46

Stop

преди 11 години

Министър на спорта "професор" по синтаксис, за когото не може да бъде открита нито една публикация в мрежата. "Калинка" от УНИБИТ - свърталището на ДС. Тъй като Ваня Добрева не мина поради кражби, решиха да компенсират с друго ДС изчадие от същата институция. Срам и за българския спорт и за българската наука. Всички утре на протест в 19 часа на Орлов мост!

45

Анонимен

преди 11 години

Това беше повече от ясно! Само слабоумните вярват на червените ***.

44

СоциаГлист

преди 11 години

Честито, от този кабинет може да чакате връщане на заменките, застрояване на каквито планини и морски брегове са останали, тотално обсебване на еврофондове и държавни поръчки и заробване и на внуците ви с кредит за АЕЦ Белене. Още веднъж честито. Всеки път след избори се дивя на късата памет на Българина!

43

boyko_stoew

преди 11 години

До 47 Защо...

42

Shop

преди 11 години

Препоръките на ББ още са валидни - садете картофи, пасете офци. Ама и тоя сезон изпуснахте, та зимата ще ви дойде нанагорно. Някой пак ви излъга, че може да минете тънко без бачкане.

41

Анонимен

преди 11 години

До boyko_stoewНе слагай герб до другите, по -разнични са те

40

ме

преди 11 години

Мирясахте ми бе нахалници, правителство? - на ти правителство, ай да ви видим какво ще направите сега. Голям зор беше Бойко да го отстраните, щото ви затегна кранчетата и сте гладни за кръв. Който узурпира властта и изолира, далече не стига, прекалено сте гнусни. Дотука бяхте :)

39

boyko_stoew

преди 11 години

Гледам,че тука има много Привърженици на Фидосова и Станишев...Искам Да Им кажа ,че не Мразя ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА и тн.Не се натоварвам да МРАЗЯ...НО ЩЕ ПИША СРЕЩУ ТЕЗИ ПАРТИИ до когатоТЕ(Представляващите Народа В Парламента)Не разберът,че Евтините им номера все по- малко ще минават!

38

Анонимен

преди 11 години

Какво значи "програмен" кабинет? Всеки кабинет има програма. А колко е експетен няма нужда от коментар. Това е кабинет БСП-ДПС, с премиер Орешарски вместо Станишев. Каква е програмата? Всички накрая стигнаха до извода, че програмите им са еднакви. Реформа в образованието, здравеопазването, антимонополно законодателтво...ЧЕЗ ще останат и ще крадът, също и другите като тях. Ще се увеличи дълга за да се платят някакви минимални социални плащания и толкова. Пълни глупости.

37

999

преди 11 години

До отдавна избягъл" Не дай, Боже, сляпо да прогледа!" - написал Алеко някога.

36

90281

преди 11 години

Колко бързо изплува истината за "експертните ***" (акъла не ми побира, колко хора очакваха нещо друго!!! ) .............. хайде на поправката пак не гласувайте и после си чешете езиците по форумите

35

Анонимен

преди 11 години

От Правителство дошло с преврат,с подмяна на вота, защото червените *** не могат да спечелят честно и на тези които го доведоха с/у 30 или 300 лв не очаквам нищо освен поредната катастрофа ,ще измрат много българи от глад ,мизерия и нищета,обрани ,изнасилени,безработни,болни, пребити ис блокирани еврофондове след като ги източат старите познати муцуни от тройната обирджийница

34

Анонимен

преди 11 години

"Да бъдеш или да не бъдеш" - каза Ореховски, изпълнявайки програмата на Черепа

33

Shop

преди 11 години

Днес комунистическия агент д-р Тренчев се изказа, че престъпността трябвало да се бори с доброволни отряди на гражданите. Разбирай, червени терористични банди в законе. Истина ви казвам, прав беше Бойко да ви остави още веднъж да им сърбате попарата, защото иначе как ще ви дойде акъла в главата.

32

Това правителство,персонално погледнато,е по-добро от предното.Повечето бойкови министри бяха...хванати от улицата на случаен принцип.Напористата Лиляна бе...отличник,защото се возеше непрекъснато с джипа на Бойко по магистралите,да проверява асвалта.Стажантчето Делян,на мегаминистерството,бе като пухкаво...зайче,загубено в рядката гора на мижавата ни икономика.Никито Младенофф,отявлен англосаксонски евреин.Само културтрегера Веждито,си...тежеше на мястото,защото всички му бяха приятели,по маса.

31

Анонимен

преди 11 години

До 10Оня ден си ходя из един тунел и няма светлина.И оппааа Гледам аз -светлина.Фидосова си запалила бикините и направо пожар ще направи...Аз:Как да се измъкна от ТунелаТя:Мене не ме гледай.Аз съм без бекини.А Бойко е леко ранен. НоСтанишев е на линия.

30

Eлена

преди 11 години

До 28:Не разбирай,че съм ГЕРБ,не съм и гласувала за тази партия.Дете съм на бивш член на ЦК на ДКМС,после развил се още в БКП и знам какво говоря(няма защо да лъжа).Не приемам закостенели мозъци,уважавам неманипулираното мнение.

29

.

преди 11 години

нямам думи... Тези според мен не са по различни от "калинки", "малинки" и тем подобни...Никакви експерти

28

:)

преди 11 години

".........Справка в търговския регистър показва, че Калин Тихолов участва като собственик в 15 дружества и се води управител в 9.Сред съдружниците му са Младен Мутафчийски, както и един от основателите на ВИС Антон Вергилов Боянов........''

27

Криско БИ ГЕЙ НИН

преди 11 години

Нящо пендълите га че ли са малко, КОКОшКарски, дай още един двама и ще сме таман за Европата!!