19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32Не, объркал си инструкциите - това за пълния фискален резерв му ги оставиха предишните - тройната коалиция. Ако използваш тази опорна точка, пиши тройната коалиция остави пълен фискален резерв, не Орешерски, Орешрски остави само дългове, и той тегли един милиард дълг.

18

blizzard

преди 8 години

Играйте следните игри:Heroes of the stormHearthstoneDiablo 3Starcraft 2World of Warcraft

17

Анонимен

преди 8 години

Бойко прави каквото може. Никой не може да направи повече. Но то е недостатъчно. Не Бойко е проблема, а системата. България е зачислена към третия свят - депо за евтина работна ръка и военна база срещу Русия. България има има изключително важно геостратегическо разположение - както Гърция. Видяхме какво се случи в Гърция. Големите няма да допуснат България да стане независима страна със собствена икономика.

16

Анонимен

преди 8 години

Do Lentores 1A ti kvo? Da ni iska6 da kaje6 4i Balgaria traa da bade opravlqvana od komynetata?

15

gerp is the best

преди 8 години

Samo gerp!!!!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Интересно защо тогава, след толкова успешното управление на Борисов, българинът става все по-беден и по-беден ...Нищо че медиите непрекъснато се опитват да му внушават, че е богат и благоденстващ под мъдрото управление на Вожда.

13

Анонимен

преди 8 години

Gerp su nai qkite!!!!!

12

пушилката

преди 8 години

Това само куха кратуна може да каже. Това да не са му джобните пари! Не иска ли да му направим паметник приживе затова че хрантутниците са свършили част от задълженията си. Това са пари от данъците и мястото им е направо в приходната част на бюджета.

11

Анонимен

преди 8 години

Не е възможно нашите наскоро създадени, едва прохождащи, неопитни, неконкурентоспособни компании с 5-10-15 годишна производствена история да се конкурират успешно с компаниите от Западна Европа с 50-100 и повече годишен стопански опит, с модерни технологии, с висококвалифициран и дисциплиниран персонал, с развита разпределителна мрежа, с усвоени отдавна пазари, с престижно име и традиции.

10

Анонимен

преди 8 години

При соца имаше обмяна на опит в рамките на СИВ. Ако някой постигне големи успехи с някое производство идваха другите при него от други страни и предприятия и той им разкриваше с какви технологии и каква организация е постигнал успеха. Все едно начинаещи български производители да отидат в BOSCH или Wolkswagen и там да им разкрият технологичните си тайни за да могат братските фирми от България да постигнат същия успех.

9

Анонимен

преди 8 години

Braooooooooo Boiko! Braooooo! Palni mi do6ata toa 4yvek, naprao nqmam dymi prozto! Toi e iztinski muj i darjavnik! Ma4kaigi drygite!

8

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

До анонимен 3-ти постКакъв Кандахар те гони бре.В Кандахар има ред.От 07 ч. можеш да излизаш до 21ч.След това улиците са пусти.Няма кражби, няма ралита,гонки и пиянски истории.Който не спазва реда си плаща с някой Калашник или М 16.Хайде сега , ти ми напиши каква е София след 21ч. или в Хасаря

7

Анонимен

преди 8 години

Първият мандат лъжеше материяла, че строи с пари от Европа, сега ще ги лъже, че строи с пари от контрабандата.А тия 16 млрд дето дръпнахте тихомълком и за които никой не смее да пита, за какво са.А умните и красивите къде са ?Или и на тях пак им платихте - този път да си трайкат.

6

Гошо

преди 8 години

Пак бая глупости е надрънкал - да оставим септичните води да се просмукват в язовирите щом това е здраве!

5

Анонимен

преди 8 години

Виж за КОНТРАБАНДАТА му вярвам. Кво стана там с онова "Ало Ваньо" и Мишо Бирата.Борим ли корупцията, борим ли я ?Тя и Моника Маковей така вика, затова се бяха изпокрили като мишки докато беше в София.

4

Анонимен

преди 8 години

Boikoto traa da sma4ka kymyniztite 6oto toi e nai dobriq.

3

Анонимен

преди 8 години

Какво се чудите - бодигард, прочел половин книга е премиер. Какво очаквате, драги медии? И жалващи се журналисти... Че за 14 години медиен комфорт, съответното лице с тъмно минало ще бъде на страната на гражданите ли? Наивници. Не, ще бъде на страната на мафията. Тва е, избирателят е мега глупав. Точка.

2

Анонимен

преди 8 години

София прилича на Кандахар след бомбардировка - навсякъде е осеяно с кратери, във въздуха лети прах, колите в задръстванията са застинали, всякаш завинаги. Повечето булеварди са в перманентен ремонт от години. А след ремонта идват... още ремонти. По самите ремонти се работи само в час пик, сигурно с идеята задръстванията да са още по-грозни. След това рамботниците спят и се подпират на лопатите си. В нормалните държави, тия неща се правят нощем, но тук нито сме нормална, нито сме държава.

1

Анонимен

преди 8 години

Тази година *** фалира и трябваше да вземат 16 милиарда за да не обявят официално фалит. *** няма никаква икономика и държавата няма приходи - догодина пак 20 милирда, по догодина още 40 милиарда - и така ското ще сме в ситуацията на Гърция, дори много по зле.