58

Анонимен

преди 7 години

Не, драги, просто така са ти наредили от държавния департамент

57

фен на бсп

преди 7 години

Бг беше дадена като евтина квартира на лош квартирант преди 7 години! Квартиранта не само не плаща наема, но набута хазаите(народа) с тока и ограби цялата покъщнина! И сега на бягане е оставил крана на чешмата да тече а цел макс. набутване! Колко ще е сметката за "водата" от нас зависи...

56

варналия

преди 7 години

Това което направи Борисов може да се сравни само с издигането на Добрин Митев(със средно образование) за кандидат-кмет на Варна през 1999 година. Тогава подарихме победата на червените след два успешни мандата на Христо Кирчев. Много погрешен ход на Герб и Борисов.

55

и рече Бог

преди 7 години

Аз съм ценен, и Фъндъкова, Дончев и Николов са ценни, да това... предлагам най-излишния, тази дето и без нея можем...И рече Бог- да бъде Цачева!!!

54

Хм

преди 7 години

Идеята на Борисов за късна номинация на кандидат може да е била,че така няма да има време за оплюване!Обаче Цецка Цачева не се нуждае от такова-много е зле,а грозотата е най-малкия и проблем(божа работа,дето се вика).Сега всичко е в ръцете на Цецо,чувала с костинбродски номера трябва да е пълен,иначе....Е,може и от Козяк да помогнат,там са доста напред с материала.

53

казах СВОБОДА!

преди 7 години

Види му се края!

52

Анонимен

преди 7 години

Божее, как можеше да не харесвам Plevnu?!? Що триете бе???

51

върл гербаджия

преди 7 години

Божее, как можеше да не харесвам ***?!?

50

se

преди 7 години

ББ и ЦЦ как звучи .Ще се цъка и ще се бъбътка ако дойдат всичките на власт.

49

Анонимен

преди 7 години

БАБАТА НА ГЕРБ ЩЕ СТАВАЛА МАЙКА НА НАЦИЯТА.

48

Анонимен

преди 7 години

Премиерът Бойко Борисов призна, че името му е било сред обсъжданите за кандидат-президент на ГЕРБ. КАТО ЗНАЕМ, ЧЕ В ГЕРБ НИЩО НЕ СЕ ОБСЪЖДА, ЗАЩОТО БОРИСОВ РЕШАВА ЕДНОЛИЧНО,1 тогава къде е било това обсъждане - в американското посолство ли?

47

фен на бсп

преди 7 години

До реалист+Каква армия!? То има ли!?

46

Анонимен

преди 7 години

Стрестестовете на банките минаха, изключително рисков момент, за радост издържаха тестовете и можем да кажем, че имаме стабилна банкова система и можем да си поставяме и други задачи", каза премиерът.ТОГАВА ЗАЩО ЩЕ ОБЕДИНЯВАТ ПРОВАЛЕНИ БАНКИ С ДРУГИТЕ.

45

Lizimah

преди 7 години

Браво.умен ход...преди 20 ден беше казал че изгуби ли президентските се отегля...за това и назначава такъв кадар....проблемите са много-бежанци,проблеми с Русия,разпада на ЕС,празната хазна и милиардите кредити...с това заявява:ВСЕКИ ДА СЕ СПАСЯВА....

44

Реалист+

преди 7 години

Бабичка главнокомандващ на Армията ни - аре сиктер бе - тиквеници......

43

Анонимен

преди 7 години

Нееее,ти не искаш да дезертираш от еврофондовете.Виж,след две години,когато ги спрат,тогава може.Хитър Андрешко си ти,ама този път сгафи жестоко.

42

фен на бсп

преди 7 години

Социология като огледалцето на злата кралица лесно може да те накара да си вярваш!

41

фен на бсп

преди 7 години

Герба си отива!

40

заблуда

преди 7 години

Борисов много се заблуждава, че някой ще го избере. Ами да пробва. Да види.

39

Анонимен

преди 7 години

Ауу бежанците пускали първо жените и децата за да не ги стрелят...Трогателно.Ми тогава по-добре вместо милозливи граничари да се ползват роботи с компютърна програма или наземен пилот който получава добри пари и повишения ако си уцелва мишените на компютърният екран.Жени и деца..Ми те жените имат 10,15 братовчеди,братя и тн от мъжки пол.Децата след някоя и друга година ще станат същите тиняци като родителите си.Да не говорим,че масово си ползват децата като средство за манипулиране на съжаление.