17

фото шоп

преди 9 години

Фотошопа на Цру съобщава, че целия му творчески колектив полага свръхчовешки усилия, и скоро ще бъде представена една истинска, ама наистина истинска снимка, на телата на 15-те загинали. За по-голяма убедителност, на снимката телата ще бъдат поне 150.

16

jan

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАОтивай в Белия дом. Там са красавците.

15

maxsimos

преди 9 години

До onzПризнаваш че в САЩ няма свобода?

14

парад на победата

преди 9 години

На 24-ти Август в Куев ще се състои "парад на победата". Ще маршируват фашистките батальони, които участват в геноцида срещу народа на вече бивша Украйна. На финала ще дефилират и катафалки с цинкови ковчези, в които най-често войниците се завръщат от фронта. Броят на войниците на парада ще бъде 2 000. Броят на катафалките ще бъде 4 000.

13

maxsimos

преди 9 години

На тъпите и бъзливи укрофашисти прекалили с дрогата са заснели Стрелков във Фъргюсън(САЩ) на митинг против полицейския произвол.Гледайте на 0.24 сек.:youtube/watch?v=xtpwtk6Qy3I&list=UUHAoF1Dzc7IE7Q1iAYm3m-w

12

Няма как

преди 9 години

Среща помежду прасе и УСУРИЙСКИ ТИГЪР...

11

До знаменосеца

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАна Филип Тотю.Мария Шарапова е сексимволът на Русия. С Григор Димитров ще заздравяват българо-руската дръжба. Да са живи и здрави и много щастливи.

10

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Грозновато, плешиво джудже - с голям нос... - секс-символ на Русия... - руска му работа...Ако старият Странджа му отпере един по грозната мутра... - ще започне да пикае шистов газ...

9

до 14

преди 9 години

Ей неуморими сте. Пак трябва да се повтарям:И ЕДИН МАРМОТ ...

8

maxsimos

преди 9 години

До onzКървавите ръце на Потрошенко ли имаш в предвид?

7

никой си

преди 9 години

Путин е джудист, хокеист, жокей, подводничар, летец-изпитател, катерач, фото и рол модел...с две думи - пълен нарцис. Като почна да ги прави тия изстъпления, още нямаха такава цензура в матушката и много му се подиграваха. Имаше дори фал-старт кадри на това, как помага миграцията на гъските или как нарцистично пъне застаряващото си тяло на кон. А сега промитите мозъци, като maxsimos например, го вземат насериозно.

6

Брат

преди 9 години

Абе, български журналисти, престанете с тези глупости за обстреляните бежанци бе. То вашето нахалство да прекопирвате укропските лъжи вече не се трае. То бива, бива, ама вашето вече е връх на непрофесионализма. Напишете веднъж поне що мирни граждени изпотрепа този потрошенко, колко свои войничета затри, колко градове и села изравни със земята.Нали сте "демократи",нали сте "цивилизовани"?Да, *** май от онази,криворазбраната цивилизация.То нашите възрожденци това са го видяли още преди сто години!

5

до maxsimos

преди 9 години

Днес ми се налага да го пиша за стотен път, ама какво да се прави, явно много хора сте минали на нова дрога:И ЕДИН МАРМОТ...

4

maxsimos

преди 9 години

До onzГрешка си .Путин с две хватки(джудо)и един тупаник в грозната му мутра людоедска ,така ще го засили,че чак в Донбас ще го спрът за превишена скорост.И после питай защо бяга като бид ***.

3

Анонимен

преди 9 години

Чарли Уайтинг: пистата в Сочи е готова да приеме етап от Ф1.

2

Анонимен

преди 9 години

Няма да се видят, щото няма уговорена двустранна среща.

1

maxsimos

преди 9 години

Путин нашамари го тои людоед Потрошенко.