23

Анонимен

преди 9 години

Навсякъде където има *** има и много проблеми. Трябва да се мисли мащабно. Те го заявяват по телевизията, че ще крадат и никой нищо не прави. Всички се крият зад думата "дискриминация", а българите те какво да правят зад какво да се скрият.

22

рай

преди 9 години

Който чака на държавата да ни помогне има да чака. хайде БЪЛГАРИ време да си вземем държавата и да покажем кой е водача. На който не му харесва има избор. Европа и Труция са отворени за него.

21

Анонимен

преди 9 години

*** в село с български турци не влизат, защото знаят какво ги чака!

20

Дупничанка

преди 9 години

А в момента в старите казарми в Дупница се изграждат къщички за роми- проект на общината на стойност 5 мил. лева!!! така че цялата ромска мързелива *** - и от Стара Загора, и от Бяла Черква , да не се тревожи- чакат ги наготово чудни къщички тук , не е нужно да работят и да се притесняват за препинатието си! Държавата-майка се грижи за основните си гласоподаватели...

19

Анонимен

преди 9 години

И по-зле ще стане защото всички млади хора напускат скапаната държава и оставят прекрасната ни страна да бъде унищожавана от *** ," мутри - бизнесмени " и комунисти . Между другото ако се въведе изискване да гласуват само хора с минимум основно образование бсп няма да има и 10% избиратели -- 100 % гаранция !

18

Дупничанка

преди 9 години

И в Дупница е ад с ***- стават все-повече и респективно по-нагли ! И на мен лично ми писна вече и през деня да ми влизат в двора в опит да докопат нещо дребно! Завзеха родината ни,бавно и сигурно,ако не направим нещо на време,след няколко години няма да можем да живеем нормално.

17

Анонимен

преди 9 години

Махнаха ми кометара, че турците не обичат ***.Ами не ги обичат. Какво сега?Кой ги обича?Къде и кой обича ***?

16

АТАКИСТ

преди 9 години

АТАКА ПОБЕДА!!!ЕДИН ДЕН ВСИЧКИ ЩЕ БЪДЕТЕ АТАКИСТИ, МАКАР ЧЕ НЯМА ДА ГО ОСЪЗНАВАТЕ!!!ДА ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!

15

Абориген

преди 9 години

Оназ *** ултрасите къде е питам аз ?? Да чупят рейсове могат ама когато трябва да свършат нещо полезно се крият като мишоци !!!

14

PTR

преди 9 години

"Един от тарторите им призна, че има газов пистолет и стрелял с него в дискотеката. Пистолетът обаче бил регистриран в полицията, а той стрелял във въздуха.''А бе много ми е интересно какво се случва като стреляш с газов пистолет в затворено пространство...В случая дискотека ?!?!?

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 24че те са едни и същи

12

Анонимен

преди 9 години

Макето /17/ дава много добра идея.

11

макето

преди 9 години

бай Тошо имаше лек за *** белене и урановите мини

10

До 11

преди 9 години

И аз си задавам този въпрос. Мисля, че макар и бавно, но нещата вървят натам.

9

До 9

преди 9 години

Националната гвардия първо трябва да си я създадем. Това е много полезно формирование.

8

Анонимен

преди 9 години

Ако чакаме на държавата сме го закъсали.В Катуница намеси ли се държавата?Ама какво стана? Отидоха Българи и показаха как се прави.Призовавам всеки, агитки, рокери, българи в неделя да е Бяла Черква.

7

До 6

преди 9 години

Кои са тези сайтове?

6

Анонимен

преди 9 години

Да отидем в неделя в Бяла Черква да видим какъв е проблема.

5

Налага се извод

преди 9 години

1.Тези хора не могат да останат повече в Бяла черква, това е ясно.2. Досегашните им преселвания доказват, че където и да отидат, те създават проблеми на местното население и го подлагат на постоянно напрежение и тормоз. Държавата е длъжна да защити гражданите, които не създават проблеми, но не е редно да направи това за сметка на хора от друго населено място.3. Значи трябва да се създаде закон,който да решава съдбата на такива проблемни кланове - принудително да ги настаняват в села без жители

4

Анонимен

преди 9 години

Не ми пуснаха един кометар за Ихтиман, но пак ще кажа, Ихтиман е превзет от ***. И *** в Ихтиман са въоръжени, за разлика от българите.