174

are_kulata

преди 11 години

Защо и Първанов и Борисов даваха обещания да разрушат АТАКА.Старото клише, че кукловоди управляват народа и всяка опозиция ще бъде неутрализирана, ви кара да се чувствате неспокойни !АТАКА е единствената про-българска партия.

173

Анонимният

преди 11 години

Видяхме какво се случва, когато МВР е оставено на разположение на един човек с неподходящо образования, ниска обща култура и никакво непознаване на правото: злоупотреби, обвинения, както и последващи обвинения от прокуратурата за извършени престъпления. Подобен мракобеснически режим не бива да се повтаря

172

тъпчо

преди 11 години

do 206. нищо не излиза какво е това

171

Анонимен

преди 11 години

До Анонимният186-направи сметка,колко дни след изборите,платената драскаща *** на ГЕРБ продължава да осмърдява форумите!Не се изпуска лесно кокала,хей!А ако го изпуснат,каквито са прости,неуки и мързеливи,ще умрат от глад!

170

Анонимен

преди 11 години

До stenБРАВО СТЕН

169

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са бита карта,осъзнайте го.

168

Орешарски сгреши !

преди 11 години

Орешарски направи голяма грешка. Той остави ген. от пожарн Будьо Порисов -Тиквата в парламента, на първия ред в ляво да се оглежда като стригана овца. А биваше да го назначи за разсилен, който да държи пояса на премиера.Има време , Орешарски може да направи това и след като парламента гласува "за" правителството му. Макар и за кратко полиглота от с. Хераково ще се радва. Месец по късно Цацаров ще прибере Свинаря. Всички знаем защо ?

167

Анонимният

преди 11 години

Какво стана с "ДВИГАТЕЛЯ" НА ГЕРБ? Нещо раздрънкавия ви автомобил-цоцомобил блокира. Доста захар си сипахте сами в резервоара

166

Анонимният

преди 11 години

От няколко години се говори за това как ГЕРБ рекетира бизнеса, но едва сега нещата излизат на светло, защото досега у предприемачите е имало огромен страх от Бойко Борисов и хората му.

165

snoqq

преди 11 години

youtube/watch?v=g4Ndatk4gw8&feature=player_embedded

164

Анонимен

преди 11 години

До Параход с комин-и ти също,и ти също.........

163

LILIA

преди 11 години

Не забравяй г-н Анонимен ,че Герб спечели изборите. Само че не се надупи на турците като вас. Ама нали Станишката е *** за какво да говорим. Взема си и кравата с телетата. Толкова е кадърен ,че и жена не си намери като хората.Харесват му турците ,а защо ли............. Аз искам българи да ме управляват. Турците да си ходят в Турция. В коя държава допускат турци в управлението. Да погледнем Германия. Колко турци живеят там ама не смеят да шукнат.

162

Анонимен

преди 11 години

НОВ СКАНДАЛ В НЕРОДЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП ХАСАН АДЕМОВ Е ПОРЕДНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КАЛИНКА, МАЙ Е С ФАЛШИВА ДИПЛОМА

161

Анонимен

преди 11 години

Бе защо наглецът станишев си мисли, че ако има неодобрение и протести то те са подбудени и организирани от герб, а народа според неговата логика е с аутизъм и деменция и се държи като пукал? Ще има предсрочни избори, защото доверието към него, бсп, дпс и набедените за експерти министри е нулево.

160

тъпчо

преди 11 години

Анкета. За да подкрепи турците и комунистите Волен Сидеров е взел:а) до 5 000 000 евроб) межди 5 000 000 и 10 000 000 евров) над 10 000 0000 евро

159

Параход с комин

преди 11 години

Станишката е супер готин пич. Абсолютен гей и хич не се срамува от това. Излиза по медиите и не му дреме от ксенофобите. Аз такъв безсрамен п**ераст не съм виждал. Само може би Елтън Джон е от неговата класа.

158

Бръчков

преди 11 години

Това правителство и до есента няма да изкара ! Почти всички министри са наистина марионетки на партийни интереси ! Макар и много трудно , но е реално да се спаси България е коалиция на всички в парламента като преди това най-големите бандюги да бъдат похарчени и да си намерят утехата в затвора ...

157

sten

преди 11 години

Комуниста, Ислямиста и Фашиста се правят ощипани моми....а са професионални магистрални к..ви.Смешниците от ПЕС, ФЕС и СС се изпокараха преди да се е показал кокала....гладни ***. След 100 дни БОЙКО идва на бял кон.!!

156

Анонимен

преди 11 години

Лайнишев има един ход - довечера чупи кръстче, целува ръка на Борисов и моли за един глас.

155

Анонимен

преди 11 години

Малиии, чевените маскари тролят здраво и форумите, но не си дават сметка, че така увеличават подкрепата за Герб. Всичко което кара ислямо-комунистите и техните форумни *** да пищят е добре за България.