85

до Иван

преди 12 години

А какво ще кажеш за ''добрата'' империя оттатък океана? Според данни на самата ''добра'' империя няма война от началото на 20-ти век до сега, в която пряко или косвено да не е участвала въпросната ''добра'' империя!

84

Симо

преди 12 години

Лада винаги ще си остане доста добра кола. Да не мислите, че при този студ там, руснаците ве са взели това предвид?Имам уникален случай в живота си... На Сливенските Бани падна дъжд. Ама дъжд ви казвам - стана МОРЕ. Имаше паркирали коли край пътя и собствениците им се опитаха да ги махват, защото нивото на водата достигна подовете.От четири коли, запали и тръгна само една очукана Ладичка - другите не можаха да помръднат, а на един Фолксваген му се пукна блока...

83

Анонимен

преди 12 години

е а да видиме возилата на Гришата Ганчев дали ще са по-добри, па тогава да се пенявиме какво могат и какво не руснаците.

82

STARBUCKS-USA

преди 12 години

До 75Това говори още по лошо за руснаците. Америка се развива ,до като Русия продължава да дялка.

81

Анонимен

преди 12 години

Има принцип - Хвали старо-Карай ново! А иначе ладичката със сигурност е по-добрия избор от масовия таралясник купен на старо, понее некой западняк се е чудил как да се отърве от него. Продал го е за 200-500 евро и нашенеца го *** от джамбазина за 4-5к, но после започва търсене на чаркуляци, които пък са 99% ментош. Ама се хвали - имам нова кола! Ква нова кола ве, някой и е зел душата преди тебе.

80

Анонимен

преди 12 години

цитат:Според разпространената информация от производителя за направата на модела са разработени и се доставят 400 нови компонента. Сред тях са преден и заден спойлер, капакът на багажника, броните, фаровете и стоповете, приборното табло, парното, седалките, воланът, всички стъкла и т.н.извод:Това си е Лада Калина с непротребни дрънкулки

79

Иван

преди 12 години

Че всичко направено от руснаци е нискокачествено, е всеизвестно, но по-важно е винаги да помним, че Русия е зла империя от много векове и все още не се е променила съществено.

78

до а-не

преди 12 години

Руските ''***'' КАМАЗ редовно печелят ралита като Париж -Дакар и други подобни! А западните ''бижута'' от техния клас редовно им дишат прахта!

77

Анонимен

преди 12 години

Който хвали новата ладичка нека да си я купи и да си я кара с кеф.

76

Анонимен

преди 12 години

ММ - евалата! Почти същото щях да пиша.

75

Анонимен

преди 12 години

До STARBUCKS-USA от столипиновския щат. Когато Руснаците са дялкали нещо.Във америка са дялкали стрели за бизони.

74

ММ

преди 12 години

Забравихте кога сте изхвърлили галошите. Автомобил за тази цена е много добре не само за Русия, а и за вашите голи ***. Имам Лада Самара от 20 г. и не ме е срам да я карам. Имам и Ситроен С3 и Мазда 6 (всичките са купувани нови). Карам коли от над 30 години. Само веднъж купих BMW на старо и го харизах на първата година - до там беше със старите таралясници.

73

А, не!

преди 12 години

5300 евро за руски ***?

72

СЛАВЯНИН

преди 12 години

Има руски ''***'' на по 40 и повече години още в движение. А на хиените виещи срещу всичко руско им пожелавам да минат на евро-американски нефт и газ!

71

ИДЕ

преди 12 години

Докато руснаците развиват автомобилостроение, авиация, космонавтика, атомна енергетика и т.н. ти българино можеш да спиш спокойно, защото и ти си дал нещо на света - чушкопека и туршията... Жалко е само, че когато не можеш да стигнеш някого, го принизяваш до своето равнище, било то само и в мислите си, но пък и самозаблудата ти е единственото терапевтично средство способно да подейства добре на комплексираната ти и безполезна натура.

70

;)

преди 12 години

Много точно име са избрали Лада ***

69

Шевролет

преди 12 години

Поредният руски ***;)

68

Анонимен

преди 12 години

а-а-а, не мерси

67

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Lada-Kranta :) трябва да замени остарелите ВАЗ 2105/2107 Това били стари модели, да уточним- по стари от Тракийското съкровище.Издялано в Росси !

66

славянин

преди 12 години

Понеже гъзолизците на ГМО-тата много обичат господарите си и господарите им много ги ''обичат'', затова ги държат с 270 лева минимална заплата, да им купуват бракуваните морги и да си въобразяват, че са европейци понеже карат западни 10-20 годишни ''бижута''!