247

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

С последните си изяви във форума комунистическите форумни *** за пореден път показаха гадната и отвратителната си същност пред обществото като за пореден път му напомниха,че те самите трябват да бъдат забравени и изтрити веднъж завинаги.

246

Али

преди 14 години

Преди изборите пишех против Бойко, горе долу това което се пише сега във форума, но повечето скачаха срещу мен. Сега като чета коментарите аз самия съм изненадан. Аз май ще се окажа прав, но и много хора осъзнават че Бойко наистина няма идея какво да прави. Няма капацитет да е премиер.Но вкрайна сметка е избран. И вече е премиер ..... за какво си хабите приказките дайте му още време...

245

до Евлоги

преди 14 години

Като ти гледам правописа, точно ти можеш да говориш за "тъпотията на българина".

244

Герб

преди 14 години

Ей, тук много чевени *** има. Писарушки на СерГЕЙ.Смешни сте.

243

евлоги

преди 14 години

не знам за реитинга на боико борисов но тъпотията но българина е голям ниможе го хванат никои социологически изледвания като видиш какъв ненормалник управлява държавата сещаисе какъв е и народът .скапан

242

1111

преди 14 години

ЛЪЖИТЕ НА СОЦИОЛОЗИТЕ БИЯТ ВСИЧКИ РЕКОРДИ!Бе вие вервате ли си? Сериозно??? Ха ха ха...

241

така ли? :)

преди 14 години

По-важното е, и по-обективно трябва да се каже, че глупостта на българския народ чупи всички рекорди!!!

240

иван до куку

преди 14 години

ха ха ха ха ха ха хасане хасане, лъжеш като истински турчин...а от еректилна дисфункция е страдал баща ти, затова ти си излязал такъв ***...а с теб никога не бих спорил наистина защото си пълен ***..само ще те тровя с глупости, а колкото до плюсовете и минусите...си ги пъхни в *** ако незнаеш как дай ги на доган..той е отработил това движение.. ха ха ха ха ха :)))) цункиииииииииии

239

Анонимен

преди 14 години

Куку, виждам че ползваш русизми и затова с удоволствие ще ти кажа: Пошел *** и засунь себе свою морду в задницу и *** в жопу.

238

Фокус

преди 14 години

То като четеш тези социалистически проучвания /не е грешка/, ще рече, че "матреала" е много намалял за няколко месеца.Кви Атаки и подобни.Откакто ги изхвърлиха и не ги показват в СКАТ и *** за каца не става от тях.Изборите в Турция били фалшиви.Така е ! Ами тука ?.....

237

SAPATA

преди 14 години

Бих помолил да спестявате епитетите. Те не правят една дискусия разумна. Не е задължително да сме с еднакви политически пристрастия, но поне да бъдем възпитани.

236

SAPATA

преди 14 години

Е, тогава влязохме в евросъюза. Куку, страшно е да се каже, но по преценки на икономисти, от бюджета изчезваха около милиард и половина долара годишно. Отделно кражбите от ДДС и други. Отделно държавните врътки с цени и монопол. Страшно е....

235

Диоген

преди 14 години

"куку: къде са доказателствата че има бюджетен дефицит"Браво на "куку" за ника който си е избрал. Радвам се, че "Познай себе си" е още живо и има последователи.

234

kyky

преди 14 години

сапата, принципно си прав, но това става в българия СЛЕД 2007ма година...както и да е....

233

SAPATA

преди 14 години

На Румаъния ДПС-тата не са чак толкова крадливи. Пък и на времето взеха страха на тяхната Държавна сигурност. Там, да си комунист не е баш национална гордост. Както в Унгария,Полша, Чехия.

232

kyky

преди 14 години

иванушка-дурачок, ама защо всички вие имате проблеми със сексуалността си....мине не мине и се метнете да демонстрирате еректилната си дисфункция и комплексите си на всеослушание... толкова ли ви боли че нямате нормален полов живот?не мога да коментирам кой и как ти бие минуси, но коментара ти 215 се появи със 4 плюса :) сега, гледам, е на един минус, но не съм виновен за това :)

231

az

преди 14 години

Ако в това проучване има грам истина определено българина е напълно озрял и готов за поредната дикактура. Сега 77% след месец 88%, а до края на годината 99%. И всичко това само на база празни приказни.

230

иван до куку

преди 14 години

хасане, ти да не си любовница на доган, че така пламенно го защитаваш и тъгуваш по него ха ха ха ха ха ..посочи на кой мой коментар имам 4 плюса...*** лъжлива ха ха ха хаааа

229

Румъния

преди 14 години

Не знам какво са спряли на Румъния, но като кандидат член страната усвояваше по 700 милиона евро на година от предпресъединителните фондове.

228

SAPATA

преди 14 години

Куку, извинявай, но има допуснати грешки в тезите ти. А те са следните. Един проект минава първо през одобрение в националните администрации. Одобрените от тях проекти отиват за финансиране от евросъюза., като НАЦИОНАЛНИТЕ АДМИНИСТРАЦИИ ГАРАНТИРАТ, ЧЕ ВСИЧКО ПО ПРОЕКТИТЕ Е НА РЕД.И от тук е пробивът. Въпросните национални администрации са допуснали документи с невярно съдържание. За това ДПС и БСП сгафиха така.