78

ЧЕРВЕН ФАШИЗЪМ

преди 3 години

ПОМНИТЕ ЛИ КОЙ ПРАВЕШЕ ФАКЕЛНИ ШЕСТВИЯ В ГЕРМАНИЯ- ТА КАФЕВИТЕ ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ КОГАТО ББ ПОДАДЕ ОСТАВКА...

77

Програмист

преди 3 години

До ognyanzНаистина употребени ли са тия, които изброи? Отговора е ДА. Иначе нямаше да водим този разговор сега. За съжаление винаги така става.

76

Минаващ

преди 3 години

За 10 год власт на Бойко България ОСТАНА най-бедната страна в ЕС.За 10 год.Бойко успя да направи България мафиотска страна.Преди него бяхме само корумпирана.Голям успех.

75

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ

преди 3 години

И ГОСПОДАТА И ДАМИТЕ ОТ БЛОКИРАНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ ЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ Е ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ И ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ ЗАЕДНО С РЪКОВОДИТЕЛЯ СИ- РАДЕВ.

74

Странджата

преди 3 години

Браво на протестиращите ! На умрело куче нож извадиха ! Днес Женчо ще подава оставка ! Честито на всички гласували за него . И това ако е диктатор аз съм космонавт !

73

Анонимен

преди 3 години

Значи махането от улицата определят като знак на добра воля. А окупирането на обществено пространство, улицата, знак на какво е? Демокрацията не е слободия, а ред! Да пречиш на хората да ходят да си изкарват хляба и да се приберат уморени при семействата си, не е протест. Не очаквам от *** друго, освен да cмърди. Но ако не са толкова незрели, колкото изглеждат, ще разберат скоро, че при следващите управляващи няма да има мирни протести, а кръв по улиците.

72

Анонимен

преди 3 години

Но ognjanz: важното е да притежаваш изумителна липса на скромност и неподражаема самооценка.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"До Тръгва ли си днес?: В колко часа това, че аз съм на работа и не мога да следя цял ден телевизора..."Ходиш на работа? Долен гербераст! Не знаеш ли че всеки стински българин трябва да лентяйства на кръстовище?

70

Анонимен

преди 3 години

аз пък не искам оня миризлив чалгаджия Слави-пъпеша да учавства в изборите,ще протестирам

69

Анонимен

преди 3 години

НЕ ИСКАМ ФЕЛДФЕБЕЛА ЗА ПРЕЗИДЕНТ,ГНУСЕН МИ Е

68

Кирил

преди 3 години

До ognyanzА не са ли били употребени?

67

Анонимен

преди 3 години

Щяха да се палят сутринта, сега уж в знак на добра воля - абе смешна история

66

ognyanz

преди 3 години

До Анонимен 67: Аз съм от "лузърите".

65

Анонимен

преди 3 години

Местят се,защото Боко дава знаци ,че ще си подаде оставката...направи ли го ще отблокираме и другите кръстовища,както и всичко друго в страната,освен съдебните палати...до оставката на каскета...

64

Анонимен

преди 3 години

АЙДЕ КИШКИЛОВА.ДОКОГА ЩЕ ТЕ ЧАКАМЕ?

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69ГЕРБ управляват по-добре от всички преди тях.На кой да отстъпят?На тебе ли?Ти с коя ситуация си доказал, че можеш да се справиш?

62

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко! Само ГЕРБ!

61

Кина

преди 3 години

До Програмист: О, приятелче, пепел ти на клавишите пу пу пу. Да пази Господ от подобни повторения ! Чак пък толкова ли не сме мръднали в еволюционното си развитие като вид ?!

60

пияница мистик

преди 3 години

До ognyanzНе бих се борил за никаква кауза, защото няма смисъл. Хонг Конг и Тибет като са си още китайски и не са се освободили какво? Да не им е лошо? Гледам си само собствените интереси и мисля само за джоба си, за кефа си и за *** си. А вие там си се изживявайте от палатките на революционери и че нещо променяте. Най-много да свалите ГЕРБ, за да дойде БСП с ДПС, да махнете Гешев, за да се успокоят олигарсите, дето ви плащат и Фигуранта да си сложи негови хора навсякъде. Това ще ви е промяна

59

Анонимен

преди 3 години

На територия, в която улицата диктува обществения ред може ли да има държава? Такава анархия и разсипия и през турско време не е било. Герберите виждат, че не могат повече да управляват, но ще се инатят още. И докога? Да си хвърлят оставките поради неспособност да се справят със ситуацията и да отстъпят на други.Друг изход просто нямат. Герб е история, която ще бъде забравена. Ще остане само разрухата и разсипията.