221

Анонимен

преди 1 година

И защо не сме ги дали? Кой изпрати това писмо? Защо ПП гласува против Ф16?

220

Бял орел

преди 1 година

Няма по-добър момент да се отървен от тия непотребни самолети. Няма как даже да се поддържат. Ако имаме умни политици биха направили някаква замяна.

219

Анонимен

преди 1 година

Руската икономика зависи от управлението на собствени ресурси. Могат да ги управляват добре и да спечелят, а ако не ги управляват добре ще загубят. Докато за ЕС вече няма вариант да спечели каквото и да прави, ЕС няма ресурси и икономиката е принудена от сега нататък да плаща скъпо и прескъпо за оскъдни ресурис, или постепенно да спира както спира в момента и се надяват от някъде изведнъж да дойдат евтини ресурси и енергия, да продължават да се надяват.

218

Анонимен

преди 1 година

ЕС загуби трилиони, но ЕС все още е богат и икономиката още е силна и още е най-мощната световна икономика. ЕС може да си позволи да загуби още няколко трилиона и ще издържи поне още 1-2 години, даже 3 ако зимите са топли, преди да рухне тотално. Колкото и да скачат цените, ЕС ще издържи поне още 2 години, а ако зимата е топла даже и 3, а през това време Русия и Китай със сигурност ще рухнат от санкциите, Путин и Си Дзипин ще бъде свалени и със сигурност всичко ще се върне както си беше по-рано.

217

Анонимен

преди 1 година

НАТО военен бюджет 1 $трилион : 700 милиарда САЩ + 300 милиарда ЕС. А Русия с военен бюджет 70 милиарда. А Русия може да помели целия ЕС и островчето САЩ буквално за часове. А икономиките на ЕС и САЩ се сриват. А този бюджет трябва да се финансира. А в ЕС полицията бие.

216

Анонимен

преди 1 година

Световната банка сериозно подобри прогнозата си за брутния вътрешен продукт (БВП) на Русия за 2023 г. Очаква се икономиката на страната да се свие c 0,2% вместо преди прогнозираните 3,3%, става ясно от доклада на организацията. Според актуализираните данни, за изминалата 2022 г. спадът на БВП на Русия e 2,1%. B януарския доклад на Световната банка този спад беше оценен на 3,5%.

215

Анонимен

преди 1 година

Очертава се перспективата Русия да насади младоукраинските кръвосмучещи *** на шията на грохналия Европейски съюз, изкривен от артрит. Това ще бъде окончателният упадък на някогашната царствена, но обедняла от израждането Европа.

214

Анонимен

преди 1 година

До 229 Какво ли ще стане ако Путин налее милиардите които харчи за тази безмислена война в руската икономика? Крепостните никога няма да разберат.

213

Анонимен

преди 1 година

Европа не се нуждае от Украйна. Наложената подкрепа на нацисткия режим по заповед на американския ментор вече доведе до истински финансов и политически ад на европейците. Потоците от нагли просяци - украински мигранти и настаняването им в ущърб на собствените им граждани, нарастването на инфлацията, огромните сметки за отопление и електричество, разпадането на европейския бизнес, неизгодните руски санкции - всичко това вече доведе до експлозии на недоволство в както Западна, така и Източна Европа.

212

Анонимен

преди 1 година

Може за скрап само че Русия не дава повече резерни васти.

211

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е нужна на САЩ. Да, във военните и санкционните кампании политически импотенти, подписали отдавна собствената си импотентност и слабоумие, се опитват да си направят PR. Сенилен старец като Байдън, чието място не е начело на огромна сила, а на тревата, заобиколен от роднини с отворени от деменция уста. Обикновените американци изобщо не разбират какво е "Украйна" и къде се намира "тя".

210

Анонимен

преди 1 година

До 221 "Ние сме най-слабата икономически държава в ЕС, с най- бързо изчезващото население, най- бедните, най-болните" Руска пропаганда. Българите сме около 70 милиона по целия свят

209

До 225

преди 1 година

По скоро украинския народ не е нужен на нациското правителство в Киев! То се издържа не от данъци в хазната, а е директно на заплата при САЩ!

208

Анонимен

преди 1 година

Азия не се нуждае от Украйна. От руския пример те виждат как се развиват цветни технологии, за да се премахнат най-големите конкурентни сили. Разбират какъв сценарий им е подготвил колективният Запад, начело с Америка, в случай на неподчинение. "Помогнете ни да се справим с Русия и скоро ще дойдем при вас", казват наглите западни лидери.

207

Анонимен

преди 1 година

Русия не се нуждае от Украйна. Все пак недо-Украйна изобщо не е държава, а облак в гащите. Скъсан, парцалив и мазен, напълно разкъсан юрган тип пачуърк. Нова Малорусия модел от 1991 г. е изкуствено нарязани територии, много от които са изконно руски, случайно откъснати през 20 век.

206

Анонимен

преди 1 година

Украйна, оглавявана от нацисткия елит, не е необходима на самите граждани. Затова от 45 милиона там останаха малко над 20. Затова останалите искат да отидат навсякъде в омразната Полша, в ЕС, в НАТО, искат да станат 52-ия щат на Америка. Да, поне да се присъединят към Антарктида с пингвините. Само да е тихо и да са нахранени обилно.

205

Войници на

преди 1 година

САЩ бранят родината си в Сирия в момента ;)) От кого и какво не е ясно!

204

До 213 от Берлин

преди 1 година

да, тук от немски войници в Нато чувах, че бранили Германия в Хиндокуш Афганистан ;))

203

Анонимен

преди 1 година

Ние сме най-слабата икономически държава в ЕС, с най- бързо изчезващото население, най- бедните, най-болните, но същевременно с това с най- много национални предатели на глава от населението. С най-подмазващите се и най-раболепни слугински политици. Ние сме винаги готови да си дадем г ъ за, който нямаме, само и само да се покажем като истински роби.

202

Икар

преди 1 година

То добре,ще ги дадем.Но ще могат ли да прехвърчат до там?Тенекиите им да не разпаднат.