.Утре като се прегърнат всички комунисти, ви предлагам публично да се самозастреляте !

144

Ветеринар

преди 11 години

Ей ***,кабинета ви може и да мине в парламента с подкрепата на Атака,но пред народа няма да мине.Хващайте си шапките и се махайте от там,до като не е станало прекалено късно за вас.

143

мангоджери

преди 11 години

утре Волен ще забогатее, доволно!

142

висок

преди 11 години

Извинявам се на сайта. Предполагам е претоварен сървъра, няма цензура. Отново извинения.

141

вън узурпаторите

преди 11 години

Призоваваме БСП и ДПС незабавно да напуснат Парламента ! НОВИ ИЗБОРИ ВЕДНАГА !

140

висок

преди 11 години

Е сега прав ли е проф. Константинов като казваше, че алтернативата на ГЕРБ е апокалипсис начело с БСПДПС? Архитектите застроили вятърната мелница и църквата в Несебър, застроили резерват Камчия ли са алтернатива на Герберите да спирам, че май има цензура вече и в този сайт.

139

Анонимният

преди 11 години

Поведението на Буда е на тотално объркан човек, на човек в паника, който се чуди на кого да прехвърли вината, както впрочем обикновено прави. Борисов винаги е стоварвал вината върху друг, от болната на здравата глава.

138

Good_Witch

преди 11 години

До rumen221Ти пак ли си тук ,платен комунистически драскачо?Намали шрифта/големите букви означават "крясък"/, но не изключвам и да си дърто плямпало, което недовижда малки буквички, но още му се "лющи" политиката...оти друго не можем ;)...ей..дядка, как така не си и ти в експертното правителство?Толкова труд положи, а като гледам...и те до един експерти като тебе, а ти ..един такъв, Ентелигентен,ПолуУмен, знаеш ги всичките неща в държавата...как така те пропусна този Орешарски..чудна работа))

137

Анонимният

преди 11 години

На *** Гербер и акото на Борисов да му сложиш под носа, пак ще твърди, че мирише на виолетки

136

П_Петров

преди 11 години

От цялото предложено правителство на Орешарски видях само 3-*** експерти, останалите са марионетки на олигархита и БСП.Тихолов го сложиха за отвличане на вниманието, някъде има заровено по-голямо смърдящо куче!

135

Анонимен

преди 11 години

До rumen221О,Румене ,ти се появи,пак ли ви наеха? Сега за да възхвалявате ли?