16

ЗАГАДКА

преди 6 години

Интересно кой го избира тоя Борисов, след като по всички сайтове е толкова силно мразен и ненавиждан.А печели вече 12 години подред с пълно мнозинство.

15

Анонимен

преди 6 години

Всички цени продължават да скачат и в един момент ще им скокне и народа на тия хубавци. Затова са толкова загрижени да обезпечат пазвантите си.

14

избирател

преди 6 години

Вероятно си се изкефил,къде пребиха оня в Пазарджик и викаш дай на момчетата бе..........

13

Тъпак

преди 6 години

Те това им е работата на хейтърите. Само, че Боко не го искаме всички, пък той успя да се избере. И сега ще страдаме от това. Той ще си прави пътищата, ще богатее от това и други далавери и ще ни баламосва кооолко сме били добре.

12

Hosho

преди 6 години

210 000 negramotni neveji nekvalificirani bg palnoletni grajdani s bg lichni karti i bg passporti?! Ta tova si e iadreno europeisko mostno unijojitelno orajie?! Oone i unesko razreshava li vi da go proizvejdate tova iadreno nekontrolirano bul orajie?!

11

factotum

преди 6 години

Задава се тежка зима, ще се вдигат сметки и данъци, трябва да се даде да се пази властта и да се смазват протестите. Хунта в действие!

10

Анонимен

преди 6 години

За какво им увеличава заплатите?Какво добро за хората направиха?Колко политици хванаха в кражби и корупция, с колко намаляха изнасилените и ограбени старци по селата??Колко нищо не правещи чиновници в МВР и МО съкратиха?Бойчето се подиграва с вас но вие си го обичате нали?БСП се подиграва с вас карат ролс ройс но вие си ги обичате и тях нали ? За това България умира.

9

Анонимен

преди 6 години

Аргументирал се бил. Бдят те, ама над неговата сигурност. Къде е Сретан, когато най-много ти трябва?

8

Steff

преди 6 години

Haters gonna hate

7

Анонимен

преди 6 години

Те разчетите с малко счетоводни финтове и гимнастики с молива ще ти ги направят но няма да имат нищо общо с действителността така както и БВП не е никак 4%!Излезте от измисления си свят!

6

Анонимен

преди 6 години

да г-н Борисов бдят за Вашата сигурност но не и за нашата

5

Анонимен

преди 6 години

"по думите му БВП до края на годината ще стигне 4%"сега,той може и така да го е казал ама вие редактори нямате ли да проверяват текстовете преди да ги публикувате?

4

Анонимен

преди 6 години

Дайте им по 70 лева, може и по суджук... нали бдят за сигурността ни.

3

Бойко

преди 6 години

Те бдят над нашата (на политиците) сигурност... и най-вече правят демонстрации. По-добре да им затворим устите с някоя пачка, да мируват.

2

Анонимен

преди 6 години

Разкарай пожарната от мвр, кат мат, получаващите пенсия и заплата аут, десетките спортисти аут, столове и почивни бази аут, човешки ресурси аут, логистика 1/2 аут, безбройните счетоводители 1/2 вън и 300 млн. остават за истински работещите.

1

Анонимен

преди 6 години

Тикво!Вярно е че бдят само за вашата сигурност!Не ви стигат и армията от пазещи ви мутри..бронираните тежки коли и т.н.А ние по селата да мрем