87

АЗ

преди 6 години

До шматкаШматка си и шматка ще си останеш. Били сме във война по вина на фашистките управници,но военни действия е нямало. Как наричаш бомбандировки над мирно население, не над военни цели? Според мен е преднамерено убийство.

86

до блогър

преди 6 години

"Дейли стар", "Дейли мейл" - все едно - новината е фалшива, което преведено с думи прости означава - измислица! Такава новина няма!

85

блогър

преди 6 години

в дайли стар го пише, и освен това се казва, че източникът е yournewswire - жълт сайт, който бълва глупости.

84

Анонимен

преди 6 години

"Кралското семейство имало доказателство, че планира да се разведе с принц Чарлз, но е и знаела твърде много тайни за Бъкингам."Даяна и Чарлз са вече разведени когато тя умира, при това лично баба ви Бети ги "моли" официално да прекратят брака си след онова интервю на Даяна, в което казва, че брака й се състои от трима души и т.н.

83

Анонимен

преди 6 години

Стига с тия главни букви, бе! И без това само с писане на простотии по форуми се издържате, ама да ви научат малко и на интернет етикет! Аман от шльокавица и главни букви!

82

шматка

преди 6 години

Абе говедовъд стига сте тролили с тези бомбардировки над СофияБили сме врагове.Обявили сме им война и не сме стояли съвсем безучастно.Нашата авиация е нападала ескадрилите летящи за РумънияКакво да ни правят.Цветя и рози ли да пускат.Това е трагична част от нашата история но не може да променим нищоВсеки си плаща грешките рано или късно

81

до Караташаков

преди 6 години

Не обиждай британските таблоиди - адски са зле, ама не чак толкова зле като полуграмотните и с напълно липсваща обща култура девойки, натоварени с преписването тук :)))

80

Анонимен

преди 6 години

ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ГИ РАЗБЕРЕ ДОБРЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ АНГЛИЧАНИТЕ И ТЯХНОТО ЛИЦЕ ПРИНЦ ФИЛИП!НЕ ДАЯНА ИЗНЕВЕРИ А ОНОВА ПЛЕШИВОТО ПРИНЦ НЕЩО СИ МЪЖА И!

79

Анонимен

преди 6 години

Страстно развилнялите се за демократична република в Обединеното Кралство - нали помните, че принц Филип е грък? :))) Също като София Испанска, която онзи ден целуна ръка на българския патриарх :))

78

до АЗ

преди 6 години

Е то "Дейли Мейл" е същата клоака - британски вариант на този псевдо-новинарски сайт :))) същата целева група, същите прос.тотии, същите коментари

77

шматка

преди 6 години

Приказки под шипковия храст

76

Анонимен

преди 6 години

абе иска ми се да се разкрие случая, но мисля че това е фейк.днес, проверявайте си източниците, то има и такива дето твърдят, че обама е рептил, а кралицата пие кръв от девици на закуска.може и така да е, но без доказателства, тези твърдения с нищо не помагат да се разкрие истината.

75

Говедовъд

преди 6 години

До АнонименКраварите избиваха масово и в България и по целия свят. Дори в собствената си страна. Примери 50 милиона индианци, милиони роби, милион в Хирошима и Нагасаки, 60 000 за една нощ в Дрезден, в Ирак милион. В България бяха скромни, при бомбандировките на мирно население избиха "само" 30 000. И продължават

74

КУБРИК ХОПКИНСОВ

преди 6 години

ДАЯНА БЕШЕ ЗАПЛАХА НО НЕ ЧАК ТОЛКОВА ГОЛЯМА!!И ДА СЕ БЕШЕ СЪБРАЛА С ДОДИ АЛФАЯТ ДОРИ ДА ИЗБИЯТ ЦЯЛОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО ПАК АРАБИН НЯМАШЕ ДА Е НА ТРОНА!!!!ПРИНЦ ФИЛИП Е ЛИЦЕТО НА АНГЛИЧАНИТЕ!!!ТОВА СА АНГЛИЧАНИТЕ СТУДЕНОКРЪВНИ НАГЛИ ВИСОКОМЕРНИ И БЕЗСКРУПОЛНИ АНТИМОРАЛИСТИ ЗАТОВА НАПУСКАТ И ЕС ЩОТО ТЕ СА НАД ВСИЧКИ НАРОДИ И НЕ СЕ ЧУВСТВАТ РАВНИ С НИКОЙ!!!

73

ЯЯ

преди 6 години

Тази "новина" е пусната само от днес.бг и 24 часа ! Най-"яките" сайтове ...

72

Каракочев

преди 6 години

Всичките ли агенти на МИ 5 са луди?

71

АЛА КУБРИК

преди 6 години

В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НА ПУТЛЕРОЦИД Е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО!!!!!В ЕРСДУХАНИЯ Е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО!!! ЗАТОВА АНГЛИЯ И ЕРСДУХАНИЯ СА ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ ЩОТО СИ ПРИЛИЧАТ!

70

Анонимен

преди 6 години

Това британските служби много го закъсали от към агенти, щом за такава важна задача птащат 60 и кусур годишни :)

69

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевАбе Василев в психиатрията и интернет ли имате?

68

Анонимен

преди 6 години

Да поръчам убийство и да оставиш деца без майка в името на някаква места, престиж. Потресаващи.