463

Илиев

преди 12 години

По света психично болните ги вкарват в лудницата, тук ги правим министри, а техен виден представител е Дянков ! България е остров на бедност, мизерия, социална нищета и простотия от който всеки нормален българин иска да избяга (или на първо време в последен отчаян опит да промени нещо - да изхвърли лудите от властта ) !

462

Лъжеца

преди 12 години

И с тези сини ризки двамата с Плевнелиев се правят на "работническа класа" ... поредния ПР театър за обчия народ. Що не сложите по един дебел златен ланец ? На пръстетата едни масивни златни пръстени с истински скъпоценни камъни ? Ми са правите на такива каквито не сте ?

461

Васо

преди 12 години

Този живее в света на Хари Потър.

460

Анонимен

преди 12 години

Браво Дянков, само така! Гледай камуняките как са накацали статията като мухи на л...о :)

459

Анонимен

преди 12 години

Дянков, като гледам как си се зализал, а когато те представиха отначало колко беше изхарталял наистина за тебе България се явява остров на стабилност, но това не важи за бедния народец! Така , че спри да ръсиш небивалици!

458

Анонимен

преди 12 години

Богата и от към ресурси.Другите европейски страни на север нямат такъв богат климат-Англия -мъгли,Холандия,Скандинавските-депресии....... Жалко ,че България е страхотна страна,макар и толкова малка. Жалко,че тези съсипници заемат най-главните постове. Жалко,че не милеят за България и за българите.

457

Кольо

преди 12 години

Дянкофф, хайде да поговорим за доходите на хората и оборота на капитала. Това е въпросче за 1-ви курс в УНСС.......Италия, Испания, Белгия която е без правителство от години май живеят по-добре и по-дълго от нас? Или се лъжа?! Дянкофф отговаряй.....

456

Анонимен

преди 12 години

България -прекрасна страна!!!Но тези докога ще я съсипват?!

455

des

преди 12 години

Дянков в коя ли България живее? Със сигурност не в тази в която живеят по-голяма част от българите. Предлагам му да си изкара главата от дупката и да погледне как точно живее обикновения човек в България - трудно и в мизерия!!

454

Анонимен

преди 12 години

Остров на стабилност с една от най-ниските безработици в Европа,сигурност в здравеопазаването,защита при безработици,високи детски надбавки,с най-ниското ниво на миграция,с чудесни домове и то нечастни за възрасни хора,държава стимулираща раждаемостта/средно по 3 деца се раздат вс семейство,продължителността на живот е една от най-високите в Европа и света.А и от септември минималната вече ще е 400 лева,не 515 лв,защото това е границата и под този сума е наклона към мизерията.

453

Анонимен

преди 12 години

"Спечелиха всички" - да, бе, да! Циркаджии, наистина циркаджии.

452

Муньо

преди 12 години

Дянков иска да каже че неговите пари са на "остров на стабилност" и метафорично говори за +България" визилайки собственните си "спестявания" в некоя офщорка на Кайманите или на Щей"селските" острови например ...

451

мами

преди 12 години

От това момченце става ясно че ни командват психопати. Ти на черното да казваш бяло това е висш цинизъм.

450

Един

преди 12 години

Защо С Д се отказа от щуротиите си и дойде тук в БГ?Ами много просто-от един банков куриер се превърна в лалащ министър-дясна ръкъ на пожарникаря Б Б.Защото им са ДЕБЕЛИ портфейлите.Взимат от къде ли не,нищо не декларират и плащат.А пенсионерите ще го ощетят като им сасе подояние от 5 лв. и то не на всеки.Ами нека всички 240 лапчовци да останат до края на годината без пълни пликове,да си платят всички разходи,да им се блокират парите от бордовете и да минат на 240 лв месечно.Да, ама НЕ.

449

mitko

преди 12 години

българия е най лоши ппоказатели в ес.той ми говори за стабилност

448

Въчо

преди 12 години

България е остров на немотията и бедноста в ЕС. Това надуто *** ако беше в друга страна отдавна щеше да е в затвора, защото упражнява геноцид срещу народа.

447

Ty154

преди 12 години

Добре го каза. Дянков си вярва нещо, ама щото живее в друго измерение - а да го сложим в условията на повечето хора и ще е скоил от моста до месец.Може да сме остров, но отдавна сме под морксото равнище и гълтаме ли, гълтаме водица :)

446

До bonen

преди 12 години

Вземи се скрий някъде ,бе *** !!!!И се учи да пишеш!

445

4o4ko

преди 12 години

Да! Стабилна беднотия - няма мърдане нагоре!

444

Виетнам

преди 12 години

Симеоне, Симеоне...селски бирнико, нефелен...Що ли не те изядоха виетнамците навремето, като им говореше същите простотии и на тях, куче краставо герберясало!