20

ДС

преди 9 години

Крайно време е държавата да ПРИНУДИ частния бизнес да подобри условията и заплащането. В крайна сметка 90% от работещите в БГ са в частния сектор.. КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА.

19

ДС

преди 9 години

Ей до това води, раздаване на държавни предприятия в частни ръце.

18

Анонимен

преди 9 години

Собственика е супер нагъл!

17

КАЛАШНИКОВ

преди 9 години

ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ МАСОВО СЕ НАРУШАВАТ МЕРКИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ..............

16

Сандо

преди 9 години

тия дето липсват няма да ги намерят, толкова бързо е станали всичко че даже не са и разбрали как са отлетели при св. петър

15

ПЪЛЕН СЕЧ

преди 9 години

24 часа да не могат да стигнат до ранените, БЕЗУМИЕ и ОСТАВКИ...каквото е викало и кървяло вече не диша

14

Фен

преди 9 години

Журналистите влезте и вие в час 90% от хората работят на минимална работна заплата по документи Но реално вземат повече. Престанете да спекулирате.

13

Анонимен

преди 9 години

"Реформаторския блок е виновен"

12

Анонимен

преди 9 години

А как на фронта под взривовете на снаряди и бомби, хората изкарват ранените, а не чакат 24 часа да спрат сраженията! Нали за това плащаме на нашите милиционери, за да са на разположение във всеки един момент. Значи ако е имало ранени, щяха да се гърчат в агония, очаквайки помощ! Това не е оправдание!

11

Анонимен

преди 9 години

Бункера отнесен - за какво е построен да пази мит'ряла от дъжд ли? Па некачествено строителство къде е строителния контрол?

10

Анонимен

преди 9 години

До onq Точно защото живота на хората е на първо място не се влиза 24 часа. По точно никой няма право да заповядва на някой да влиза преди да минат 24те часа. Доброволци от пожарна и обучени спасители но може, пак повтарям - срещу подпис под декларация - да влязат и на 5тата минута.

9

Анонимен

преди 9 години

Българите са уникално прости хора, особено след 1990-та насам - нарязаха и разпродадоха индустрията си на абсолютно некомпетентни, но за сметка на това алчни хора. Една част от заводите бяха фалирани и разпарчатосани до последния нит, друга част бяха подарени на "наши другари, назначени за капиталисти". И за това не са виновни марсианци паднали от небето след 10-ти ноември, за това са виновни една шайка от партийния елит, която си създаде "демокрацията". Огън да ги гори!

8

Мо

преди 9 години

До АнонименСамо дето собственикът не е еврогеец, каквото и да значи това, а е червен другар по линията ДС. Като повечето стожери в БГ.

7

onq

преди 9 години

Защо чак сега бе хора?! Защо не веднага? Защо поставяме *** да изчакват 24 часа? Защо живота на хората не е на първо място в тази държава?

6

Анонимен

преди 9 години

Така става когато се харизват бизнеси на *** и дсмилиционерски муцуни.

5

1

преди 9 години

До 4Като си отворен отиди влез Ти.Много разбирачи пред компютрите бе!

4

Анонимен

преди 9 години

Леле Боже, живот като на война.... в мирно време! Съболезнования на близките и пострадалите!

3

Анонимен

преди 9 години

Спасителния екип от сапьори са като пожарникарите-подържайте огъня,ние идваме.Като влязат след 24часа след последния взрив и да е имало някой оцелял след взрива,няма да е жив вече.Много хора рискуват живота си в работата си ежедневно,особено в провинцията като работят за минимална заплата понеже няма работа.Къде е държавата да наложи на бизнеса да плаща реално?Защо само се помпат бюджетните заплати за да се вдигне средната заплата за пред Европа,а частния сектор плаща минимума?

2

Русофил

преди 9 години

ЕС е виновно. В еропата всеки ден стават такива неща

1

Анонимен

преди 9 години

За съжаление всичко е ясно. За пореден път няма виновни. Или може би ние сме виновни, че още сме в България - една държава, който вместо родина-майка е мащеха за всички ни. няма закони, няма институции, див канибализъм, пардон капитализъм, ценат на цовешия живот е колкото в Дивия запад. За 300-400лв бъхташ бомби и го обезвреждаш не защото си Брус Уилис, а просто нямаш друг избор от какво да живееш. Как да имаш като за 25 години преход към еврогейщина се съсипа всичко. Съболезнования на близките.